Мама стачкува! Стигнахте ли вече дотам?

• 64 898
  • 886
  •   1
Отговори
# 855
Една приятелка работеше на круизен кораб и ми каза, че от клатенето на кораба постоянно ти се прави секс. Пътувахме с мъжа ми от Рим до Барселона на круизен кораб и правихме поне три пъти секс за сигурно за 24 часа. Беше супер. Круизните почивки са страхотни, само финанси да има човек.

# 856
  • София
Да, бе, от клатенето...От времето насаме, докато хлапето е на детския клуб.

# 857
Ха, ха и аз това си помислих Simple Smile не ще да е от клатенето.... hahaha hahaha

Последна редакция: пн, 26 юни 2017, 22:40 от mimi.7299

# 858
  • София - Варна
Ха, ха и аз това си помислих Simple Smile не ще да е ит клатенето.... hahaha hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy

# 859
Ха, ха и аз това си помислих Simple Smile не ще да е ит клатенето.... hahaha hahaha
Crazy Party

От това ще да е.

Шарки, била съм неколокократно на огромни фериботи и не ми харесва усещането. Иначе обичам да се разхождам по вода, но не и за повече от няколко часа.

# 860
  • София
Значи можеш да забравиш за яхтите. Там си клати сериозно Grinning
Плавам от десетина години и пак не смея да изляза в открито море без хапчета.

# 861
  • София
На фериботи и аз не обичам. Круизните кораби са коренно различни. //Яхтите и катерите са ми в графата "най-страшни" .//

# 862
А бяхме без деца.  Не беше супер луксозен кораб и не проверих дали има детски кът.

# 863
Ассос и Шарки, няма опасност за яхти Simple Smile

Виж в огромен ферибот как съм се премятала напред и назад от огромни вълни ..не ми се припомня. Не страдам от морска болест, но ми е супер неприятно. Виж с такива усещания въобще няма да ми дойде на ум за другото описано от Кристина.  Flutter

# 864
  • София
Супер си е на големите кораби, изобщо не се усеща, че се движат. За толкова плавания, нито веднъж не сме преживели кофти вълнение. Спя в каютата като пън, а ако е за кратко 4-5 часово пътуване, чета, блея на някоя от палубите, гледам детето да не се хвърли във водата..и те минали.

Всъщност на катамаран ми е прилошавало, но е нормално, беше от скоростта. Всички бяхме позеленели. Само диването беше тип-топ и си пееше "Тръгнал кос" до мен на седалката. Другите пътници я гледаха с респект  Laughing

По темата: не слугувам защото обичам и уважавам себе си. Съответно не ми се налага "да стачкувам".

# 865
От стачките се метнахте на яхти, чудесно място за стачка! Hug

# 866
  • София
Еми аз основно там стачкувам Simple Smile
А това със позеленяването го има, особено първите пъти. Но пък познавам една 80-годишна, много печена, баба, която на 8 бала вълнение - представете си вълни с височина около три метра, бъркаше кекс в каюткомпанията.

# 867
  • Стара Загора
Аз я бях вдигнала стачката един път за 2 седмици, еми тънехме си в кочинката, изобщо впечатление не му направи... случиха се 1-2 чистенета на мивка и стая, ама то така почистени, че нямаше голяма разлика с преди. Иначе чиниите се миеха, там нямаше драма голяма Grinning
 И сега чакаме и още един мъж, мале мале... Grinning
Поне си готви, за това нямам проблеми и не се оплаква, понеже аз месо не пипам и правя предимно постни манджи, салати и смутита разни. А той вече с неговите пържоли, шкембета, уши и разни крака.
Когато е сам салата или сок да си направи няма шанс, ама ако аз направя всичко се изяжда Grinning
Като цяло 1-2 неща ме влудяват в него, и не знам как да го отуча от тях. Първото е всичките му дрехи- на пода. Съблича панталона- и панталона си остава на пода както си го е смъкнал от себе си, и си седи там докато пак не влезе в употреба. Бях прочела една мама събирала на детето играчките от пода, като не си ги събера и ги прибира в мазето, чудя се дали ще подейства Simple Smile
Другото е, че се разсейва и понякога забравя включени уреди, от това най- много ме втриса и само проверявам след него котлони и фурни.
Но като изключим тези 2-те неща, другото с е търпимо.

# 868
Дрехите на пода бих ги смотавала с едно движение, където не ги виждам - под дивана например. Като остане без чисти дрехи и полази малко да си ги вади ще се отучи много бързо.

# 869
  • София
Еми аз основно там стачкувам Simple Smile
А това със позеленяването го има, особено първите пъти. Но пък познавам една 80-годишна, много печена, баба, която на 8 бала вълнение - представете си вълни с височина около три метра, бъркаше кекс в каюткомпанията.
Бабата е железна. Обичам такива възрастни хора - разчупват клишето за сгърбената, нещастна баба (или дядо), която освен да слугува на внуци, няма други интереси.

Общи условия

Активация на акаунт