Искам да кажа...(125)_05.06-11.06

• 100 681
  • 1 193
  •   1
Отговори
# 1 125
Разочаровах се много от уж приятели. Много трудно приемам тези неща. Мисля да тегля чертата на всички, обаче е толкова трудно.

И аз така преди няколко години. Зачеркнах много близка приятелка и още ме яде вътрешно, макар че знам, че бях права.
Аз съм на път да зачеркна близки хора...

С риск да стана досадна, но и от опита си, при който съм зачерквала хора - не бързайте.

# 1 126
Оф това сприятелите ми е много болна тема. Най-близката ми приятелка се оказа близка само на думи. И аз я зачеркнах, не веднага, но постепенно. Още ми е тъжно, а се случи доста отдавна.

# 1 127
  • Бургас
Аз откакто съм зачеркнала близките съм ОК. Много ми е добре. Врагове сред близките и роднините си не искам.
Не ми трябват!
Плажа мина супер. Като за първи път даже и книга не  ми се четеше. Просто се наслаждавах на гледката. Разкош!

# 1 128
Даун, така е, но близки ли са хората, за които каквото и да правиш все не е достатъчно и които се отричат от всички и всичко в името на това единствено и само на тях да им е добре. Разбираш ли, че просто има "криви" хора, такива които ги дразни, че след нощта идва ден и обратно, на които им пречи слънцето дори. Срамувам се, че са ни близки, срамувам се че ги познавам...

За себе си съм убедена, че ситуацията е като при Карзз, навлеците и пиявиците вън от обкръжението ми. Лицемерни и кофти хора не са ми необходими...

Ох, мъжът ми сканира учебника по... Изобразително изкуство за 7-ми клас. Материала бил много интересен  Crazy. Изумена съм, изумена съм от него и от начина му да бъде "над нещата" Laughing

Последна редакция: нд, 11 юни 2017, 18:18 от blackcat6

# 1 129
Коте, това е друга драма. Ако те карат да се чувстваш така, зарежи ги.

Няма нужда да се измъчваш.

# 1 130
  • Варна
И при мен нещата отначало бяха постепенни, но накрая ескалираха много брутално. А аз съм супер прощаващ човек и шансове давам много. Но понякога просто не става.

# 1 131
Хай, чувствам се точно така - сякаш си бия главата в стената. Просто не става. Аз за пръв път се сблъсквам с толкова простотия, злоба и наглост, честно Peace

Последна редакция: нд, 11 юни 2017, 18:17 от blackcat6

# 1 132
  • Варна
Коте, за съжаление човек минава и през такива неща. Аз лично успях да извлека полза - научих се да отбирам внимателно на кого да помагам. Човек трябва да види и положителното, колкото и да му е зле. Горе главата!

# 1 133
  • Euskal Herria
Точно заради това боли най-много. Защото предателството и мръсните номера идват от близки, уж хора, на които разчиташ и с които споделяш. Ако е познат, дори приятел, с времето нещата се уталожват. Но когато са намесени близки в такива отношения, май няма много полезни ходове. Понякога положението е или-или, няма златна среда. И трудно се преболедува.

# 1 134
Точно затова болката е толкова голяма. Погледнато от страни е много грозно.

Последна редакция: нд, 11 юни 2017, 18:16 от blackcat6

# 1 135
Али, много си хубава с очила.
Поспах малко аз и кво? Къде и кога съм пропуснала Али? Аааа, не! Искам лично със снимка на хубавата Али!
Да си призная със ставането изядох 2 парчета шоколад. Ама искам още, а няма.

Коте, сега гледам Иво Иванов с неговите истории по Бтв. Да ти кажа, човек като е здрав и е здраво семейството му.....всичко друго минава. Е, някои неща остават горчив вкус в устата, но е временно.  Hug

# 1 136
  • Euskal Herria
Къде и кога съм пропуснала Али?
Аз не я видях тук, а във ФБ.

Скрит текст:
Понеже има хора на различно мнение - затова споделям в скрит текст. Кампанията, за която гласувахме, е повече от успешна. Засега "нашето" момче е с най-много брой гласове, дано да успее да задържи първото място. Колкото и да е грозно за някои по такъв начин да се процедира, когато родителят е принуден да търси всякакви начини да помогне на детето си, е склонен на почти всички варианти. Дали дарителски сметки, дали такива конкурси... Няма по-хубаво нещо от това детето ти да е здраво, това най-добре го знаят родителите на деца с увреждания.

# 1 137
Мари, че ще мине, ще мине, лошото е че остава горчивия вкус, точно като приказката за мечката и лошата дума  Peace

Аз да се похваля, че сега като взех сина от урок, минахме през Славейков и се снабдихме с География само за 12 лева. Кеф ми е да мисля, че съм на далавера, понеже нов е 24 лева, а на него така или иначе му се паднаха стари учебници тая година. Изобразителното си го намери сутринта, та сме си направо късметлии днес  Sunglasses

Мисля да започвам да готвя мусака chef

# 1 138
 Hug

Днес празнуваме ден на бащата.Времето е приказно.Ходихме на езда,всички.После барбекю с много и различни салати.Това Е моето ядене. Heart EyesПотъркаляхме се на поляната и сега пека кекс.Довечера в градината,имам прекрасен,изстуден крушов сайдер.Цветята ухаят,ветрец подухва и съм така благодарна!Хубава седмица,момичета!

# 1 139
Здравейте и от мен.
Коте, съжалявам за това, което се случва. От вчера мисля и Светалчо, ужасно мъчно ми е. И за дечицата, които са болни...Който, от каквото има нужда, пожелавам късмет!

Ние сме на един къмпинг на Халкидики, тук е пълен айляк. В една караванка сме, тихо е, спокойно, пеят птички. Днес цял ден валя ама и по-добре. Бях с жесток махмурлул, благодарение на моя мъж, който ме напи. Не си представям да бях се замъкнала на плаж ужас... И така бях омешала пиенетата, затапих с шотове и едва изкарах деня. Повече няма да му се връзвам.Иначе втора вечер си правим барбекю, скаридки, печени зеленчуци, сувлакита..Голям е кеф и почивката е пълна. Така не съм спала от не знам кога.

Ще ви покажа няколко снимки ама искам и Али да покаже! Аз понеже съм го играла това с кумата, знам какъв филм е, така че успех!!!
Къщичката ни:
https://scontent.fath3-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/fr/cp0/e15/q65/1 … a&oe=59A88488
Част от вечеря, ох тук голяма лакомия ме гони:
https://scontent.fath3-2.fna.fbcdn.net/v/t31.0-8/fr/cp0/e15/q65/ … f&oe=59D73F17

Плаж Портокали:
https://scontent.fath3-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/fr/cp0/e15/q65/1 … e&oe=59E0DFAA
https://scontent.fath3-2.fna.fbcdn.net/v/t31.0-8/fr/cp0/e15/q65/ … 2&oe=599FF27E

Общи условия

Активация на акаунт