Мама стачкува! Стигнахте ли вече дотам?

• 65 094
  • 886
  •   1
Отговори
# 660
Освен това има разлика дали детето е в скиорско семейство. Когато родителите не са скиори, изискването за едва ли не задължителни ски е доста по-трудно за изпълнение. Да не говорим, че в другата тема се говори за 4-годишно, оставено цял ден на инструктор...как става това, не знам, може и такъв вид деца да има.

Както на детска градина.

# 661
Аз си признавам, че понякога децата ми пречат. Естествено не разбирам семейства при които основните семейни пътувания са без децата им, но също така разбирам по-кратки почивки ОТ децата. Ходенето на море с деца не е почивка.
В смисъл, че не си почиваш с децата когато си на почивка ли?

'С деца на море' е култов хумористичен пример как са се гледали едно време децата по почивките.
Трещи, именно.
Ако знаеш колко много хора съм чувала лично как търсят градина на морето или такава за уикендите за да могат да си почиват без детето/децата на плажа  Shocked

# 662
Вероятно каквито деца си направиш, с такива ще (не)почиваш.

# 663
  • София
Почакай да родиш и да видиш какво се казва координация до минутата за да си отделите време насаме в половинката. Идеше ми да напиша "когато секса е мираж", обаче нямаше да ме разбереш...

# 664
  • Пловдив
Аз си признавам, че понякога децата ми пречат. Естествено не разбирам семейства при които основните семейни пътувания са без децата им, но също така разбирам по-кратки почивки ОТ децата. Ходенето на море с деца не е почивка.
В смисъл, че не си почиваш с децата когато си на почивка ли?
Не, не си почивам. Изобщо. Затова имам нужда от дни без деца. Уикенд на море без деца - да видя и аз нещо от морето, ден сам-сама на ски - да не се въртя постоянно кой къде кара, кой е паднал, как се качва по лифта.

Почакай да родиш и да видиш какво се казва координация до минутата за да си отделите време насаме в половинката. Идеше ми да напиша "когато секса е мираж", обаче нямаше да ме разбереш...
Аз, аз те разбирам. Охо, как те разбирам. И младата дама има хиляда ТЕОРИИ как се гледат и възпитават деца. Като отгледа поне две свои до пълнолетие ще си говорим пак.

# 665
Янтра  Hug
Още са ми пред очите сладките снимки от минали години на всичките 3 деца на плажа около вас. Едното в количка спящо наметнатио с бяла кърпа и двете в басейнче на плажа и как говорехме, че вашите деца си ги гледате двамата и никога не са били по баби и някъде с преспиване.

От теб за 1ви път чувам подобно нещо и ме изненада много, но си има обяснение.
 Когато в микса се включва работа, бързане, логистика и ограничена отпуска нещата рязко се променят. Но това се разбира доста по-късно. Докато децата са малки и майката е по цял ден у дома нещата са пей сърце и се има време за всичко.

Последна редакция: нд, 25 юни 2017, 21:14 от Анонимен

# 666
Не може да я разбереш. Почакай да родиш 3. И в България.

# 667
  • Пловдив
Един или два дни в годината успяваме да отидем някъде без тях. Малко, ама златни. Simple Smile И като го направим цеееееееелия форум разбирам, аз се хваля поне 5 пъти, че съм отишла някъде без деца Simple Smile

# 668
Icey, ти си примадона, в момента не го усещаш. Ще пораснеш и ще усетиш какво чудо си била:)

Така че- untwist your knickers, защото с всяка дума доказваш тезата ми. Още се държиш като ощипана и се впечатляваш лесно.

# 669
Един или два дни в годината успяваме да отидем някъде без тях. Малко, ама златни. Simple Smile И като го направим цеееееееелия форум разбирам, аз се хваля поне 5 пъти, че съм отишла някъде без деца Simple Smile

Не можеш или не искаш да ги оставяш на баби?

# 670
Не може да я разбереш. Почакай да родиш 3. И в България.
Пфуу, ще има да си чакам.

Иначе я разбирам, но не виждам разликата в имането на 3 деца, в която и да е страна. Все си е трудно.

Просто тя е винаги супер оправно мъжко момиче и е добър пример как се справя майка на 3 момчета все сама и с баща им без мрънкане и натирване на децата нанякъде. И затова днес ме изненада много, но знам какво може би предивизква тази промяна и й съчувствам.  Peace

А, така! Супер.  bouquet

И аз съм за такива почивки за 2-3 дни и ги приветствам!

Но не и почивки без децата за 2 седмици когато имаш 15 работни дни отпуска само.
А и като ги заведеш някъде все гледаш къде да ги оставиш, че да си починеш от тях.

Или другият вариант из чужбината където децата се командироват от края на май до септември при баба и дядо в Б-я.  Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 25 юни 2017, 21:51 от Анонимен

# 671
  • Пловдив

Не можеш или не искаш да ги оставяш на баби?
Няма как.

Ама няма промяна, аз все още не разбирам хора, които не си водят децата никъде, видищ ли на много трудно било пътуването с деца. Хора, които повечето или всички уикенди пращат децата при бабите.

# 672
Пак това натирване, хвърляне.  За нас с внучката е голяма радост да ми я натирят.

# 673
Освен това има разлика дали детето е в скиорско семейство. Когато родителите не са скиори, изискването за едва ли не задължителни ски е доста по-трудно за изпълнение. Да не говорим, че в другата тема се говори за 4-годишно, оставено цял ден на инструктор...как става това, не знам, може и такъв вид деца да има.

Както на детска градина.

Тоест както на детската градина, има преобличаща лелка, готвеща лелка, следобеден сън?

# 674
Icey, ти си примадона, в момента не го усещаш. Ще пораснеш и ще усетиш какво чудо си била:)
Не, благодаря, възрастните не ми харесват.

Общи условия

Активация на акаунт