Искам да кажа...(125)_05.06-11.06

• 100 023
  • 1 193
  •   1
Отговори
# 900
Творчество или науки и се отдават повече?

Проявява голямо творчество в измъкването на пари от баща си, а скоростното им харчене е цяла наука.

Джена, честито за колата, че все забравям.  Grinning

Сбъдваща, диването сигурно много ще се зарадва на партито, но маратонките купихте ли?

# 901
И аз напоследък мисля по темата, че ни канят по някакви чествания - за раждане, за 40 дни, за кръщене на невръстни деца, с които нямаме роднинска връзка. Та един ден питах мъжа ми, ние ли сме скръндзи, та не правим мини сватби за всеки повод на сина ни, или другите са смахнати? Той каза, че сме си добре  Mr. Green

# 902
  • В Космоса
Не можело платен, можело неплатен. Ми дубрье. Пуснах. Даже по-яко, ще имам повече платен за по-натам.

# 903
  • София
Жълто цвете, поздравления, браво на детето!  bouquet

# 904
  • sofia
Още половин час, и започва уикендовата ни въртележка... Довечера концерт, утре - честване на новородено бебе, в неделя - рокфест в Могилово.
Аз преди малко се чудех на фейсбук-поста на една позната (имат къща в Могилово) какъв рокфест чакат.

# 905

Сбъдваща, диването сигурно много ще се зарадва на партито, но маратонките купихте ли?

Тц, точно клекнах и бащатко му се запъна. Човекът си смени желанието, обаче, искал два нови нърфа, което категорично няма да му се случи, щото вече има два. Ще видим, въпросът с подаръка е все още отворен.

Мда, щях да пиша, но забравих. Същия този първороден скоро трябваше да избере профилиране за следващите 3 години в гимназията. Тук профил (за гимназиите) се избира в 7 клас и се изучава в 8,9 и 10. Избрал е Naturwissenschaft und Technik (природни науки и техника) пред трети чужд език. Добре е направил, одобрихме му избора напълно. Макар и да е неориентиран професионално все още, този профил му дава добро задълбаване над доста широк кръг предмети, които ще са му само от полза в бъдеще. Немски, френски, английски и български са му достатъчни. Определено е аналитичен тип, мисли логично (като се напъне да мисли де), има развинтена фантазия и много силно технически ориентиран. Ако пребори мързела и ината си, ще постигне много. Дано го видя, преди да ме довърши.

Последна редакция: пт, 09 юни 2017, 16:50 от Анонимен

# 906
Още половин час, и започва уикендовата ни въртележка... Довечера концерт, утре - честване на новородено бебе, в неделя - рокфест в Могилово.
Аз преди малко се чудех на фейсбук-поста на една позната (имат къща в Могилово) какъв рокфест чакат.

Бившият кмет на Каварна го организира. Нали новата кметица не искала вече рок простотии... Е, групите съвсем не са като онези в Каварна.

# 907
Аз не проследих какво се случва и защо в Каварна няма вече рок фест. Скоро гледах интервю с Цонко, та той каза, че и Джулая ще е в Тутракан Simple Smile

# 908

Бившият кмет на Каварна го организира. Нали новата кметица не искала вече рок простотии...

Това е супер тъпотия. Направо не мога да го преглътна. С какво точно пречат концертите? Нямам думи.

# 909
  • София
тая па кметица, фолк интелигенцията ли ще кани...

Джена, имах подобно преживяване със списъците. вярно, за нов модел беше, не за цвят, ама ме стегна шапката и смених марката тутакси. за много по-добра Grinning
със здраве и умната Peace

# 910
Да, повечето разбраха къде е Каварна с рок фестовете.
След час съм на гинеколог, не че нещо, ама не ми се занимава. Мислех след това да се поразходя по магазините, но това време не ми харесва.

# 911
С Джулая се е объркал нещо, а и не се сещам той някога да го е организирал в Камен бряг.  

Ами на кметицата й пречели разюзданите хипита. Абе сигурно става дума за пари.

# 912
  • В Космоса
Кметъла е пич!
Ние миналата седмица уважихме Капана фест в Пловдив. Тая седмица май на спа ще отмаряме, докато щерката е малко при баба си. След час и малко ще ме вземат от работа и потегляме. ММ ми е обещал, че уикенд в София няма да имаме.

# 913
С Джулая се е объркал нещо, а и не се сещам той някога да го е организирал в Камен бряг. 

О, за това съм съгласна, защото в Камен бряг ходех, преди и да съм чула за него, а и преди да се появят къщите там.

# 914
Ами не знам колко е пич, местните друго казват, но рок-фестът беше супер.
Даун, имено. А по-късно Джон Лоутън идваше да пее, без Цонко да му е държал нотите. Той и във варненски заведения пееше, много по-често от веднъж годишно, но собствениците не се тупат в гърдите зароди това

Общи условия

Активация на акаунт