Искам да кажа...(125)_05.06-11.06

• 100 137
  • 1 193
  •   1
Отговори
# 45
Ще почиваме чак първата половина на септември, но ще е под формата на пътуване - ще обикаляме едно крайбрежие, и ще спираме където стигнем. Нещо не ми се закрепостява на едно място, уж почивка, уж релакс - на втория ден вече ме хваща щръклицата, и хукваме нанякъде. Хубавото е, че всички домашни сме на една вълна, та никой не страда. Аз дори съм най-ленивата от всички, мъжете и два дни се обичат да се задържат на едно място.
Специално за моренцето, смятам да си правя поне по един дълъг уикенд и през юни, и през юли, и през август Nature Sunny Да видим дали ще ме огрее.

Тонка, ти май не харесваше фолклор (ако не ме лъже паметта), но това е една силно въздействаща обработка, с която поздравявам твоята усмихната Кати Flowers Hibiscus
https://www.youtube.com/watch?v=GcW6I65QPtA

# 46
  • Sofia
Скрит текст:
Призовавам всички, които имат намерение да се отписват от нашата тема, своевременно и отговорно да ни известят за това, защото ги мислим и споменаваме  Heart Eyes  Thinking (да не се приема като настояване,а като молба-препоръка  Blush. Лили ,може да го боднеш на първа страница като правило  Crazy). Шегувам се,но не съвсем  Naughty.За себе си казвам,че мисля,всеки споделил някакъв проблем, похвалил се и се присещам,ако не го засека скоро някъде.
Мони,хубави новини са това  Peace,дано и днес да продължава подобрението на децата  Praynig
Ще се поразшетам аз и после си пускам второто кафе,обаждам се на мама да си побъбрим. Следобяд ще обикаляме с ММ по задачи.
Синковецът го очаква натоварена седмица- 8 теста  ooooh! и ще ме чакалИ да му помагам с подготовката  Crazy.

Последна редакция: пн, 05 юни 2017, 11:04 от ДжеНа

# 47
  • София
Бърдс, трогна ме!  Hug Как няма да ми хареса песен, която се казва "Кате, Кате".  Heart Eyes На всеки нейн рожден ден, точно в 18,00 ч (когато я родих) си пускам "Катерино моме".

Понеже писахте за разкрасяване, този уикенд ходих на втора процедура мезотерапия и съм доволна. Ще видя по-натам дали да не прибегна към някаква малко по-тежка артилерия.

# 48
  • София
Черно коте, кураж и от мен! За съжаление, опит 1 към 1 с твоя мога да споделя, последните няколко месеца бяха много тежки, защото се изредиха баба и след нея дядо, проточи се във времето и болничния престой, и платените грижи, и търсенето на хоспис ... И най-вече, най-вече това отвратително, ужасно отношение към възрастните и близките им, като към парцали, които им пречат на рахата. Колко коментари, подвиквания и навиквания, колко разкарване по стаи без обяснения и крясъци, ако попиташ .... Основно го изнесоха мама и татко и сега и двамата са страшно травмирани на тема лекари и болници, просто са като жертви на насилие на тази тема, страшно е.

То затова и не ми се пишеше особено напоследък, болестите, болниците, погребенията, панахидите ... много се събра накуп.

Иначе по темата, месец до почивката ни, обратното броене да върви Simple Smile Simple Smile

# 49
Джена, подкрепям  Peace.

Коте, кураж. Много е трудно, но си дай дистанция и мисли за себе си. Това беше най-тежкия ми период, но нищо не може да се промени, а имаме деца и трябва да се съхраним за тях.

# 50
  • Euskal Herria
И като заговорихме за здравната система, да попитам: премахнаха ли оная велика простотия - лимит на инфарктите, които една болница може да приеме и лекува? Помня, че самите лекари бяха много възмутени и имаше доста репортажи в новинарските емисии. Беше нещо от типа - 8 инфаркта, а ако дойде след това девети пациент със съмнение за такъв, да се отпраща.

# 51
  • югозапад, под "Марков камък"
Прегръдки за всички  Hug

Ние сме на море в средата на юли, но още не знаем къде Simple Smile. От 10 пускам отпуската и където ни видят очите. Около 4-5 години сме все в Обзор /харесва ни/ и тази решихме да разнообразим, но къде е неизвестно Simple Smile

# 52
Сега да ви кажа, че детето на фона на всичко което се случи до момента и как е бил почти на самоконтрол се е справило добре на матурите. Той разбира се искал още малко, но колкото толкова. Сега ще треперим още месец, да дойде и мине класирането. Дай Боже да има късмет Heart Eyes

Браво на детето, дано да го приемат там, където желае най-силно  Hug

Мисля, че и Жълтото цвете има кандидатстващ тази година. Дано се е справил добре.

За болести и здравна система не ми се говори, че бързо паля.
Аз пък се притеснявам за малката. Единият кучешки зъб остана във венеца и не иска да слезе надолу. Нямам представа дали е поправимо, днес от 4 сме на зъболекар, стискайте ми палци  Confused

# 53
Добро утро.
Къде е класната?  Още лови  риба? Ахм, прочетох как се закача, че съм под масата ходела когато тя е хващала риби, но не е права,  хващала  съм и аз и то от любов към мъжа ми, като бяхме гаджета още, ехее.  Heart Eyes
Ся, разбира се тя ще каже, че е защото съм обслужваща мъжа си ала -Кобилкина рускиня,  но нека си дудне, нали затова в класна  Mr. Green Laughing
Море юли, септември,  но няма да сме ма нашето,  мръсно  ми е тук.

# 54
Добро утро!
Ако зависеше от мен, щях да се изнеса на някой полуцивилизован остров и да не мръдна от там до края на живота си!  grinning039
На море сме от 15 юли. 
Ранните морета не ги долюбвам. На мен ми трябва топла вода, защото нон стоп кисна в морето.

Значи Малта. И за ранно море става и е е полуцивилизован остров, т. е. само половината хора са цивилизовани, даже малко по-малко. Вчера другата половина спечелиха изборите и така празнуваха, че още акълът ми не побира видяното. ooooh! На работа почти никой не дойде, а тези които бяха само се караха за политика. 92 процента избирателна активност и била спаднала от предишните избори. Crazy

# 55
  • София
Чек, къде ме пращаш в Малта?! Забравих да спомена най-важното - не искам много народ около себе си. Мечтая си за нещо тип селце.  Laughing Полуцивилизовано такова.  Mr. Green Някъде на макс 15 мин. с лодка да има болница. И задължително нет, че без него съм зян и няма да мога да ви пращам селфита на дебели кълки, пристиснала с тях коктейли.  Joy

# 56
Ние все още ходим по нашето Черноморие. Но ще отскочим и до Гърция. Обичам гръцките острови, поне тези, които познавам. Имам и гръцка кръв, но това е друга тема. Simple Smile

За Черното коте  и Жаки  Hug дано Мия се оправи бързо.

# 57
Тонке, и нет има, и болници, само трябва да се научиш да не забелязваш хората. И е в ЕС моля ти се. Mr. Green

# 58
Много рядко ползвам Интернет на почивка, а мъжа ми аз изключва телефона през цялото време. Не носим лаптоп също. Правим си снимки, но после каквото има качваме,  на море не се занимавам със "споделяне" на момента какво ям, какво правя.
Да ви подразня със слънчев тен, морска ласка от мен,  да е лятно Hug
http://prikachi.com/images/474/9135474X.jpg

# 59
  • София
Шанти, имай предвид, че си мечтая за целогодишно пребиваване. Я да те видя доживот без нет теб.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт