Гладете като професионалист вкъщи

• 31 803
  • 333
  •   1
Отговори
# 30
Най-трудно ми е да гладя официални рокли и рокли и поли с плисета, набори и т.н.
Също е трудно гладенето на панталон с ръб.

# 31
Всичко ми е трудно за гладене, не обичам да гладя. Разбира се, неизбежно е. Опитвам се да сведя гладенето до минимум и гладя само неща, който няма как да не бъдат изгладени - ризи, рокли, завеси и панталони.

# 32
  • При децата ми
Най-трудни са ми за гладене ризите и дрехите от лен. Именно затова не чакам да изсъхнат дрехите от лен и пак са ми трудни за гладене.

С голямо удоволствие бих изпробвала парогенератора. Simple Smile

# 33
И аз съм от недолюбващите гладенето, но най-трудно ми е спалното бельо, заради подгъвите и колкото и да се старая все някъде остават гънки.  Crazy
Иначе от дрехите - тениски, ризи, панталони гледам да са от памук, че с моите две леви ще им видя сметката набързо.  Rolling Eyes

# 34
Страшно много обичам да гладя. Доставя ми голямо удоволствие и успокоение 1ironing
Често си купувам нови ютии,понеже не съм доволна от старите или съм ги "лепнала".
Най-трудно ми е да гладя завесите и дрехите от лен.
Надявам се да спечеля това "чудо на технологията".
С удоволствие ще споделя мнение  bouquet

# 35
  • София
Най-много мразя да гладя панталони с ръб. Никога не ми се получава и определено си е предизвикателство да ги изгладя. Добре, че не ми се налага често.

# 36
Най-трудните, за мен, са тези от лен, тези с капси, копчета, мъниста, лепенки, както и дрехите от еластични материи.

# 37
Здравейте, за мен най-трудното нещо за гладене е ленът. Имам например една прекрасна ленена дълга пола, която пада чудесно, но трябва да бъде изгладена перфектно. Е това си е голямо предизвикателство за мен и ютията ми! И никога резултатът не е съвсем перфектен, каквото и да правя...

# 38
Трудни за гладене са някои материи и определени дрехи,якетата особено. Затрудняват ме и разни "лигави" материи,които трудно фиксирам ,за да ги изгладя.  Grinning

# 39
  • Горна Оряховица
определено чаршафа с ластик и една моя толкова любима рокля от материя, която се мачка многоооо.
отдавна обмислям покупка, но все не се открива възможност за жалост.
ще бъда много щастлива ако спечеля и разчитайте на отзив  как съм изгладила дрехите у дома Simple Smile

# 40
Дрехите от лен са ми сред най-трудните за гладене, особено ако е риза, или блуза с гръцко деколте. Бебешките дрехи и чаршафите, особено тези с ластик, също ми костват много усилия при гладене, тъй като ги пера на много висока температура и излизат много измачкани след пране. Зимата суша дрехите на простор у дома, тогава са още по-трудни за гладене.

# 41
Като чуя "гладене" и настръхвам. Най-трудни за гладене са ми ризите на мъжа ми..

# 42
Мога да кажа,че не обичам да гладя но трябва да го правя. Трудно ми е гладенето на пердета и чаршафи с ластици. Най-ангажиращо и трудно ми е гладенето на медицинското облекло на мъжът ми, което трябва да е идеално и с перфектни ръбове.

# 43
Линени дрехи почти нямам в къщи, точно заради трудното им гладене. От останалите работи, които гладя, най се затруднявам с ризи, сака, якета, дрехи със синтетични влакна, които като ги изгладиш от едната страна, се отбелязват ръбовете им от другата  Crazy.

# 44
  • Варна
Най-трудно ,а и най-неприятно ми е гладенето на ризи.
Като цяло гладенето ми е най-неприятната домакинска работа вкъщи,за това и доста рядко се занимавам с него.  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт