Искам да кажа...(125)_05.06-11.06

• 100 020
  • 1 193
  •   1
Отговори
# 885
  • Sofia
Джена, взе ли колата  Flutter
Чакаме селфи, да знаеш  Hug
Утре  Heart Eyes.Взеха парите и казаха-ще видим  hahaha.
Ей...изчака се направо, нищо днес смотано време, да не ти я опръскат  Wink
Ми да...да седи там в гаража,че да не я запука някоя градушка,пу-пу.

# 886
Не ми е проблем да чета как някой не готви, нито да прескачам готварски рецепти за тиквички (които ненавиждам Simple Smile ). Нито ми в проблем да чета как някой яде "храна" от топли витрини, дълбокозамразени фризери или улични будки. Ако тук бяхме всички еднакви, щеше да е скуууука.

Аз, както и преди съм писала (и досаждам с това, сигурна съм), обръщам особено внимание на храната, която яде семейството ни. Качество, произход, чистота, минимална обработка, внимателно съчетаване на видовете храни. Не задължително всекидневно готвене.
Скрит текст:
Аз бях от тези деца, които бяха много неориентирани професионално. Тъй като всичко в училище ми вървеше, можех да кандидатствам с каквото и да е. В 10 клас наблягах на химия и биология, бях се заплеснала по микробиологията, мина ми. В 11 клас готвех история и български, исках археология. После се сетих, че харесвам психология и философия. Математиката ми беше най-естествено силния предмет (постоянно присъствие по национални олимпиади и т.н. ) и в последния момент реших да кандидатствам с математика. Влязох в специалност "Финанси" в 4 университета по времето, в което там се влизаше с поне 5.50 от изпит + отлична диплома. Завърших, стажувах, намерих светкавично работа, чудесно се развивах професионално, но така и не ги заобичах тия финанси. Определено съм сбъркала професията си. Можех да бъда чудесен архитект, биолог, строителен инженер, математик, психолог, историк, ЧР.   Единственото, от което бъкел не вдявах в училище, беше физиката. По ирония на съдбата, физиката храни мен и семейството ми и ми осигурява свободатата, да се занимавам с каквото ми харесва, а не с каквото трябва.

Аз се преработих днес, както винаги преди отпуска имаше купища неща за довършване, спешни. В къщи моите задачки си ме чакат и те, но малко ще ги позабавя. Утре е великото тайно рожденденско парти за първородния, забърках 4 дози брауни и сега цялата ма'ала мирише на пекарна. Дано се зарадва диването, не очаква парти изобщо. И дано организацията се случи, както е планирана, че времето ще ни притиска здраво. Мразя, когато нещата не зависят от мен и трябва да разчитам на други хора. Да видим.

Последна редакция: пт, 09 юни 2017, 15:55 от Анонимен

# 887
Джена, взе ли колата  Flutter
Чакаме селфи, да знаеш  Hug
Утре  Heart Eyes.Взеха парите и казаха-ще видим  hahaha.
айде дано!
Ама много дълъг процес. Тук им дават коли да ги пробват, да си ги покарат до вкъщи и да решета искат ли колата-цвят, модел каквото поелаеш само да искаш да купиш.

Верно сте се кисели. Я кажете кой си купи нови бански и какви? каква е модата при сандалите и летните рокли  тази година в Бг? казвайте да не се объркам и да съм ретро буги цяло лято, че много мразя Simple Smile Моден цвят?

Чек, оставете го да диша детето, спокойна душа явно. Ще измисли по някое време какво и се прави. Творчество или науки и се отдават повече?

# 888
Никой не е кисел, просто с определени съфорумки не се обичаме и си изразяваме "симпатиите". Simple Smile

so what?, никаква представа нямам за модерно, аз не се водя от този принцип.
Единствено гледам нещото, дреха или др. да е подходящо за мен.
Виж актуални цветове и модели в нета за тази година, пълно е. Simple Smile

# 889
  • Sofia
Соу,...тук са си насмогнали на масрафа всички,явно...Яваш-яваш я карат,ще речеш талази от хора пазаруват ежедневно  Thinking.2 дена-ретистрация в КАТ,застраховки,заснимане. Едноседмичен срок е приемлив... Peace.
Мазда директно си казаха-за червена има списък,ще ви я докараме наесен  hahaha hahaha

# 890
На мода таз година са пижамите и нощниците  Mr. Green

# 891

Ей, жалко, и тази година ще пропусна да съм модерна  Crossing Arms

# 892
от спанята направо в офиса Simple Smile практично ми се вижда.

so what?, никаква представа нямам за модерно, аз не се водя от този принцип.
Единствено гледам нещото, дреха или др. да е подходящо за мен.
Виж актуални цветове и модели в нета за тази година, пълно е. Simple Smile
Сесил, не ти вярвам много. Кипра си Simple Smile от години пиша във форума и даже в модан тема сме писали заедно Simple Smile

# 893

Ти пък, нямаш ли някоя пижама? Ако ти нямаш, някоя сатенена на мъжа ти също върши работа.

# 894
Соу,...тук са си насмогнали на масрафа всички,явно...Яваш-яваш я карат,ще речеш талази от хора пазаруват ежедневно  Thinking.2 дена-ретистрация в КАТ,застраховки,заснимане. Едноседмичен срок е приемлив... Peace.
Мазда директно си казаха-за червена има списък,ще ви я докараме наесен  hahaha hahaha

Уф, това е супер дразнещо, но в БГ са по-популярни европейските коли. Тук за азиатските не се чака, има мнооооого, но братовчедката чака фоксвагена в харесния цвят 3 месеца.

# 895
so what?, може би не се изразих ясно. Simple Smile
Не купувам дрехи спрямо модерните цветове за сезона, нито последен "писък" на модата, освен ако наистина няма да ми подхожда.
Иначе съм си маниак на тема дрехи и постоянно пазарувам, в резултат имам един куп дрехи, които не съм и обличала. Simple Smile

# 896
Не обичам да готвя, за мен лично е загуба на време ( винаги съм се чудела как майка ми прекарва толкова време в кухнята).
Днес съм офф и съм на гости на мъжа ми. След малко палим моторетките и тръгваме по музеите...и така два дни (той ще е бесен, но ще си трае)

# 897

Ти пък, нямаш ли някоя пижама? Ако ти нямаш, някоя сатенена на мъжа ти също върши работа.

Сатенена на мъжа ми  Shocked Ще ми се да го видя в такава  Joy Joy Joy

Ох, почва уикенда най- накрая. Толкова бързо  ще минат тия 2 дни  Confused

# 898
Мислех да допиша, че, ако има сатенена, тя със сигурност не е ползвана Simple Smile

# 899
Още половин час, и започва уикендовата ни въртележка... Довечера концерт, утре - честване на новородено бебе, в неделя - рокфест в Могилово. Има вероятност да отпрашим натам още в събота по някое време, но нямаме нищо организирано за спане, а не ми се стягат и мъкнат палатки. Ще видим, ще е веселба при всички случаи.
Честването на бебето включва обяд за петдесетина човека с печено агне. Комплексирах се направо, като се роди сина ми черпихме само с бонбони, а мъжа ми в работата - с уиски и фъстъци  Blush Ама като се вземе предвид, че не съм правила никакви питки, прощъпулки, и всякакви други неща, които се "правят" за бебета, почерпката с бонбони си е направо екстра Grinning

Общи условия

Активация на акаунт