Ясновидци/врачки - тема 33

• 186 082
  • 732
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Моля, ако може някой да ми препоръча гледачка или ясновидка по спешност, тук в Пловдив. Аз лично познавам такъв човек, но в София. Трябва ми тук при мен,  да не е алчен и да не е стресиращ. Чета темата, но нещо не мога да отворя първият пост да видя данните....

Аз мога да споделя само за една Елена от Пловдив. Гледа на кафе в Кючук Париж. Бях миналата седмица и да ти кажа имаше доста попадения. Нямам телефон, на място те записва когато е свободна. На ул. Бяло море 2 ( до Халите).
Ах ,припомни ми ,че и там съм била  Rolling Eyes
На мен нищо не ми позна 0 !!!
Иначе е много любезна .При нея от време на време има и една жена дето гледа на карти и при нея съм била нищо !
Ако е тази жена с/у бензиностанцията става въпрос .
Била съм при нея преди 2-3 години .

# 436
Днес бях при Ваня Спасова. Доволна съм като цяло. Имаше дребни неточности, но добре се ориентира. Каза нещо, което към днешна дата ми звучи невероятно, но след осем месеца, знам ли какво решение ще взема , така че ще почакаме. Иначе е млада и интелигентна жена, разговора върви приятно и леко, дава насоки и съвети. Като цяло е добре на първо четене.

Каква й е таксата сега?

Моля, ако може някой да ми препоръча гледачка или ясновидка по спешност, тук в Пловдив. Аз лично познавам такъв човек, но в София. Трябва ми тук при мен,  да не е алчен и да не е стресиращ. Чета темата, но нещо не мога да отворя първият пост да видя данните....

Доколкото разбирам в София имаш гледачка, от която си доволна. Ще споделиш ли коя е, координати, такса.

Последна редакция: сб, 23 сеп 2017, 09:33 от Grethenata

# 437

Аз мога да споделя само за една Елена от Пловдив. Гледа на кафе в Кючук Париж. Бях миналата седмица и да ти кажа имаше доста попадения. Нямам телефон, на място те записва когато е свободна. На ул. Бяло море 2 ( до Халите).
Ах ,припомни ми ,че и там съм била  Rolling Eyes
На мен нищо не ми позна 0 !!!
Иначе е много любезна .При нея от време на време има и една жена дето гледа на карти и при нея съм била нищо !
Ако е тази жена с/у бензиностанцията става въпрос .
Била съм при нея преди 2-3 години .
Аз съм ходила и при двете преди 6,7,г.нищо не познават ,но говорих с жени който чакаха с мен имаше доволни.

# 438
Някои може ли да каже актуалната тарифа на Ваня Спасова? А при Илиян Христов някой ходи ли? Аз се чудя между двамата

# 439
Някои може ли да каже актуалната тарифа на Ваня Спасова? А при Илиян Христов някой ходи ли? Аз се чудя между двамата
Ваня Спасова - 50 лв. Сподели, ако я посетиш. И аз се чудя дали да се видя с нея.

# 440
Ваня Спасова - 50 лв. Сподели, ако я посетиш. И аз се чудя дали да се видя с нея.

Понякога се чудя как не ги е срам ...50лв ??? Безумници! Печелят от нещастието на хората. Кой колкото може...ако някой има дарба би трябвало да помага безкористно и  да знае,  че не всеки може да отдели 50лв. Аз не бих отишла...мошенници.

# 441
  • Пловдив

Понякога се чудя как не ги е срам ...50лв ??? Безумници! Печелят от нещастието на хората. Кой колкото може...ако някой има дарба би трябвало да помага безкористно и  да знае,  че не всеки може да отдели 50лв. Аз не бих отишла...мошенници.
За съжаление повечето са такива  Crossing Arms
Рядко е да попаднеш на някой дори и да дадеш пари да има смисъл .

# 442

За съжаление повечето са такива  Crossing Arms
Рядко е да попаднеш на някой дори и да дадеш пари да има смисъл .

Именно Wink Незнам на база какво ги слагат таксите, като досега не съм попадала на някои, който да познае бъдещето, или поне нещо смислено да каже. Но съм ходила само на 2 места и то без фиксирана такса...в момента една от тези жени ( Таня - от Люлин) е в сливенския затвор за измами със застраховки и имоти...така че правете си сметка какви са тея печалбари..

# 443
Здравейте, миналата седмица бях при Емилия от Люлин 6. Тази жена изобщо не познава абсолютно нищо. През цялото време налучкваше коси(руси,черни, къдрави, рошави). Първоначално казва:Защо така сама те виждам? Да,но проблема изобщо не е липса на половинка. После се почна едно налучкване на букви и зодии.
С две думи - изобщо не става!
Моля, който щеше да ходи при Илиян Христов да сподели как е минало...

# 444
Здравейте, миналата седмица бях при Емилия от Люлин 6. Тази жена изобщо не познава абсолютно нищо. През цялото време налучкваше коси(руси,черни, къдрави, рошави). Първоначално казва:Защо така сама те виждам? Да,но проблема изобщо не е липса на половинка. После се почна едно налучкване на букви и зодии.
С две думи - изобщо не става!
Явно си има дежурни реплики, и на мен ми пробута това "защо така сама те виждам". После като разбра, че никак не съм сама, каза "много хора има около теб, обаче ти се усещаш като сама". Rolling Eyes Естествено, пробута и дежурното "кой е починал" и ред други клишета. Личеше, че изобщо не й се занимава, ама нали пари трябва да прибира. Трагедия. А най-трагичното е, че графикът й е пълен. Дано поне тези, които четат форума, да не хабят напразни надежди за нейното гледане.

# 445
Моята позната не работи като гледачка основно. Но, да гледа на кафе и понякога по време  на разговор познава за неща, които ще се случат - и дребни и по-големи.  Но познаваемостта варира около 60%. Много по-добра е в леенето на куршуми и правенето на ритуали за благополучие.

# 446
Именно Wink Незнам на база какво ги слагат таксите, като досега не съм попадала на някои, който да познае бъдещето, или поне нещо смислено да каже. Но съм ходила само на 2 места и то без фиксирана такса...в момента една от тези жени ( Таня - от Люлин) е в сливенския затвор за измами със застраховки и имоти...така че правете си сметка какви са тея печалбари..
За коя Таня от Люлин става въпрос? Защото, аз при тази Таня от Люлин при която ходя въобще не е в затвора в момента.
И аз чакам отзиви за Илиян Христов

Последна редакция: ср, 27 сеп 2017, 17:29 от AnMary

# 447
Всички чакаме първите мнения за Илиян Христов.

# 448
  • София

О, да, с нетърпение Simple Smile

# 449

О, да, с нетърпение Simple Smile

И аз чакам, въпреки, че имам много сериозни подозрения какво ще се случва.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт