Гладете като професионалист вкъщи

• 31 557
  • 333
  •   1
Отговори
# 255
  Най-трудни за гладене са ми памучните теежки завеси и ленените материи.

# 256
Обичам дрехите от естествени материи - лен, коприна, памук, кашмир. Но именно те са най-трудни за поддръжка, така че да изглеждат  безупречно, да запазват вида си през целия ден и дрехата да се запазва дълго - без повреда от неправилно избрана температура на гладене. Това са ежедневните предизвикателства на гардероба - независимо дали става дума за дамски, мъжки, или детски дрехи- заради което е важен правилно избраният помощник. 

# 257
Най-трудни за гладене са ми ленените дрехи, които иначе са най-подходящи за летния сезон.

# 258
Всичко ми е трудно..

# 259
Здравейте
трудни за мен за гладене са : ленени дрехи, ризите на мъжа ( особено някои от тях от някакви естествени материи), също така чаршафи и калъфки си е борба с обикновенна ютия да се изгладят  Laughing

# 260
Изобщо не обичам да гладя. Особено лятото. С две дъщери, рокли, полички, потничета...

# 261
  • Русе
Най - трудно гладя еластичните материи, ти гладиш уж, а то бяга ли , бяга hahaha

# 262
  • Чукарландия
Не обичам да гладя, но си зависи и от ютията. Ако е калпава и гладенето става проблем. Трудно се гладят ленени тъкани, дрехи с щампи, както и много фини материи - коприна, тюл, дантела, сатен. Peace

# 263
колосаните дрехи се гладят трудно, специално ризите.
също и фината материя, големи бели съм правила.

# 264
В гардероба си нямам дрехи от лен - то е ясно - глади се трудно Wink... Да си призная,обичам да гладя, но не всяка седмица Wink

# 265
  • там край морето...
Обичам да гладя, но гледам да го правя веднъж седмично, и да изгладя всичко изпрано, за да не губя време през седмицата като бързам за работа сутрин. Гладя много ризи и за мен трудоемката част са дългите ръкави на ризите - все нещо се усуква, и понякога не става перфектно ръбчето на ръкава, трудни са ми за гладене ленена пола и ленена рокля, дори да са леко влажни, накрая пак ми изглеждат като недоизгладени  Laughing  Избягвам да гладя чаршафи и пликове, но когато го правя - пликовете ме изморяват, стават на черти от прегънат плат.  Peace

# 266
коприна

# 267
 Гладенето винаги ми отнема много време и нерви! Най-често ми се налага да гладя ризи и панталони, които трябва да са с перфектен ръб.

# 268
# 269
В къщи се глади много!
Като се започне от големите чаршафи за спалнята, които размятам насам-натам и както и да ги наглася все имат нещо пропуснато и намачкано.
Ризите на мъжа ми, работата му е такава, че ежедневно е с костюм. Тук всичко трябва да е изрядно, без ни най-малка гънчица.
Голямото дете е на училище и той хвърля много дрехи за пране и съответно за градене.
Сега имаме и бебе. Всеки знае, че бебешките дрешки се гладят задължително и те носят радост с веселите се десени, но все пак това са купове бодита, ританки, пелени...
Лято е! На почит са дрехите от лен! А те нямат изглаждане! Ще се радвам да тествам парогенератора Tefal ❤

Общи условия

Активация на акаунт