Искам да кажа...(125)_05.06-11.06

• 100 673
  • 1 193
  •   1
Отговори
# 1 140
Захир, страхотно изглежда  Peace

Аз все си повтарям, че всяко зло за добро, но наистина понякога се натрупва много от злото и е трудно. Дано всичко се оправи скоро  Hug

Ние днес се разходихме из Търново. Страхотно беше и на крепостта се качихме. И накрая на хубавата разходка така преядохме в Щастливеца, че сега трябва цяла седмица да гладувам да не изплаша хората на плажа после  hahaha

# 1 141
Янче, благодаря!  Hug Оказа се, че и аз се харесах и ще си ги нося без да мрънкам, когато се налага  Mr. Green
Мери, от фейса ме е видяла Янчето.

Ще правя тиквичките със смената на Рая.
Мъжът ми и котката не могат да разделят дивана  hahaha Не, че е малък, но много държат и двамата да дремят на едната половина и току се скарат  Joy

Снимки, които стават за показване нямам  Mr. Green Ако ми изпратят, ще се покажа.
Междувременно ще ви покажа подаръкът от булката - беше направила чаши - карикатури за всяка една с нещо типично за нея:
Скрит текст:

# 1 142
 Hug
О,снимките на Захир винаги са чудесни! Heart Eyes
Алечка,да ти е драго да пиеш от такава чаша.Наздраве!

# 1 143
Захир, хубави снимки! Чак и аз се пренесох при вас на трапезата!  Mr. Green
Али, ми пусни се и тук, де! И тук имаш фенове!

# 1 144
  • на Мелмак
Аз имах страхотен ден, бяхме в едно близко сръбско селце, децата ловиха пеперуди, ние хапнахме, повеселихме се, даже и за вечеря имаме.

# 1 145
Захирче, снимките са много слънчеви, спокойни. От нещо подобно май имам нужда аз  Heart Eyes
Али, чашата е яка, много наздравици с нея да имаш  Simple Smile У дома за място така се борят момчетата Laughing

Деня на бащата не беше ли скоро?

# 1 146

Али, чашата е яка, много наздравици с нея да имаш  Simple Smile У дома за място така се борят момчетата Laughing

Коте,  да са две деца, да го приема за нормално, ама дърт мъж и котка ...   hahaha

Мери, ако ми изпратят някоя снимка, която става за показване ще се покажа. На другите или не съм сама или изобщо няма да видят публично пространство  Mr. Green

# 1 147
Май изгоряхме днес всичките на плажа и то почти без да излизаме от водата.
Показвам плажчето.
Скрит текст:

# 1 148
Аз от два дни мятам крачоли из Чикаго. Имат уникални музеи, видях на живо и любимите си картини ( толкова Моне и подобни не съм виждала на едно место). Знам в следващия си живот какво искам да работя.
Ако ншкой ме предаде просто се отдръпвам, и затривам всякакви контакти с този човек. Щастливка съм, че това не се е случвало в семейството ми. На принципа съм, че щом господ затваря врати, то е за да отвори порти.

# 1 149
 Hug
Малее,как примамва тая морска водичка! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

blackcat6,при нас се празнува втората неделя на юни.

# 1 150
Чек, завидях!

# 1 151
  • София
Обожавам морски снимки. Създават ми едно такова готино настроение.  Flutter Вече ми е много морско, въпреки че има цял месец до почивката ни.

Убедила съм се, че понякога от най-добрите приятели стават най-качествени предатели. И най-много боли. Имала съм два кофти опита, но на по-млади години. Сега си имам 4 най-близки приятелки и много си ги обичам. Роднини нямам, с изключение на майка ми, така че по тази линия нямам дразнители. Свекърите ми са друга бира. Но тях май ги плюя по навик вече, което не говори добре за мен. Е, винаги може да ме изненадат неприятно.  Mr. Green

Захир, ама що се връзваш?!  Laughing Пожелавам ти скоро и снимки от Бора Бора да показваш.

Последна редакция: нд, 11 юни 2017, 21:18 от Тонка*

# 1 152
  • югозапад, под "Марков камък"
Тонка, разсмя ме Simple Smile

Аз се претрепах от чистене два дни и  морските снимки ми идват идеално да оплакна окото. Точно след месец и аз ще видя моренце Simple Smile

# 1 153
# 1 154
Тонка, как са със здравето майка ти и нейната работодателка? Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт