Искам да кажа...(125)_05.06-11.06

• 100 015
  • 1 193
  •   1
Отговори
# 870
  • Sofia
И тук се смръчка пак  ooooh! и е хладничко.За следващата седмица обещават жеги.
Що се киселявите днес  newsm78? По-често не ми се готви на мен.Много врътня за едното ядене.Мога да си карам на филии,мезелъци,сирена и вино...мням.
Както и на ябълки и солети. Mr. Green

# 871
  • Euskal Herria
Вчера по обяд беше 34 градуса, такъв пек, а надвечер температурата падна с 10 градуса и се изсипа порой. Доста гърмя и трещя. Днес е прохладно, но за почивните дни пак щяло да бъде около 40 градуса.

За тези, които обичат готовата храна, явно тук е раят. Всичко има - от салати до десерти. Ама и много се купува. А заведенията са пълни, това са единствените места, за които кризата не съществува.

Децата ми от сравнително ранна възраст бяха ориентирани какво искат да учат и с какво да се занимават. И двете осъществиха желанията си, те са доволни и ние също.

# 872
Джено, и аз май мога, но съм ужасно лакома и като видя нещо и ми се прияжда. Сега съм си забранила експериментите, защото що храна изхвърлях. Детето не си пада по гурме извращения и го караме напоследък на някакви лесни неща, а на мен ми се ядат разни работи, ама... Sad.

Хич не съм кисела аз. Петък е и приключи гадната седмица. Другата няма да е по-добра, но поне два дена имам да разпусна.

До сега се дърлях с един приятел по телефона. Обичам да си говоря с него, защото спорим за разни теми на малко по-високо ниво, но и не ни пречи да се заяждаме по малко. Забавно е.

# 873
Другата седмица нали ви се похвалих, че чакам подкрепление. Дано не се изпотръшкат болни, че ще ми се вземе здравето.

# 874
  • София
5,278 по история в НГДЕК. Май ще стигне Laughing

# 875
Джена, взе ли колата  Flutter
Чакаме селфи, да знаеш  Hug

# 876
Аз пък няма да готвя, то и не обичам особено Rolling Eyes отиваме на село тази вечер.Там майка ми готви, аз почивам.
От този следобед до утре по това време ще съм на вода и череши.Пулнолуние е и ще изхвърлям токсини Mr. Green
По много теми искам да се включа, но не са актуални Laughing
Чакам да ми се обадят да отида да си прибера детето.

# 877
  • София
Аз, честно казано, сега покрай липсата на възможност за готвене, открих готовата храна. Става, като за спасяване на положението, но като за постоянно - цъ Naughty Ми то от 3-4 седмици сме така и вече ми писна. Извъртяхме ресторантите наоколо, пица, суши, китайско, бг кухня, пица, суши, китайско, бг кухня, и така 3-4 пъти, и ми втръсна Laughing Пък аз като си сготвя лещичка домашна, не ми втръсва, хем от 20 години все една и съща си я готвя Laughing Истината е, че обичам да готвя, смятам го за важно за здравето на всички вкъщи и затова съм крайно предубедена към готовата храна. Но сега така добре ми идва...Иначе щяхме само филии с масло да ядем Confused Та - да живее избора! Избор като има човек - кеф ти да се връткаш в кухнята, кеф ти пица по интернет Sunglasses

Дреб е с арсен в устата. И това, след като миналата седмица бяхме на профилактичен и нямаше нищо. Днес ме сюрпризира, че го боли зъб Shocked Зле ми стана, предвид предстоящото море. Оказа се кариес под пломба. Направо късмет, че го заболя преди морето, а не там!

Жълто цвете, браво на детето Hug Ех, дали и аз така догодина ще мога да се похваля с резултат или ще си ревем вкъщи двамката Laughing

# 878
Цвете, чудесен резултат! Късмет!
Белинда, тая драма я изживях вече, ми не свършва света дори и по-ниски да са оценките Crazy

# 879
Спокойно, Белинда. Ако се наложи, ще ви уредим със зъболекар.
Последно време изобщо не ми се готви. Ето,  от вчера правя мусака, а още не съм обелила картофите. Успокоявам се, че така ще е по-прясна за децата утре.
Кате, какви води, какви череши, нали те видях днес, не ти трябва.

Има ли адвокат сред нас?

# 880
  • София
Белинда, ти имаш три пъти, живот и здраве, да минаваш по този път. Няма да се даваш!

Усмихнато дете има у дома Heart Eyes

# 881

Има ли адвокат сред нас?

Има.

# 882
  • Sofia
Утре  Heart Eyes.Взеха парите и казаха-ще видим  hahaha.

# 883
Да пуснеш снимка с теб вътре  Hug.

# 884
Утре  Heart Eyes.Взеха парите и казаха-ще видим  hahaha.

Ей...изчака се направо, нищо днес смотано време, да не ти я опръскат  Wink

Общи условия

Активация на акаунт