Искам да кажа...(125)_05.06-11.06

• 100 142
  • 1 193
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Мъжът ми е на нова работа от днес и го мисля...

# 31

На късмет да му е, а ти, защо го мислиш?

# 32
  • Euskal Herria
Имаме си и планина, и океан тук, идеалното съчетание. Както казаха Осмичка и Хай - целогодишно. Отпуската я планираме, за да се видим с близките в България, да свършим някои задачи. И обикновено времето все не стига, все остава някой недоволен, че не сме се видели.

blackcat6, дано почнат да се оправят нещата при вас!

# 33

Стискам му палци  Peace

# 34
  • на Мелмак
Коте , стискам палци за баща ти, ние минахме тези галимации с майка ми - как ги определят тези дни ?
Даун , завид за туршията  Wink

# 35
  • дядовата ръкавичка
На море ходим само юни и септември. Тази година ще сме чак септември, надявам се  Praynig

Коте, кураж! А как е седмокласника?

# 36
Джена, Hug

HighSpeed, късмет му желая
Яна, благодаря дай Боже Praynig
etty775, такива били правилата/пътеките.

Напук на всичко съм седнала да се разкрасявам. Мацнах си една боя на главата, ама така го направих, че ми стигна само за отгоре... Май ще ходя шарена Crazy

Последна редакция: вт, 06 юни 2017, 07:27 от blackcat6

# 37
Аз гледам някакви противоградушкови мрежи ще иснатлираме при нашите по спешност днес (ние така си обичаме - по спешност  Mr. Green)

Тази година нещо съм много зле с планирането на отпуската - не можем да се организираме, но ще гледам тази седмица да си го изясним окончателно, ако не пак ще се дигнем двамата или най-много 4-ма. Краят на август ще е. Миналата година много ми хареса, че бяхме на място, на което нямаше тълпи, уникално добре си починахме. Иначе може някой уикенд да прескочим по-наблизо в Гърция, аз нашето Черноморие наистина го избягвам, последните години ходим за 2-3 дни на един РД, тази година май няма да го прави там, което е супер, всеки път се разочаровам много, въпреки краткия престой.
Тони, честит празник на дъщеря ти, макар и на патерица.
Мия се надявам скоро да се оправи, много е гадно нейното и искрено ѝ съчувствам  Confused
blackcat6
Скрит текст:
Разбирам те, тъпата система те оставя в безизходица! Баба ми я изписаха в много тежко състояние - това им била пътеката, платено неплатено, не можело повече, да сме си я гледали вкъщи?! Та то тя беше на ръба, какво вкъщи?! Успяхме да я настаним в хоспис, където й оказваха медицинска помощ (но не е болница), защото как се гледа толкова болен човек в къщи, тя не беше контактна дори, изобщо не можеше да се обслужва елементарно сама, дори един човек не можеше да се оправи. Какво предлагаше "системата" аз така и не разбрах. Почина в хосписа  Cry. Другата баба на мъжа ми, пак имаше подобни случки, свекърва ми я гледа 24/7, 4 месеца, вкъщи, миналата седмица и тя почина  Cry. За отношението в болниците и жестокостта на лекарите дори няма да отворя дума, защото съм отвратена. Но всичко се връща в този живот, не мога да разбера само защо са избрали тази професия. Говоря за тези, които ние срещнахме, жалкото е, че не бяха един и двама, а всичките еднакви. Знам че не им е лесно, но това не е оправдание за държанието им.

# 38
HighSpeed, успех на мъжа ти. Simple Smile

Аз всяка нова работа я приемам като предизвикателство.

# 39
  • Germany
Здравейте и от мен. Обичам юлското море, но откакто живеем в Германия няма как, защото лятната ваканция е само август.. Взеха кръв на големият, дано е свалил пустото ЦРП и поне него го пуснат днес  Praynig Малкото май също е по добре. През нощта свали сам температурата и сега пийва по малко вода. Трябва да изпие 600мл. днес за да ни пуснат утре..
Коте, стискам палци да се възстанови свекър ти и да нямате повече ядове!
Хай, късмет на мъжът ти и лека да му е новата работа!

# 40
Черно коте, разбирам те напълно Hug
Скрит текст:
същото преживяхме и ние с майка ми преди години
На море отивам този уикенд във Варна, а от 21 юни сме в Италия. Юли и Август се надявам да отида /макар и сама/ още по 1 седмица във Варна. Миналата година ходих сама, че мъжът ми беше зает, и си починах идеално.

# 41
Тонка, любимия ми период, винаги е хубаво тогава времето, топло, водата все още е чиста, няма толкова народ.
Ние сме за края на юли- август, не стига, че е най- скъпо, ами и най- фраш е тогава.  Но първо са големите деца, които учат до 30 юни, после работата на мъжа ми, тази година имаме кандидат- студенти вече и става съвсем сложно. Надявам се някой уикенд поне да прескочим преди истинската почивка. Септември сме на екскурзия на Тасос, без децата, май повече нея чакам  Mr. Green

Къде остана Марипоса? Първо Антигона, сега и тя....липсват ми и двечките. Случило ли се е нещо, уж няма драми тук, освен с един, с тях не виждам за какво може да се заядеш  newsm78 Жалко, ако са обидени за нещо, дано не е така

# 42
Мърче, Ая, същото е едно към едно...

Сега да ви кажа, че детето на фона на всичко което се случи до момента и как е бил почти на самоконтрол се е справило добре на матурите. Той разбира се искал още малко, но колкото толкова. Сега ще треперим още месец, да дойде и мине класирането. Дай Боже да има късмет Heart Eyes

Последна редакция: вт, 06 юни 2017, 07:28 от blackcat6

# 43
  • Варна
Марипоса липсва, че и Стейси я няма напоследък, и на мен ми направи впечатление.

# 44
  • София
Райче, ние досега все в началото на август ходехме на море, в най-голямата лудница, въпреки че не ми правеше впечатление. Сега обаче 4-ма възрастни трябваше да си напаснем отпуските и тази дата не е по мое желание, но си е окей.

Антигончето я виждам във фейса. Усилено спортува и е направила страхотна секси фигура!

Черно коте, прегръдки и кураж. Дано има благоприятно развитие!  Hug

Благодаря ви отново за пожеланията и милите думи!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт