Според мен това е възможно, когато тя живее при вас, но иначе ежедневието си има какви ли не съпътстващи дреболийки, основното чистене е най-малкият проблем.
Иначе не ми пречи да заредя и пусна пералня, а после и сушилня. Гладенето и прибирането на дрехи е към задълженията на помощницата. Имам всякаква домашна техника, която ми улеснява живота, ама то за двама души не е и кой знае колко работа, при това през повечето време съм си сама в къщи с кучето. Сутрин го води той, вечер аз. Пазаруваме двамата и товарим в багажника, никой не влачи торби. Готвенето съм го свела до много лесни и бързи рецепти в мултикукър, а който иска гурме менюта, да си ходи на ресторант. Съдомиялната мие чиниите. Гости в къщи не каня, че няма къде в теснотията, а в ресторнт, по-лесно и по-удобно ми е. Но пък джунглата от цветя си я гледам лично аз, за кеф. Дори имам 2 корена домати чери на балкона, с което съм обект на всеобщо презрение, то е повече за да видя какво ще стане от тях, най-вероятно нищо
Малки деца, които да цапат нямам, но пък имам обширно хоби и доста съм се разпростряла из къщи с моите парцали, конци, машини, аксесоари за ръчно правени кукли и играчки, които са навсякъде, но ММ вече ми е свикнал, че на дърти години си играя с кукли и играчки

Не ме бива, и това е. Майка ми 10 пъти ми е показвала с коя част се почва, как се обръща, какво се прави. Е, не и не. Не съм успявала да изгладя риза идеално по моите стандарти. 
Много ми пали фитила с глупости,а уж гледам да не обръщам внимание.