Гладете като професионалист вкъщи

• 31 524
  • 333
  •   1
Отговори
# 285
Ризииии, гладенето на ризи е най-гадното нещо. След като ги изгладя изглежда по същия начин. Хахаха

# 286
  • Nesebar
На мен ми е най трудно с ризите на мъжа ми ленените дрехи пердетата и чаршафите с ластик голяма мъка като трябва да се глади

# 287
Панталони

# 288
Пердетата са ми мъка Crazy

# 289
Трудно ми е гладенето на разкроени дълги рокли.

# 290
Много рядко гладя, за мен като цяло гладенето е трудна и времеемка работа. Най-големи главоболия ми създават чаршафите, да ги докарам да са без гънки почти не мога - големи са, трудно се побират на масата за гладене, докато изгладя единия край и другия се сгънал както си иска, а ако не са памучни още по-зле. Но реално най-трудни са тези с ластиците, тях даже се отказах да ги докарвам в приличен вид, просто защото за мен е невъзможна подобна мисия.  Confused

# 291
За съжаление още първото ми гладене в живота се оказа трагично, с фатален за дрехата край! От тогава го правя само, когато наистина, ама наистина се налага. Чаршафи и еластични блузи не гладя, но за сметка на това имам много ризи, сака, поли, официални рокли, които не може да не се огладят до последния детайл. Кое ми е най-трудно... Отговорът на този въпрос не е никак къс. Но ако трябва да степенувам, на първо място са модерните в момента разкроени, широчки сака - не прилепват към тялото и се забелязва всяка неправилна форма, гънка, а за една истинска жена това е недопустимо. Ризите също са коварни, но се състезават с роклите на плисе.

# 292
С парогенератор от Тефал.

# 293
Трудни за гладене са ми панталоните, но най- трудното нещо което си е и истинско предизвикателство за мен е една блуза на дъщеря ми с доста ефектна драперия отпред.

# 294
Ето и кои ще са двамата потребители, които ще имат възможност да тестват парогенератори с високо налягане Tefal и да споделят своите отзиви в темата:
denis.
roxanna.
Честито!

На denis. и roxanna ще бъдат изпратени лични съобщения с информация за получаването на уредите.

# 295
Ето и кои ще са двамата потребители, които ще имат възможност да тестват парогенератори с високо налягане Tefal и да споделят своите отзиви в темата:
denis.
roxanna.
Честито!

На denis. и roxanna ще бъдат изпратени лични съобщения с информация за получаването на уредите.
Честито!

# 296
Поради невъзможност на denis. да се включи в тестването на парогенератора Tefal, на нейно място бе избран нов потребител, който да сподели своите впечатления от уреда. Това е Beeps.
Очакваме с нетърпение първите впечатления на roxanna и Beeps в темата.

# 297
  • Сливен
Здравейте, както разбрахте аз съм една от двете щастливки, които спечелиха прогенератор Тефал . Когато прочетох, че съм спечелила тази невероятна възможност, бях изключително щастлива.
Още днес той пристигна при мен - това е поредната изненада, а именно светкавичната доставка.
Съгласно тази част от правилата на играта:
"Всеки от Тестерите има ангажимента да публикува в темата на Тефал на страницата www.bg-mamma.com минимум 10 поста  в рамките на периода 26.06.2017 г. до 16.07.2017 г., като отговаря и на постъпилите към него въпроси в темата от други потребители на сайта www.bg-mamma.com.
Структура и съдържание на изискваните публикации:
-   пост, анонсиращ получаването на уреда + снимки от разопаковането му "
влизам да споделя първите си впечатления и няколко снимки от разопаковането. Уредът изглежда невероятно и професионално добър.

Това е засега, ще гледам утре най-късно до вечерта да публикувам и впечатления от първата му употреба. Все още разучавам.
Хубава вечер на всички  Hug

# 298
Честито. Много добре изглежда и ще върши идеална работа, в комбинация с вакум маса за гладене, резултатът ще е перфектен bouquet

# 299
  • София
Здравейте и от мен! Радвам се на късмета си на резерва и се надявам тук, в темата, да мога да дам повече информация за парогенератора и да споделя впечатления от работата с него!
Получих уреда след няма и 24 часа от съобщението в БгМамма. Доставиха ми неразпечатан кашон с "Tefal Pro Express X-Pert Care GV9080" и тегло 5 килограма. Все още разучавам книжките с инструкции за ползване.

Първоначалната ми мисъл беше "Леле, къде ще го държа тоя туч?!". Всъщност уредът заема доста по-малко място от очакваното, т.к. ютията се вмества върху бойлера за високо налягане. Всичко се затваря компактно с капак, а за по-лесно пренасяне е снабден и с удобна дръжка.

Не обичам да гладя, но със сигурност ще се напъна преди очакваните за петък-събота 40-градусови жеги.
Всъщност доста по-ентусиазиран е ММ, който не успя да ме научи да гладя ризи и панталон с ръб и се оправя сам Laughing

С радост бих отговорила на въпроси, ако имате такива!
Прохладна вечер!

Общи условия

Активация на акаунт