Мама стачкува! Стигнахте ли вече дотам?

• 64 830
  • 886
  •   1
Отговори
# 870
  • Стара Загора
Дрехите на пода бих ги смотавала с едно движение, където не ги виждам - под дивана например. Като остане без чисти дрехи и полази малко да си ги вади ще се отучи много бързо.
То не му пречи да си ги изпере, нито да си ги простре, пречи му да са подредени. Хем му направих шкаф "Дрехи, обличани 1 път, които ще се носят пак" стои си така самотен и тъжен шкафа.  Mr. Green

# 871
И ММ беше така като се оженихме, хвърляше чорапи и дрехи до стената в ъгъла, мама така го научила и вървяла след него да ги събира.........купих кош за пране и му казах, че ако не слага дрехите там, аз просто няма да ги събирам от пода и да ги пера,.....не мога да се оплача научи се и рядко ги хвърля веч на пода! Flutter

# 872
  • Стара Загора
Ще пробвам варианти още, ама и коша за пране се отваря, когато желае да не облича вече дреха, защото е мръсна и т.н. Дрехите за ползване са тези на земята.
Проблема при тях е, че рано рано са останали без майка и са се гледали сами 3-ма мъже. И кочинка за него е едно, за мен е съвсем друго, Обаче пък само той е такъв, баща му с новата жена е почнал някакъв ред, брат му е страшно педантичен, жива Марта Стюарт. Ама моя... хаха

# 873
Ще пробвам варианти още, ама и коша за пране се отваря, когато желае да не облича вече дреха, защото е мръсна и т.н. Дрехите за ползване са тези на земята.

Ако са на земята за мен тези дрехи вече не са за ползване, щом са хвърлени на пода, там не е чисто...... директно прибирам в пералнята , да си ги търси като иска......като не ги намери два тир пъти по пода а неизсъхнали по простора може би ще се отучи! Wink

# 874
  • София
И аз само опявам за коша за пране. Въобще ми е много трудно с дрехопотока. Обичам да пера и да простирам, особено лятото, но събирането и разпределянето са ми ужас. Дъщерята си прибра праните дрехи след 3 дни подканяне! И пак хвърля съблечените на пода...

# 875
  • Стара Загора

Ако са на земята за мен тези дрехи вече не са за ползване, щом са хвърлени на пода, там не е чисто...... директно прибирам в пералнята , да си ги търси като иска......като не ги намери два тир пъти по пода а неизсъхнали по простора може би ще се отучи! Wink
Благодаря, определено ще го пробвам.  bowuu

# 876
  • София
Ама аз го разбрирам. Всъщност съгласна съм с вас, разбирам, че на вас ви е добре. Simple Smile Дори не споря.
Просто казвам своята гледна точка, как е за мен. По-скоро вие не можете да го разберете, тоест да разберете, че на нас ни е добре така. Simple Smile
А моето си изкарва много добре с баба си на морето, тя е на 50, има яко енергия. Някои на толкова раждат първо, дето се вика.

Спомените с баба не могат да изместят тези- с родителите и съответно, да изградят близостта и доверието, които са много необходими през пубертета.
Някакси, с лека ръка се подминава факта, че детето се възпитава, не само да се гледа- особено през първите 7 години, когато попива ценностите.

# 877
  • София - Варна
Добре - тогава ще го държа в София, вместо да го пратя на морето малко, при положение че аз нямам възможност да ида с него точно в този момент. Вадите думите от контекста. Simple Smile

# 878
  • София /Абсурдистан

Благодаря, определено ще го пробвам.  bowuu
Справих се много лесно аз с това - който си хвърли нещо на пода, аз не го вдигам, но кучето му го взема. Моето куче обожава да си играе с чорапи - едни голееееми дупки стават от уж дребните му остри зъбки. Размята ги във въздуха, играе, трепе ги и после влачи в неговата си бърлога. Който иска после да си обува/облича скъсано, негова си работа. Много бързо се свиква така, че мястото на дрехите и чорапите не е по пода, та нямам ядове.

# 879
Значи трябва да си вземе куче Joy Joy

# 880
Последно заплаших със стачка, че няма да слагам дрехи от легена в пералнята, а само ако са в коша за пране. А легенът е върху коша не е като да е далече. Laughing Обаче ме подразни мързела да повдигнеш капака. ММ започна наскоро и детето и то да не види, веднага попива. Не че само аз я пускам пералнята, но ей така, да си знаят. Mr. Green

# 881
...Обаче ме подразни мързела да повдигнеш капака...
От няколко месеца имаме такъв и ако не влязат хубаво дрехите се смачква, а те извират отгоре. На мен лично не ми пречи, като видя, че така е метнал някой, мятам и аз отгоре моите, що да си тровя нервите Mr. Green

И аз само опявам за коша за пране. Въобще ми е много трудно с дрехопотока. Обичам да пера и да простирам, особено лятото, но събирането и разпределянето са ми ужас. Дъщерята си прибра праните дрехи след 3 дни подканяне! И пак хвърля съблечените на пода...
Ами нека си стоят там. Тя и моята така правеше, но като остана без чисти дрехи много бързо започна да ги слага, където трябва.
Изпраните само й го нося и оставям на леглото, за да не ми се пречкат на мен, пък тя каквото иска да ги прави. Случва се да стоят със седмици и само да рови и взима от тях, нейна работа.

Проблема при тях е, че рано рано са останали без майка и са се гледали сами 3-ма мъже. И кочинка за него е едно, за мен е съвсем друго...
Не е в това проблемът. Познавам мъж, израснал в кочинка, който сега е много стриктен, така че със сигурност не е това.

# 882
Обожавам да съм на вода. Не ми става лошо и при ужасно вълнение. Последно лових риба при ужасно вълнение, само се вързах с въже, за всеки случай.

# 883
  • Mediterraneo
На мен пък ми става лошо и след 10 минути на водно колело  ooooh! Планираме разходка с корабче до близък остров, която аз все отлагам по знайни и незнайни причини  Mr. Green

# 884
  • София
След "коледната ми леща" (виж темата за муните) тази седмица и аз стачкувам (срещу себе си) -  не готвя.

Общи условия

Активация на акаунт