Гладете като професионалист вкъщи

• 31 513
  • 333
  •   1
Отговори
# 225
Ленените материи и естествената коприна.

# 226
По принцип обичам да гладя и да виждам изгладената дреха. Но го правя рядко напоследък. Трудни за гладене са ми ленените дрехи ,памучни якета с много джобове,ципове и други завъртулки,поли и рокли с чупки и волани,дрехи с метална нишка..

# 227
Всички дрехи от естествена коприна както и ленените,а са ми много удобни,но изискват  усилия!

# 228
Гладя повечко през летните месеци. Най-внимавам с детските дрешки с апликации. Най-трудно гладя ленените дрехи, ризи, панталони и рокли от изкуствени материи

# 229
Не обичам да гладя, не ми се получава. Предполагам, че поради тази причина, ютиите, които съм ползвала до момента не са специално подбрани, а просто някакви...Това е и вероятната причина, поради която колкото и да се старая, накрая резултатите не са задоволителни, да не употребя друга дума.  Laughing

# 230
Най-трудно се гладят дрехи от лен, блузи с надписи и дрехи от естествена коприна. Затова е много важно да имаш добра ютия.

# 231
Обичам да гладя!Винаги гладя с пара.Най-трудни са ми памучните дрехи,защото се разтеглят и се образуват фиксирани чупки.Другите,които ми отнемат повече време са дрехите с набор и нервюри.Хем не трябва да ги премазваш,хем трябва да ги изгладиш!

# 232
  • София
Имам ютия Филипс 1400W, много добра. Kъм 90лв беше.

Чудя се има ли смисъл от нова дъска? Чувал съм че тези с отражател отдолу - по-лесно гладят?

Мен ми е широка само 33см. Предполагам на 40см се глади по-лесно  Thinking

# 233
  • Бургас
Най ми е трудно да гладя един мой прекрасен сатенен костюм.Едно изглаждам,друго набирам...Също и плисирани поли гладя много трудно.Ленени дрехи нямам,но като прочетох колко дами се оплкват, направо се зарадвах,че нямам такива.И без това не харесвам тази материя.
Много бих искала да имам хубава ютия,отдавна си мечтая за такава.

# 234
Трудно ми е да гладя лен и някои памучни ризи (поне пише памук на състава им, но за разлика от други са истински кошмар). Каквото мога си спестявам за гладене. Спално бельо не гладя, изключително трудоемко ми идва.

# 235
Като цяло не обичам да гладя , но най трудно ми е рокли и поли с плисета, дантелки.и Т.н.както и дрехи с картинки , но за тях си намерих решение ..

# 236
Не обичам да гладя много, трудно се справям с дрехите от лен, тези с картинки и ризи.

# 237
  • София
В къщи и двамата с мъжа ми гладим. Не бих казала,че ми е неприятно,но срещам трудност в гладенето на негови спортно-елегантни панталони,които имат много джобове,отпред,отзад и встрани. Това винаги ме е затруднявало.

# 238
За мен лесни дрехи и материи за гладене няма .Гладенето е най-мъчителното задължение за мен .Почти всяка дреха ми е трудна ,но изключително сложно ми е гладенето на ризи и материи като лен и деликатни тъкани -тюл ,дантела,коприна.

# 239
Гладенето е едно от ней-нелюбимите ми занимания. А ми се налага почти всеки ден. Трудно се справям с по - капризни материи, а дори по ежедневните памучни дрехи обикновено забравям някоя гънка. Борбата с ризите ми е безумна  Embarassed Бих се зарадвала на такъв помощник, току - виж се понауча как се прави. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт