Искам да кажа...(125)_05.06-11.06

• 100 705
  • 1 193
  •   1
Отговори
# 1 065
Даун, само да си посмяла!  Twisted Evil
За сериозните дразнения все ще намеря някой фалцет, за да се изкажа компетентно!
Джена, къв турнир, бре? Нямaте ли кола за поливане, развозване? Ти, все пак не си се омъжила за тенисист.

# 1 066
  • Sofia
Джена, къв турнир, бре? Нямaте ли кола за поливане, развозване? Ти, все пак не си се омъжила за тенисист.
Нали  Crossing Arms?! Развозих я аз,снощи, на 200 м от нас, при рожденичката  hahaha.Пазя си я и я държа паркирана, само надничам да видя дали е там  hahaha.
Те,моите,комай си предпочитат да не ги придружавам на турнира,че имам изисквания към поведението и давам иннструкции за туй и онуй Mr. Green,един вид-развалям им рахатът  Shocked newsm78.

# 1 067
Даун,какво спортува твоят младеж? Баскет? Попремина ли ти кривнята? Hug
Скрит текст:
И на мен-мине се, не мине време и ми е ревливо,възкисело,с(а)мот(а)но и неразбрано Confused. Хубаво е да се научим да сме си самодостатъчни,амаааа-трудна работа.

Наревах се и ми мина Simple Smile. Домъчня ми за много неща, а и като чух за съпруга на Светалчо, съвсем се разстроих, а и нали пътува детето и от сега ми е мъчно, а то говедото ми се хили и ми вика да свиквам  Mr. Green.

Изпадам аз в подобни състояния два пъти в годината, но през останалото време съм по-скоро хепи го лъки Simple Smile. Не си давам много зор, освен в работата, но аз съм малко амбициозна.

Тренира баскетбол и таекуондо, като в таекуондото е и треньор, та за това днес нямаше как да пропуснем. Тренировките му са до нас и си ходи сам, но днес имаше грейдване и на негови ученици, а го правят на супер тъпо място, до което с транспорт ще му е около час, а с колата е 20 минути.

Понеже ми замина половината ден, реших, че нищо освен едно руло Стефани, по заповед на щуката ще направя и ще си слушам музика и ще се ровя във форума.

Мари, сестро, не съм подлярка  Hug.

Джено, да я подкарваш по-сериозно. Покрай твоята кола, много съм се навила на нова и аз. Ако имам късмет с работата, за която кандидатствах ще си взема нещо.

# 1 068
Мой съученик е треньор по таекуондо. Преди години турския национален отбор го поиска в състава си, но той не се даде.
Даун, ако наготвя Стефани-то у дома само аз ще си го ям. Не че ще бъда недоволна, но ще трябва и друго манджоре да приготвям. А за това нямам достатъчно желание.

# 1 069
  • Sofia
Изпадам аз в подобни състояния два пъти в годината...
Тренира баскетбол и таекуондо, като в таекуондото е и треньор, та за това днес нямаше как да пропуснем. Тренировките му са до нас и си ходи сам, но днес имаше грейдване и на негови ученици, а го правят на супер тъпо място, до което с транспорт ще му е около час, а с колата е 20 минути.
Джено, да я подкарваш по-сериозно. Покрай твоята кола, много съм се навила на нова и аз. Ако имам късмет с работата, за която кандидатствах ще си взема нещо.
HugАз-поне два пъти в месеца  Crazy.
Браво на младежа-тренер  Peace.Ще го подкарвам Туси,че как иначе, дете и коте ще возя до морето скоро,ще издухаме другите  Laughing.
Забелязвате ли,че само трите си разговаряме,на ранина  Laughing

# 1 070
Мой съученик е треньор по таекуондо. Преди години турския национален отбор го поиска в състава си, но той не се даде.
Даун, ако наготвя Стефани-то у дома само аз ще си го ям. Не че ще бъда недоволна, но ще трябва и друго манджоре да приготвям. А за това нямам достатъчно желание.

Аз пък не го харесвам и го правя само заради детето. Моя приятелка го научи, когато ми беше на гости преди няколко години.  Още не съм и простила  Grinning.

Джена, при мен е сабахлем Simple Smile. Почти 3 стана Simple Smile, а аз си се разплувам, но утре ме чакат разни задачки, та не се чувствам виновна. Детето отиде да играе баскетбол и му дадох пари за обяд, така че време бол за мързелуване.

# 1 071
Времето е разкош, слънчице и едно такова свежо. Морето е тепсия. Приготвям малко храна и тръгваме с мъжа ми в дирене на самотен плаж. Искам да си чета и дума да не обелвам. Е, може да го бия на две три табли:) Много си обичам децата, но имам нужда и от време само за нас, много е хубаво.
Жаки за сега се държи много добре, казах и че сме в чужбина да купим нещата за детската и стая и ако слуша и някоя рокля:) Към момента не е истерясвала с - искам мама, когато я няма сърцето ми се чупи на две... Драма Куин от малка:) При две баби царици на цирковете, няма на кой да прилича, и двете са мега чувствителни и ревящи Риби, страшно е, събираме ги само по- сериозни поводи:)

# 1 072
Жаки  Grinning, изкарайте си супер. И аз имам нужда от време без дете, но за първи път за толкова дълго ще съм без него.

Сега трябва да понакупя подаръци за приятели и се чудя какви.

Джена, внимавай с форумното писане, защото мен редовно ме анализират  Mr. Green. Някаква дама твърдеше, че е по-запозната от мен с живота в Австралия, защото имала познати там и реши, че нямам никакъв културен живот  Mr. Green.

# 1 073
  • някъде ... тук ...
Добър ден!
Дъждовен, но тъкмо някои хора трябва да учат (дреб примерно  Whistling)
Вчера изкарахме късмет с вренето - жега, рафтинг, басейн. Екстра беше.
Довечера сме на театър - Сън в лятна нощ, поставена от едни готини младежи. Дано ни хареса.

# 1 074
  • София
При нас дъждовният ден е отреден за чистене. Вчера махахме гащи по парковете.
Само ако може някой да ми даде начална скорост и да ме изгони от компютъра Mr. Green

# 1 075
Я, и Жаки е станала! При вас тепсия е морето, а при мен градината. Ама от пълните тепсии. С вода и кал. Поне няма да поливам плодните дръвчета.
Даун, хубаво, не хубаво, рулото е по диетата ми и мога да го уважа.
Я кажете за тези тениски окопчани в дънките. Вече младо, старо, тънко, дебело все така върви. То, мода, мода, ама никакво съобразяване да няма. Пък ако дънките са къси дънкови панталонки....не ми се говори.

# 1 076
Я, и Жаки е станала! При вас тепсия е морето, а при мен градината. Ама от пълните тепсии. С вода и кал. Поне няма да поливам плодните дръвчета.
Даун, хубаво, не хубаво, рулото е по диетата ми и мога да го уважа.
Я кажете за тези тениски окопчани в дънките. Вече младо, старо, тънко, дебело все така върви. То, мода, мода, ама никакво съобразяване да няма. Пък ако дънките са къси дънкови панталонки....не ми се говори.

Е ти пък, верно че си малка, ама не можеш да не помниш как се огащваше мало и голямо. Имам снимки с разни дрехи с висока талия и прилежно огащена Simple Smile. Модата се върти през десетилетие-две. Аз още не мога да свикна на подострените нокти, а когато започнах да си правя маникюр, преди 25 години, точно такива бяха модерни.

# 1 077
Добро утро,
и при нас е хладно и облачно ама ме устройва на мен, иначе ми е ужасна жега и само се потя.
Даун на мен Австралия ми е мечта, в далечната 93-94 бяхме решили със сестра ми да емигрираме и бяхме проучили въпроса но нашите надделяха и така си остана само мечта.

# 1 078
Точно скоро си мислих колко съм стара щом вече модите не само се повтарят, ами и потретват Laughing Ако се върне и полата трапец вече официално ще се призная за дърта. Whistling

# 1 079
Добро утро,
и при нас е хладно и облачно ама ме устройва на мен, иначе ми е ужасна жега и само се потя.
Даун на мен Австралия ми е мечта, в далечната 93-94 бяхме решили със сестра ми да емигрираме и бяхме проучили въпроса но нашите надделяха и така си остана само мечта.

Весе, разбирам те. Не е лесно, ако не те подкрепят родителите. Аз имах късмет, че моите винаги са ме подкрепяли, дори и за най-безумните ми решения.  Никога не са ме карали да се чувствам виновна и никога не чух от тях "казахме ли ти", за каквото и да е. Когато съм бъркала, са го приемали и са ми помагали и до там. Искам да съм такъв родител и се опитвам, но коства доста  Grinning.

Осмичка, поли-панталоните се върнаха Simple Smile. Сега ме е яд, защото имах стотици Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт