Искам да кажа...(125)_05.06-11.06

• 100 683
  • 1 193
  •   1
Отговори
# 1 095
То вече май трябва да стоим трезви за да следим "децата" какви ги вършат.

# 1 096
То вече май трябва да стоим трезви за да следим "децата" какви ги вършат.

Още малко и ще трябва да сме пияни, за д не ни пука Simple Smile

# 1 097
Мър, вчера посетихме ето това с ММ.
https://www.facebook.com/Kongur-Air-Fest-810862345684911/?hc_ref=NEWSFEED
Щом сте такива натури ви го препоръчвам за другата година.
А, аз не съм Joy Обаче не мисля, че и той ще се метне с това, такива неща като бънджи, парапланери, нещо хич не са му оперативно-интересни, а аз съм всепризната бъзла, та в никакъв случай!

Само да кажа, че в немския Амазон има четец Киндъл Пейпъруайт за 90 евро, което е супер оферта, ние май ще поръчваме за един РД, който е септември, ама сега е изпаднала промоцията!

# 1 098
По-добре бънджи от любовница  Joy.
Днес детето ме разхили много. Той харесва един приятел и е много смешен, защото се опитва да ни "събере", а ние си се знаем, че не ставаме за двойка и ни е ок така.

Днес детето ме наруга, че ще му се изтърся без предупреждение Simple Smile, непрекъснато го мисли, как се справя с лудата му майка  Crazy.

# 1 099
А, аз не съм Joy Обаче не мисля, че и той ще се метне с това, такива неща като бънджи, парапланери, нещо хич не са му оперативно-интересни, а аз съм всепризната бъзла, та в никакъв случай!

Основното занимание на това събитие е каране на колела по горски терен! Другите "екстри" са за сеирджии.  Rolling Eyes
Иначе момче от нашия град е взело 6 место на вашия Витошки тур.

Даун, Чек, не си търсете причина, за пред нас, за да се напиете!  Whistling

# 1 100

Основното занимание на това събитие е каране на колела по горски терен! Другите "екстри" са за сеирджии.  Rolling Eyes
Иначе момче от нашия град е взело 6 место на вашия Витошки тур.

Даун, Чек, не си търсете причина, за пред нас, за да се напиете!  Whistling

А ти кво оправдание имаш, а?

# 1 101

Само да кажа, че в немския Амазон има четец Киндъл Пейпъруайт за 90 евро, което е супер оферта, ние май ще поръчваме за един РД, който е септември, ама сега е изпаднала промоцията!

Колко излиза с доставката и колко струва като не е на оферта? В тукашните магазини ги гледах по 125 евро, а ми трябва още един и на мен. newsm78

# 1 102
Даун, аз диетувам. Нема алкохол, нема шоколад, нема живот! ooooh!

# 1 103
  • София
Привет и от мен!
Избягвам да споделям неприятни новини, но да кажа, че Кати от петък е със скарлатина. Вчера от спешното ни насочиха към Рамус за бърз гърлен тест, който трябваше да е готов след 1 час, но се объркали и помислили, че е стандартен за 3 дни и след 3 поредни скандала от моя страна резултатът излезе след 22 чАса. Сега Кати е на конска доза антибиотик. Гърлото е кошмарно, а и обривите се появиха. Другата седмица ще се гледаме вкъщи. От сутринта се затръшка, че от болки нищо не може да яде, но че би се жертвала за КФС. Поръчах по телефона и си хапна солидно. Усещам, че докато е болна яко ще ни работи.

# 1 104

Колко излиза с доставката и колко струва като не е на оферта? В тукашните магазини ги гледах по 125 евро, а ми трябва още един и на мен. newsm78
ЛИНК, оттук може да видиш дали доставят до теб, иначе до немски адрес е безплатна доставката, аз ще ползвам бг превозвач - той взима около 3 лв., и още 3-4 лв. за Еконт (има опция и сам да си го вземеш и да не ползваш еконт) = 6 лв. доставката до България, цялата операция отнема от 5 до 10 дни. Ако го сравним с цените в Бг, например от сайт, от който аз съм поръчвала вече няколко четци (Кобо и Киндъл) и съм много доволна от тях - в момента е 299 лв.

Мариат, не бях видяла, че има и колела, ще го разгледам по-подробно Stuck Out Tongue Winking Eye. Иначе 6-то място е наистина УАУ, предвид че видях на снимки и клипчета колко тежко е било, но за първите места, говорим за наистина подготвени хора!

# 1 105
Мари, отпусни малко. Нямаш нужда от диета  Hug.

Тони, милото дете. Дано да му мине бързо, а ако и се яде джънк фуд, сега и е паднало. Никога не съм имала скарлатина, а и никой покрай мен и нямам идея какво е, освен, че е инфекция в гърлото. Дано да не я мъчи много.

# 1 106
  • Бургас
Здравейте! Ние се оонахме на плажа с децата. Само дето водата е бррр студена.

# 1 107
Тони, бързо оздравяване на куклата!
Боледувала съм от скарлатина като малка, доста тежко беше при мен, но аз правех и много ангини и бях свикнала.

Имах много хубав уикенд извън града, сред природата.Бяхме с приятели, събрахме и децата си да се налудуват.
Сутрин- кафенце на терасата, лястовички чуруликат, щъркели прелитат, а в един малък водоем плуваха лебеди.

Мисля си, колко сме несправедливи към децата- все се сърдим, че са с електрониките и се зомбират, а ние едно време....
Е, няколко деца от новото хилядолетие в продължение на два дена бягаха по поляната, скачаха, играха на " пиян морков" дори и не подозирах че знаят тази игра.И то не бебета, а деца на прага на тийн или вече тийн.

Убедена съм, че всичко зависи от условията, които се предлагат на децата, тези условия формират и предпочитанията им.

# 1 108
Мър, благодаря. Не го доставят до Малта и за 30 евро разлика не ми се занимава с превозвачи и доставки.  Simple Smile
Аз нямам нищо против децата да се занимават с електроники. Ние не го правехме само защото нямахме.

Отивам на плаж.

# 1 109
Здравейте и от мен. След снощният кошмар, днес сме по-добре.
Разочаровах се много от уж приятели. Много трудно приемам тези неща. Мисля да тегля чертата на всички, обаче е толкова трудно. Риби съм, за сведение. Мноооого ревнива риба.  Искам да съм непукист, но не става.

Тони, бързо оздравяване на Кати.
Светълчо, цяла сутрин те мисля. Ако имаш нужда, пиши, тук сме.
Джена, а обещаното селфи? М?

Общи условия

Активация на акаунт