Гладете като професионалист вкъщи

• 31 518
  • 333
  •   1
Отговори
# 210
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Гладя всичко - от спортни екипи до хавлиени кърпи (откакто установих че се подреждат по - лесно като са изгладени).

# 211
Oбичам да гладя дрехи, които са лесни за гладене Laughing
Всичко останало от рода на  сака, ризи, спортни памучни якета, изобщо-дрехи с много ръбове, джобове и пр. ме измъчва ужасно.
Участвам в играта с огромно желание и надежда за късмет!

# 212
Най-трудно ми е да изгладя голямото найлоново перде в хола.Отнема ми най-много време и усилия.

# 213
Трудно гладя някой рокли,чаршафи и тениски с бродерии.

# 214
Най-трудно ми е да гладя военните панталони на моят съпруг

# 215
Ризите на съпруга ми!

# 216
Много трудно се гладят рокли с много басти и плохи, както и ризи.😓😔😢

# 217
  • Плевен
Ризи! От всякаква материя, ризите са най-трудното нещо за гладене, за мен Simple Smile

# 218
  • Стара Загора
Едно от най-трудоемките занимания вкъщи за мен е гладенето .Имам ютия , която е нито висок , нито нисък клас. За мен представлява най-голяма трудност гладенето на рокли с плисета и басти. Кофти моменти съм имала и при гладенето на ризи, там ръкава и жабото са едни от най-често неуспешно изгладените места . Тензуха за мен играе главна роля в доброто гладене, но пък много често подлъгва, когато си мислиш, че нещо е изгладено , вдигаш на светлина и се  оказва , че имаш още доста работа Simple Smile Никога не съм гладила с парогенератор , бих се радвала ако имам шанса да го тествам.

# 219
Никога не съм обичала да гладя,но когато си купих подходящата ютия и сега гладя дрехите на любимите си хора с лекота и желание.

# 220
  • София
Най-трудни за гладене са ми дрехите с пришити орнаменти, перли, камъчета, волани, комбинации от изкуствени и естествени материи, плетените материи и т.н.

# 221
По принцип обичам да гладя  Laughing ... колкото и странно да звучи  Laughing
Дъщеря ми обожава поли и рокли и само това носи и то не какви да е .... много разкроени, с много пластове и именно те са ми по-трудни за гладене.

# 222
  • София
Най-трудни за гладене са ми ризи, поли и рокли на пластове/волани и дрехи с апликации и такива от лен.

# 223
Най-трудни за гладене са ми ризите и панталоните с ръб

# 224
  • София
Гладенето не е от любимите ми занимания. Но най-много ме изнервят ризите.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт