Гладете като професионалист вкъщи

• 31 516
  • 333
  •   1
Отговори
# 240
И аз не обичам да гладя, мразя да гладя и чаршафи и всякакви завивки с размери по-големи от мен самата Simple Smile

# 241
За мен най-трудно е гладенето на ленени дрехи. Особено ако сме ги пресушили. Но с парогенераторна ютия със сигурност ще е  лесно.

# 242
Най ми е трудно да изгладя достатъчно добре чаршафи с ластик и завесите и това много зависи от материята им.

# 243
Не само материите могат да се окажат проблем при гладенето. Ако притежателят на дрехата е много взискателен и панталонът му трябва да е с перфектен ръб, качеството на ютията е от основно значение.

# 244
Не обичам да гладя. Най-трудни за гладене са ми ризите.

# 245
  • София
Мразя да гладя ризи. Имам една с плисата и околО 100 копчета-голяма мъка ми е. Почти не я нося вече по тази причина, а е страхотна🙁

# 246
Най-трудно ми е да гладя ризи и рокли Simple Smile И винаги съм мразила да ги гладя Simple Smile

# 247
  • ...на безопасно
Обичам да гладя.
Държа да имам хубава ютия.
Пердетата ме затрудняват, защото са обемни. Иначе ленът си е трудна материя, но с мощна пара се справям добре .

# 248
Не само материите могат да се окажат проблем при гладенето. Ако притежателят на дрехата е много взискателен и панталонът му трябва да е с перфектен ръб, качеството на ютията е от основно значение.

Колкото и да не вярвах се убедих сама, че огромно значение има и препаратът за пране. Риза, която гладя по половин час и пак не е добре изгладена, с наистина Добър прах (за съжаление не от България), успях да изгладя за две минути.

# 249
  • София
Определено чаршафите с ластик са ми най-трудни за гладене и ми отнема най-много време да ги изгладя.Ще се радвам да спечеля парогенератора  bouquet

# 250
Гардероба на мъжа ми се състои буквално от стотици ризи и тяхното гладене за мен представлява най-сериозен проблем. Имам огромното желание да подложа парогенератора на Tefal за колко време ще изгладя всичките му ризи и как ще се чувствам след това. Готова съм на това предизвикателство Simple Smile

# 251
Мъжките ризи успешно ме скараха с качественото гладене.  Crazy

# 252
  • София
Не обичам да гладя, а го правя ежедневно... Rolling Eyes
Най-трудоемко ми е с панталоните и ризите, сложно е и с всички видове покривки, чаршафи, пердета... Crazy

# 253
Винаги съм имала проблем с гладенето, но най-трудни са ми материите на летните дрехи, които са тънки-естествени или изкуствени и след всяко носене следва пране и гладене.

# 254
  • sofia
Гладене ли .... ох това ми е толкова досадно и трудно ,но уви няма как Simple Smile
Всяка седмица отделям не малко време за това задължение - като почна от ризите на мъжа ми и стигна до роклите на дъщеря ми Simple Smile  Всички те със своята особености  сложност

Общи условия

Активация на акаунт