Искам да кажа...(125)_05.06-11.06

• 100 751
  • 1 193
  •   1
Отговори
# 255
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Нашата седмокласничка има 78 по математика и 87 по български. Това добре ли е?

# 256
ДжеНО, ние с ММ като сме комплект сме голи! Whistling

Захир, аз не ги изцеждах, щото нямах време. Наредих на хартия за печене, посолих, минах със зехтина и пекох така за 10-15 минути. После намазах внимателно със сместта и пак запекох.

# 257
  • sofia
Светалчо, никой не може да каже Crazy В това е драмата.

# 258
Захир, всичко заедно слагаш, никаква философия няма  Heart Eyes В нашата седмокласна пък беше много готино, супер свежи мами.Как пък една няма от тях тук newsm78

# 259
  • sofia
Рая, редовните потребители сега не пишат в темата. Вълнуват се разни, които изобщо не познаваме виртуално.
Ох, пих една чаша вино преди два часа....чакам да ми размине....тамън и ученика ще е свършил.

# 260
Отстрани изглежда, че българската образователна система е голям батак. Все по-голям. Ама като съм отстрани и далече, не смея да правя категорични оценки.

Весе, от камбанарията на професионалното ми развитие и интереси в момента, мога само да съжалявам, че не съм завършила гимназията по художествени занаяти, в съседство на елитната ПМГ, която в същност завърших. Животът е шарен.

# 261
  • sofia
Сбъдваща, батак е. Като се почне от схемата на финансиране и се стигне до непрекъснатите промени.

# 262
Светалчо, мен ако питаш супер е резултатът на детето  Hug
Следя таз годишната тема, заради приятелски деца и вече започвам да се притеснявам за догодина  Mr. Green

Ако помните оня ленен панталон, който си поръчвах, толкова ми хареса, че поръчах още един в синьо два номера по-голям, ама само такъв имаха  hahaha
Дано да не ми седи като торба  Whistling
А мъж ми ме изненада с колие и гривничка от естествени речни перли, щото нали оревах орталъка, че мойте са се скъсали  Heart Eyes

Джена, супер автомобил, колко коня е?

# 263
  • Germany
Сбъдваща, благодаря! Ще помисля значи за вариант да идем до Шварцвалд скоро. Лятото вече е планирано като морско, но може по път да спрем някъде из Алпите също.
Даун, знам, че Саностола е просто витамини, но според педиатъра не е зле да давам известно време, като добавка. Той, като е добре живее на плодове и салати, но явно не си добавя достатъчно витамини и ще помогнем малко. Последните няколко месеца боледува доста често, което не е типично за него. Подозирам, че срива стана от 2та антибиотика февруари. Той за 9 год. не беше пил никога антибиотик и като дойдохме тук почна всяка година да боледува от скарлатина, а тази зима 2 пъти..

# 264
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Руми, дано си права. Първото й желание е точно ПМГ, нататък не знам как ги редят. Но, слава богу, гледат спокойно на нещата, не е както Веси го каза -  нещо като въпрос на живот и смърт.

Мони, захранвай ги сега внимателно - чай, сухари, печени ябълки и картофи, варени картофи също може. На  често по малко.

# 265
  • Бургас
Мони, бързо възстановяване и на трима ви. Замислих се сега дали не сгреших като не сложих Ротарикс.

Ванини, той светът малък, какво остана за нашия Изгрев Simple Smile Дечицата ти не ми се сториха познати, но теб може и да съм те виждала.

Оправих педикюра и открих сезона на отворените обувки. На терасата саксиите са подредени, люлката застлана, та откривам и сезона на безалкохолната мента на хладинка, след вечеря.

Кой тук беше доволен от Тихия кът /до Елена/? Лято? Кате?

# 266
Мър, на тази пропорцийка и водичка ще трябва. Че ще вземе и да загори. Честно, навита съм да ги откупя тези ягоди Simple Smile Ще ти дам 2 бурканчета сладко  Mr. Green
Късно е чадо, планът се промени и по спешност са залети със захар, ще ги чакам още малко. Ама аз четох даже едва ли не д ги подсуша, че колкото повече вода - толкова по-бавно извират. Все пак съм на вие със сладката, аз и от това количество захар съм потресена, все съм знаела, че има, ама чак такова нещо?!
Имам таман 3 дози - 1,5 кг. в една тенджера, 0,5 в друга (видяха ми се 2 кг. много за тенджерата, която имам) и 2 кг. в една тава за фурната. След малко ще спра тока на блока Joy
Коте, супер идея ми даде за фурната ще го направя! И много ще внимавам със стъклокерамиката, че може да замине...
Значи сега да не се надъхам и да подпукам и аз консервната фабрика!
Имам да събирам дрехи от простора, ама наистина си ме мързи, обичам да простирам, но не и да прибирам!

# 267
 Hug
Значи тук от няколко дена се издъни да вали,че и градушка имаше. ShockedАко продължава така,ще взема да купувам дървен материал и ще събирам животни по двойки.

# 268
Аз съм мега смотана... Ядох остатъка от зайчето, нали ви споменах, че едно парче хартиса и сега ми е гадно ще се пръсна. Първо си представям самия заек, второ си втълпявам, че прилича на котка и в момента съм на косъм от това да върна порцията Crazy

# 269
Тихия кът до Елена е ок, постоянно има оферти за него.

Търси се транспорт до Букурещ.  Съвети? Без личен автомобил, защото от там се продължава пътуването.

Общи условия

Активация на акаунт