Искам да кажа...(125)_05.06-11.06

• 100 008
  • 1 193
  •   1
Отговори
# 975
  • на Мелмак
Добро утро!
Ще си правя чай от джинджифил, че гърлото започна да ме наболява.
Трябва да подписвам нови договори с Виваком, може би другата седмица.
Детето днес ще се прибира от зелено, останала била с лев и нещо, много доволна, дано има пари поне за вода  Grinning
Днес ще имам доста работа, трябва да си взема няколко маски от аптеката.

# 976
Добро утро:)
Ние отпрашваме към морето, много съм хепи:) Дано от утре времето става за плаж и да можем да открием сезона:)

# 977
Добро утро!

Хубаво се наспах, закусих и като си изпия кафето малко домакинстване. Така ми е писнало..после ще се боядисам и ще излезем. Грее слънце, дано се задържи така.
Вчера си купих някои неща..няколко летни рокли, блузка, потник. Плюс фон дьо тен и спирала. Доволна съм, добре ми дойде. Laughing

# 978
Добро утро!

Жаки, веселооо! Завиждам малко, копнея за море!

Кукнах в 7 аз, но съм наспана. Ще си домакинствам и разкрасявам днес. Довечера на моминско парти. Още си се влача не съвсем болна, но и не съвсем здрава. Мисля да си направя една инхалация сега, хем да ми се отворят порите за маска. После ще си накисна краката в морска сол за загряване и да си оправя педикюра. Ще си направя нагрявка с морска сол на носа. Само нямам материали за компрес за гърло. Абе 2 в 1 ще са нещата. И се чудя дали да не се боядисам, ей така профилактично  hahaha Добре, че мъжът ми го няма, да ме види омазана и овързана като талибан (от снощи съм и с кокосово масло по косата).  Mr. Green
Не помня от кога не съм имала цяяял ден само за мен си.

# 979
Добро утро, макар че днес съм доста по-ранна - около 5 се събудих, защото мъжа ми тръгна за Витоша 100, а после ме събуди в 8 Гълъб Михайлов с жена си (гълъбът, който поне от 2 години се опитва да се засели на климатика на терасата ни, ама не му се получава). Хвърлях чехли по него, но накрая станах, за да го изгоня с ръчен режим Astonished
Резервирах морето тази година, пак с огромно закъснение, вече няма да чакам никой, супер неорганизирани са хората, миналата година пак така стана, в последния момент, после - ама що не казахте? Верно ли?! Аз казвам, обаче никой не може да вземе решение, сега пак го взех за един следобед, резервирах цяла къща, има място колкото искаш, ама накрая ще си ходим аз и мъжа ми (на никой не съм казала още) Joy С него ми е най-лесно, дай му джапанки и посока. Друг път си резервирам къщата от януари аз на по-нормална цена и пей сърце.

Имам да чистя, но първо ще си помързелувам с кафе и книжка/форум. И трябва да си сложа една боя на главата, защото белите косми започнаха да не ми прощават. Ама това може по-следобедно да го свърша, ще помисля още малко как да си наредя нещата, може да чистя утре.

# 980
Точно в момента ми липсва някой, на когото да си излея всичко, Искам да се нарева на нечие рамо.

# 981
  • на Мелмак
 Hug

# 982
Добро утро!
ДжеНа днес ще се показваааа! newsm03
Жаки, весело и спокойно море ви пожелавам! Али, и на теб!
Аз си изпих кафето и яхвам метлата.

# 983
  • Бургас
Даун,ако ще ти олекне,поплачи си. Понякога човек има нужда точно да си поплачи,за да се почувства по-добре. Гуш! Hug

# 984
Даун  Hug Далеч си ми, иначе с удоволствие бих унищожила с теб бутилка вино и кутия кърпички! Нареви се, помага.

Я да питам, кокосовото масло в хладилника ли го държите, след като отворите бурканчето?

# 985
Точно в момента ми липсва някой, на когото да си излея всичко, Искам да се нарева на нечие рамо.
На нечие рамо е по-добре, но и сам човек да се нареве, пак се разтоварва. Макар и виртуално - Hug

# 986
Рева си, но наистина ми липсва да изляза с някой Sad Тъпо ми е, самотно ми е и единствено ми остава да просна и да пооправя разкопаното от кучката Скапах се яко, покрай пътуването на детето.
Досега не сме се делили и ми е много криво, макар че разбирам, че няма да е за последен път.

# 987
  • Sofia
Даун-че  Sad,гушкам те ...
Ще се показвам аз,ама кога-не знам...отивам на турнир по тенис с младежа,таткото отиде да вземе колата и ще довтаса на кортовете.Дълъг и сънчев ден ще е, стискам палци на мойто човече да вземе няколко мача  Peace.
Мидите ги сварих, почистих от черупките и ги замразих във фризера.Абе,среднощен салтанат се оказа.Бая се бях надула  Mr. Green.

# 988
Даун, аз от доста време съм ти поставила "диагнозата"!
Прекалено самостоятелна и силна си (като личност), и това те прави недосегаема за мъжете. Стани по- слаба, по- ранима и по- неуверена, и веднага ще се намери някой пожарникар, който да умира от кеф да те закриля, прегръща, и да си предлага рамо, на което да си поплакваш от време на време!
Лиляна, подозирам ТМ на кой концерт е бил вчера и да ти кажа, че умрях от яд. Ако беше споделила щяхме с ММ да ти дойдем на гости. Не се шегувам.

# 989
Джена  Hug,

Мари, сега съм сълзлива и сополива, ама пак няма кой да ме спасява.  Ще си порева още малко, а после ще правя вечеря.

Общи условия

Активация на акаунт