Ясновидци/врачки - тема 33

• 186 290
  • 732
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте, много моля за мнения за Стефка Добрева от Бургас.  Имам огромна нужда от помощ и човек , който да даде точна прогноза за ситуацията в която се намирам. Чета форума постоянно , свързах се с много гадателки от коментираните тук и всички горе долу се препокриват. Но като цяло няма развитие на проблемам ми , а имам нужда от меко казано чудо!

# 256
Хора спешно търся номера на Феим Ходжа от Хасково. Вече съм в безисходица. Също някой има ли отзиви от него или от младия Татлъ. Много ми е важно и спешно. Благодаря Ви!

# 257
Здравейте, какво стана със Светлана от Герена? Този номер в темата е изключен от месеци. Пак ще помоля за новия телефон и пресни отзиви. Аз ходих до тях да звъня на вратата, но на звънците не пише нищо. Дали гадае и по телефон, защото ще бъда извън София?

# 258
Както обещах, да споделя за Сирма. Доволна съм.  Влезе добре в ситуацията. Характера на хората, за които попитах описа точно. Прогнозата и за мен съвпада с тази на двамата ясновидци, на които имам доверие и на двама добри астролози. Надявам се петима души да не бъркат! Simple Smile За близките ми беше много точна и за това се надявам да не бърка и за мен. Ако аз се заблуждавам за моите неща, то за близките си, информацията ми е от самите тях. Так че, смятам 30те си лева за добре похарчени  .Bowtie

# 259
  • София
Villianne, радвам се, че си доволна от Сирма.

# 260
Както обещах, да споделя за Сирма. Доволна съм.  Влезе добре в ситуацията. Характера на хората, за които попитах описа точно. Прогнозата и за мен съвпада с тази на двамата ясновидци, на които имам доверие и на двама добри астролози. Надявам се петима души да не бъркат! Simple Smile За близките ми беше много точна и за това се надявам да не бърка и за мен. Ако аз се заблуждавам за моите неща, то за близките си, информацията ми е от самите тях. Так че, смятам 30те си лева за добре похарчени  .Bowtie
Благодаря, че сподели! Консултирала съм се с нея по телефона и е била точна , много мила жена!   

# 261
  • там, където ми харесва
Къде се намира Сирма? Мисля, че е от Бургаска област или греша. Може ли и някой да даде телефон?

# 262
Къде се намира Сирма? Мисля, че е от Бургаска област или греша. Може ли и някой да даде телефон?

Телефоните на всички ги има на първа страница. Хайде четете бе момичета!

Ето го! Сирма | 0886 082 041

# 263
Сега се сетих за Николета Йохансон. Тя през януари ми взе пари за въпрос и се покри. Писах й какво става, била много заета, но от тогава минаха няколко месеца пък няма отговор. То вече и не ме интересува този въпрос, но едва ли ще ми върне парите. Simple Smile

# 264
Нова съм в групата
Търся добра ясновидка гадателка или врачка в гр.Плевен или околността на област Плевен

# 265
Някой който е ходил скоро при Беатриз , която гледа на кафе /София- ул.Славейков/
нека сподели мнение.

# 266
Здравейте! Някой от вас има ли мнение за ходжа Ибрахим?

# 267

Аз мислех да ходя при ходжа Адем, но след коментарите във форумите се отказах. И другото което бих запитала всички, които ходят по ходжи е дали е редно? Те са мохамедани...ние християни. Това ме спира най - много мен лично. Все пак ще ви напишат на листче неща на тяхния език, които един господ знае какво означават

# 268

Аз мислех да ходя при ходжа Адем, но след коментарите във форумите се отказах. И другото което бих запитала всички, които ходят по ходжи е дали е редно? Те са мохамедани...ние християни. Това ме спира най - много мен лично. Все пак ще ви напишат на листче неща на тяхния език, които един господ знае какво означават
Няма значение кой човек и от каква религия е, когато този човек може да помага.

# 269

Няма значение кой човек и от каква религия е, когато този човек може да помага.

Да, донякъде е така. Аз не отричам другите религии. Но трябва да се уповаваме на нашата вяра, а не да носим цитати от корана за късмет..Не вярвам някой от друга вяра да си носи цитати от библията например.

Общи условия

Активация на акаунт