Искам да кажа...(125)_05.06-11.06

• 100 043
  • 1 193
  •   1
Отговори
# 855
Тонка, всички знаем, че не обичаш манджи, не готвиш, и не искаш да слушаш за такива, но пък ти държиш през определен период от време да го казваш. Simple Smile

Лошо няма, разбраха те всички, за пореден път. Simple Smile

# 856
  • Варна
Супер нетипично за петък - сбъркаха ме от работа. Сега ще трябва да се чудя къде да си изхарча напечеленото Simple Smile

# 857
Какво и имаше на темата за обувките, аз още съм шокиран че хората ходят с обувките по килима и ламината си . До 5-тия етаж пеша подметката се изчиствала...Дааа бе .  А като е кално? А ако без да сте видели сте настъпали лайно ? Ами пикня ?  Мизерия...

# 858
  • София
Сесили, и ти на много чести периоди въртиш една и съща плоча, ама не те съдя за което.  Peace

Приятен уикенд от мен.  Hug Явно днес не ми е ден във форума.

# 859
Супер нетипично за петък - сбъркаха ме от работа. Сега ще трябва да се чудя къде да си изхарча напечеленото Simple Smile

Да помагаме  Flutter

# 860
Който го дразни, да ме прескача.
Отдавна съм спряла да се съобразявам с форумските подскачания и дразнения.

# 861
  • Варна

Да помагаме  Flutter

Ще свиркам, ако трябва  Joy

# 862
  • Ямбол
И аз не обичам да готвя. И нямам нищо против готовата храна, стига да имаше откъде да си я набавям. По едно време бяхме заредили в магазина разни манджички, но дойде момент на втръсване и постепенно ги спряхме. Днес например ще съм до 21 и нещо на работа в магазина и съответно вечерята ще е кой каквото си намери. Утре ще е пак така. За неделя планувам гофрети.

При голямото ми дете имаше ориентация още в седми клас, та там дилеми не е имало. Малката още не може да се отличи с нещо, което да ѝ допада. Искала да става фотограф, харесва ѝ да си играе с програми за обработка на снимки. Но това все още не е сериозно или поне аз не искам да го приемам като такова.

# 863
Искала да става фотограф, харесва ѝ да си играе с програми за обработка на снимки. Но това все още не е сериозно или поне аз не искам да го приемам като такова.

Обаче пък е едно много приятно и доходоносно хоби  Wink Сега по баловете не смогваха в нашия малък град фотографите. Щом и се отдава- чудесно  Hug

# 864
Аз пък обичам рецепти, обаче съм голям каприз за храната и обикновено прескачам свободно хвърчащии рецепти.
 Mr. Green
Трябва да си боядисвам косата, а го мразя това занимание.
Като стана дума за мъже, днес такъв образ видях в банката, че ми идваше да си направя селфи с него. Предполагам нямаше да ми откаже. Много висок и слаб, червенокос, синеок, красиво и благо лице, брада, коса на конска опашка, на гърба детска раница, а в джоба на карираната риза три червени рози. Joy

# 865
  • някъде ... тук ...
На моята дъщеря хобито й е да чати по телефона, да се гледа в огледалото и да мери улиците с приятели, тъй че не знам. Иначе мечтае много да пътува, че малко го прави. Абе който я вземе, рахат ще тегли. Whistling
newsm78 Геодезия?
...
Освен меренето на улиците в буквален смисъл, друго общо няма.
Интересна представа за професията.
Аз не случайно казах, че е подценявана Peace
Но пък е много интересна Simple Smile

# 866
Чек, докато четях цветущото обяснение и си го представих с оная занимавка от "магазина-левче", с въдичката и рибките. Не намирам основателна причина, но ...  hahaha  Joy  Joy  Joy

# 867
Далеч не я намирам за интересна, а меренето на улици не беше буквално.  Simple Smile

# 868
  • някъде ... тук ...
За Мари беше, Чек Peace

# 869
Много приятно съм изненадана от Грабо. Купихме по Коледа ваучер за бънджи скок за подарък. Оказало се е, че такива скокове от доста време не се предлагат  newsm78 Не знам как се е получило недоразумението, но без проблем ни възстановиха сумата  Peace  

Ужасен студ е при нас, навсякъде ли е така? Хората вече тръгнаха на море, а аз цял ден съм със сако в стаята  Close

Общи условия

Активация на акаунт