Гладете като професионалист вкъщи

• 31 522
  • 333
  •   1
Отговори
# 195
Най-трудно, според мен, се гладят дрехи от лен и плесирани роклички и полички, особено ако са детски Simple Smile Панталони и ризи също не са ми фаворит. Тениските с картинките ги гладя през кърпа, не е чак такава драма. Когато пресъхне памука също е зор.

# 196
Много трудно гладя панталоните на мъжа си и неговите ризи!Трябва всеки ден да се случва това !Ръбът на панталона е много трудоемък!Много деликатна  операция така, че ръбовете да станат идеални.....! Ако ютията Ви не с пара, добре е да гладите през мокра кърпичка от памучен плат.

# 197
Тънки, феерични или копринени ризи са тези, които най-често ми се налага да гладя и честно да си призная, не винаги ми се получава Simple Smile

# 198
  • Samokov
Най-трудно се справям с гладенето на дрехи с набор, рокли тип балон и огромните пердета.Ако трабва да изгладя панталон с ръб, ще ми е нужна помощ от приятел.

# 199
Най-трудно с гладят еластичните дрехи и дрехите от лен !

# 200
Копринени ризи са ми вземали здравето! Всичко копринено!

# 201
Най-трудно ми е да гладя дълги рокли с набор или плохи в талията. Тъкмо изгладиш една гънка- появи се друга. Изобщо всяко нещо, чиято кройка е нестандартна, ми е трудно за гладене.

# 202
Обичам да гладя и го правя с удоволствие. Трудно ми е да гладя ризи без ръб на ръкавите. Същп ми е трудно да гладя роклички с набор и тюл.

# 203
Най-трудно се градят завеси и копринени дрехи

# 204
Гладенето не беше любимо мое занимание, докато не се роди бебенцето ми и сега гладя всичките му дрешки с най-голямо желание и много им се радвам. Мънички и сладички кукленски дрешки. Гладенето е песен.

# 205
дрехите от лен Simple Smile

# 206
Не обичам да гладя, защото не ми се получават нещата, но най-трудни са ми ризите. Правя двойни ръбове, изгаряла съм чаршаф и една риза, или пък гладя, гладя и накрая уж изглежда изгладено, а като го вдигна от се оказва, че не е.  newsm78   Rolling Eyes Joy

# 207
Като цяло парогенераторът си е за предпочитане пред обикновените ютии.С него гладенето е приятно и по-лесно независимо от материята.Дори най-трудоемката материя сеглади без проблем.Поне от опит дори и минимален мога да заявя това.Успех на всички в играта.

# 208
На мен като мъж всичко ми е трудно да гладя!  Наистина се чудя на жена ми   как отива и започва да глади без да и мигне окото! Един ден я нямаше в къщи, трябваше спешно да изляза с огладената моя любима риза. Но, уви тя е от лен. Е, няма да ви казвам! Гладих, потих  се, гладих, потих се, накъдето я обърна, там се мачка! Загубих 30 минути и накрая не успях! Мисия невъзможна! Ленът е най-трудната материя за гладене! Участвам и благодаря на моята жена за усилията и времето, което отделя винаги всички в къщи да сме добре огладени!

# 209
Четох, четох! На всеки му трудно да глади различни материи.Аз лично не обичам да гладя спално бельо. Чаршафите не ги обичам, защото са дълги и широки и ми отнема много време. Макар, че имам ленен панталон, който наистина иска  много усилие за гладене за да стане като нов! Сестра ми си купи ютия с  гарогенератор и каза, че вече обичала да глади с кеф! Дано спечеля и аз да пробвам!

Общи условия

Активация на акаунт