Гладете като професионалист вкъщи

• 31 527
  • 333
  •   1
Отговори
# 270
Ризи, ленени дрехи, пресъхнало спално бельо...  1ironing

# 271
  • Варна, Пловдив
„Най-трудното нещо за гладене“
Обичам да гладя, доставя ми удоволствие по принцип, но това е докато не стигна до ризите на мъжа ми - ПОБЪРКВАТ ме,  искам да са идеални, без ръб и понякога ги преповтарям, също лен, понякога като ми остане време гладя и нашето спално бельо. Всъщност то ми е проблем като размер само, сгъваш, премяташ..... В момента най-голям кеф ми е да гладя бебешките дрехи, в началото докато свикна с малките размери ми беше притеснено, но сега - чакам си ги вечер на спокойствие да ги огладя.  Simple Smile

# 272
Здравейте,
Благодаря за прекрасната възможност да изпробвам парагенератор на Tefal.
Най-трудно гладя пердета, ризи и лен Simple Smile

# 273
Ризи и ленени дрехи!

# 274
Еластичните са най - трудни!

# 275
Най-трудните неща за гладене за мен са дрехите от лен!

# 276
Гладя всеки ден.Налага се заради работата на съпруга ми.Най трудно гладя ризи и дрехи от лен .Отделям много време за гладене  и ако има начин да е по-малко и по-качествено бих била много щастлива.

# 277
  • Sofia
При мен най-сложно се оказва спалното бельо заради размерите. Също така ризи от изкустени материи - никога не изглеждат добре изгладени. Сатен се глади трудно, както и спортно иблекла - клинове и блузи за тренировка заради специфичната материя отново.

# 278
Намачкана коприна ми е най-кошмарна за гладене - хем може само на слаба ютия да се глади, хем материята не търпи т.нар. благородно намачкване.

# 279
Обожавам да гладя. Прави ми удоволствие да изпипвам до последния детайл панталони, ризи и рокли. Изваждаш го от пералнята деформиран парцал, а с помоща на ютията го превръщаш в шедьовър - перфектна, изящна дреха. Деформирани деколтета и повити странични шевове също не са проблем за ютията. Накрая всичко е идеално. Как да не ти достави удоволствие. Най-трудно обаче ми е с връхните дрехи, въпреки старанието ми те нямат изглаждане в домашни условия, затова ще се радвам да тествам парогенератора Tefal

# 280
Както повечето хора,едно от най-омразните неща ми е гладенето.Затруднява ме.,особено яките на ризите-все някъде се "пречупват"-не стават така да се изразя  "равни",хем  ползвам ютия Tefal.

# 281
Най -мразя да гладя,направо ми призлява.Едни от най-трудните за гладене дрехи са  ми дългите рокли и плисирани поли. Мъжките ризи също.

# 282
Най-трудното за гладене за мен е ризи Sad и панталон с ръб ...

# 283
  • София
Като цяло гладенето винаги ми е било безкрайно досадно нещо. А, ризи и  ленени дрехи-  направо ужас. Аз гладя от едната страна, то се мачка от другата. Simple Smile

# 284
Да си призная, гладенето ми е едно от най-досадните домакински задължения. Отнема ми доста време, а аз съм доста зает човек. Старая се да купувам дрехи за мен и семейството ми от материи, които не се мачкат, ама след пране малко са тези, които можеш да облечеш, без да са изгладени. А най ме тормозят панталоните с ръбове и ризите. А ленени материи изобщо не влизат в къщи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт