Искам да кажа...(125)_05.06-11.06

• 100 045
  • 1 193
  •   1
Отговори
# 825
  • София
Моля, не започвайте пак за събуването. Това е бистрено милион пъти, че дори и в тази тема.
Ох, бе сватя, а знаеш ли каква агония ми причинява бистренето на рецепти с тиквички. Очаквам ги с огромно нетърпение.  Joy

# 826
  • София
Ели, ще се похваля, ако има нещо за хвалене, защото може и да няма Rolling Eyes

Тонка, да стиска очи докато мине сезона на тиквичките Mr. Green

# 827
Моля, не започвайте пак за събуването. Това е бистрено милион пъти, че дори и в тази тема.
Ох, бе сватя, а знаеш ли каква агония ми причинява бистренето на рецепти с тиквички. Очаквам ги с огромно нетърпение.  Joy

Разбирам Simple Smile, ама не всички сме си построили комунизма   Hug

# 828
Кариерно ориентиране, или не помня как гръмко звучеше имат нашите деца от 1 до 4 клас  Shocked Сигурно това е най- подходящото време,да положиш основите дет се вика  Mr. Green

Много е трудно това с избора на професия, какво да кандидатстваш и т.н. Как да знам дали ще ми хареса нещо ако не съм го работила сериозно? То отстрани всяка чужда работа  по - лесна изглежда  Laughing  Моята завършва 11 клас и вече 5 пъти си смени желанията за втора матура. Имаме напредък, спря се категорично, кандидатстването ще го мислим на пролет  Crazy

# 829
Най-лесно е, когато човек има някакви изявени интереси, умения, наклонности... Аз съм много силно "ЗА" превръщането на интересите (хобитата) в професия. Когато нещо се прави с желание и любов, то неизменно носи по-голямо удовлетворение, отколкото ако се прави само от практични подбуди (престиж, перспективи, високо заплащане).

# 830
  • София
Най-лесно е, когато човек има някакви изявени интереси, умения, наклонности... Аз съм много силно "ЗА" превръщането на интересите (хобитата) в професия. Когато нещо се прави с желание и любов, то неизменно носи по-голямо удовлетворение, отколкото ако се прави само от практични подбуди (престиж, перспективи, високо заплащане).

Така е. Аз затова съм в драма, защото това при нас липсва.
Иначе каквото иска-може-прави подкрепям. Нямам предразсъдъци към една или друга професия. Може би само активният спорт не ми е по вкуса, защото там вече може много да се вреди на здравето.

# 831
Бърдс, съгласна съм, макар че аз не последвах първата си любов - антропология и археология.

Синът ми е луд по баскетбол и спорт, но от него професионален играч няма да стане. Обещала съм му, да му платя диплома за инструктор и треньор, както и за диетолог, ако успее да си вземе изпитите и избере и академична специалност.

# 832
Чек, най- много се впечатлих от това, че държавата осигурява "стаж" на място, за да може детето по- добре да се ориентира и прецени възможностите си, и да си избистри целите.

Моята щерка вчера за пореден път натърти, че й остават още 4 години, докато вземе книжка за мотопед. А след още 2 и за мотор. Наточила се е вече. В един момент се замислих, че ако почне да кара ще е извън алкохолните преживявания, щото много обича да опитва/отпива алкохол и то на големи глътки. Mr. Green Та сега се чудя, дали е по- добре да я мисля къде се е напила или къде се е натресла с мотора. Sick

След тиквичките и чорапите какво следва? Давайте петъчната тема или Ша да пуска направо лятната с гащите, че след малко сме на зъболекар!

# 833
Тонка, е на някой ни се налага и да готвим.

Дъщерята е далеч още от ориентиране, до този момент проявява интерес единствено към градинарство. Интересува се, пита, гледа клипчета. Тази зима садихме боб, жито, домат. Гледа си ги, грижи се за тях. Не знам дали е моментно, или може да се превърне в по-сериозен интерес.

# 834
На моята дъщеря хобито й е да чати по телефона, да се гледа в огледалото и да мери улиците с приятели, тъй че не знам. Иначе мечтае много да пътува, че малко го прави. Абе който я вземе, рахат ще тегли. Whistling

# 835
На моята дъщеря хобито й е да чати по телефона, да се гледа в огледалото и да мери улиците с приятели, тъй че не знам. Иначе мечтае много да пътува, че малко го прави. Абе който я вземе, рахат ще тегли. Whistling
newsm78 Геодезия?
Моята преди пишеше и пееше. Сега има друго любимо занимание- да се джафка с мен и да ми отговаря. Все тя е права..... Е, за сега мързелът й е постоянен. Все с бутане и заплахи трябва нещо да направи. Брат й е друга бира.

# 836
  • София
Явно трябва да ъпдейтна инфото - на мен никой не ми готви вече.  Peace
Което не означава непременно, че аз се впрягам да го правя. Макс веднъж седмично и то някоя аламинутка. Салатата не я броя.
Но и да готвех, разговорите за рецепти не са ми интересни. Това само отбелязвам, разбира се, всеки си пише каквото му е на сърце.  Wink

# 837
hahaha Joy

И на моята брат й е друга бира, а са от една зодия даже.

# 838
Явно трябва да ъпдейтна инфото - на мен никой не ми готви вече.  Peace
Което не означава непременно, че аз се впрягам да го правя. Макс веднъж седмично и то някоя аламинутка. Салатата не я броя.

Абе пак си е супер. Аз готова храна не харесвам, а и детето. Не правя пет степенно меню, по скоро нещо лесно, но за това са ми полезни рецептите. Поразнообразявам с нещо научено.

Днес минах леко. Купих печено пиле и само едни картофи ще направя.

Мари, това със споренето е запазена марка на пуберите. Аз по-бих се притеснила, ако имах кротък и мълчалив син Simple Smile.

# 839
Аз пък обичам рецепти, когато са вкусни. А на Яна сладкишите направо обожавам. Ама това защото не си представям да се храня с полуфабрикати и неща от топла витрина. Ценя си стомаха, много при това.

Общи условия

Активация на акаунт