Ясновидци/врачки - тема 33

• 186 103
  • 732
  •   1
Отговори
# 450
Всички чакаме първите мнения за Илиян Христов.

О, да, с нетърпение Simple Smile

И аз чакам, въпреки, че имам много сериозни подозрения какво ще се случва.  Laughing
Какво?

# 451

И аз чакам, въпреки, че имам много сериозни подозрения какво ще се случва.  Laughing
Какво?

Всички отишли ще са с магия, проклятие, заключен късмет и т.н., но той ще оправи с ритуалче за около стотина лева, ако не стане ще има друго ритуалче, после амулетче и таксата от 10 лева ще им излезе през носа. Това очаквам. Безплатен обяд няма! Влезте в профила на девойката дето го хвалеше и ще видите, че го е изрекламирала по всички подобни теми и няма никакъв друг пост освен за него. Това случайно да ви се вижда съмнително?  Wink

# 452

Какво?

Всички отишли ще са с магия, проклятие, заключен късмет и т.н., но той ще оправи с ритуалче за около стотина лева, ако не стане ще има друго ритуалче, после амулетче и таксата от 10 лева ще им излезе през носа. Това очаквам. Безплатен обяд няма! Влезте в профила на девойката дето го хвалеше и ще видите, че го е изрекламирала по всички подобни теми и няма никакъв друг пост освен за него. Това случайно да ви се вижда съмнително?  Wink

Аз ходих 2 пъти тази седмица,но НЕ СМЕЯ да напиша мнение,защото последният път,когато написах мнение бях словесно нападната и обвинена,че правя лоша реклама- взех си поука и сега само чета.

# 453
  • софия-napoli
И мен така ме изядоха с парцалките и вече само чета.Хем искат да им се помогне,хем си казваш при теб как е минало,и после те направят на две стотинки.

# 454
Здравейте!
Скоро изказах мнение за една гледачка в Пловдив - Джемиле. Имах много запитвания на лични и ми е интересно дали някой я е посетил и как е минало. Любопитно ми е дали само аз съм доволна или има и други, на които е познала и помогнала.

Последна редакция: чт, 28 сеп 2017, 09:55 от MNOGOLIKATA

# 455
Milena6906, моля те да споделиш за впечатленията си за Илиян Христов.

# 456
И така.... За всички чакащи мнение за Илиян Христов, днес бях при него.
За протокола: млад, приятен мъж в стая пълна с икони.
Раговора започва питайки ме "За какво съм дошла" . Отговорът ми бе "от любопитство към бъдещето". Той продължи с анализ на здравето ми, и категоричното му мнение, че нямам магии, въпреки, че това не ме интересува. Каза още нещо, което е лично и че трябва да отида още веднъж,  да лее восък и че тогава ще ми каже всичко, което ме интересува и ще ми помогне. Попитах го два въпроса, които ме интересуват и получих отговори, които ги знам, а не отговор на гадател и каза, че по-подробно ще ми кажа на восъка. Видимо бързаше. Времетраене на разговора около 10 минути. Няма да правя констатации, оставям ги на вас.
Тук вече някой, който го е посещавал трябва да каже има ли смисъл от второ посещение и леене на восък?! Може би това е риторичен въпрос лично за мен.  Това е мили момичета.
ПС. Посещавала съм ужасно много врачки и от натрупания опит с тях, определението за добър ясновидец трябва да покрива определени критерии, които всеки очаква. Всички искаме при среща с такъв да ни посрещнат с разкази от миналото, познато настояще, конкретни въпроси, за които сме там и сбъднати прогнози за бъдеще. Но уви, до сега не съм срещнала човека, който ще ми даде това на 100%.

Поздрави

# 457
Това повторно ходене обаче за какво е .
По принцип се ходи втори път за леене , за различни ритуали , но вече след като гледачката /чът
ти е казал какво ти е и защо трябва да отидеш пак / защо е необходимо /.Това повторно ходене обвързано ли е с пари , или колкото оставиш ?Това означава ли че всички трябва да ходим направо за восък?

# 458
80 лева е восъка. Не мога да ти отговоря, защото незнам.

# 459
80 лева е восъка. Не мога да ти отговоря, защото незнам.
В този случай , доста скъпичко излиза това гледане.
Ами , то на всички може да каже елате вторият път и тогава ще ви каже по подробно нещата.
 Rolling Eyes

# 460
Аз не съм ходила на гледачка/ясновидка рекламирана по телевизията/вестника/интернет.
Преди години търсих жена за ритуали. Трябваше да се развали магия. По обява се обадих на една дама от Варна. Всъщност се обадих на много, но само последната ми поиска разумните според мен, а и според джоба ми 80 лв.
Имаше много нахални жени, а и мъже, които едва ли не ми бяха креснали "Ама като сте в нужда, ще ги давате парите и то като поп." Явно съм била много отчаяна, след като все пак съм продължила. Така стигнах до въпросната дама. Изпратих аз пари и ми бе обещано, че след 7 дни ще има  видим резултат. Имаше един единствен проблясък който може би трябваше да ме накарам да "захапя". Т.е. проблясък в ситуацията. А после стана по-лошо.
След въпросните седем дни, стана изключително зле положението. А дамата ми заяви - "Ами, то явно ситуацията е станала по-зле отколкото я мислих.Така, ще трябва да ми изпратиш 120 лв за да има промяна".
Еми, не ги изпратих. И повече не я потърсих. Жалко, че не си спомням името ѝ, тя ми беше дала данни на мъж на който да пратя парите.
Всички близки ми казаха тогава, че истинската гледачка взима колкото прецени отсрещната страна. Обяснява подробно поне след извършването на ритуала.
Може да не разкаже миналото и да каже само две неща за бъдещето. Но да не светотатства с мъката ни.
И да не смята, че сме парични чувалчета.
Бях се отказала, когато се запознах с последната ми гледачка.  Но пък е истина- не взима определена такса. Тя даже ме светна, че повече от гледачите, за ритуали, рекламирани, правят нарочно клиента им да затъне и да праща пари. Т.е. с предоставените данни могат да влошат ситуацията. Докато търсих чух история за жена, дала не 500 лв, а в хиляди.  Дори и да не правят магия да затъне жертвата, те правят магия да зарибят жертвата.
Моята позната искаше неща, които аз да купя. Обясни ми внимателно какво ще прави и как. Е, не веднага. Първо го направи. Накрая платих и то колкото прецених аз. Имаше резултат след месец. Тя каза, че нещо което е действало повече от месец не може да се развали за седмица. или за две.
Еми това е от мен- пиша го само за да вдъхна вяра на всички които са отчаяни, че има такива свястни хора. Във всеки град. Нищо, че не съм намерила още в Пловдив такава.  Flowers Hibiscus
Пиша всичко това за да знаете, че наистина има хора, които взимат, колкото им дадете. И помагат.

# 461
Ами би ли споделила тогава информация за тези от които си доволна ?

# 462
Знам само за една в София. Но както вече съм обяснила, тя не познава на 100 %. В началото на годината ми каза  по телефона, че ще имам дете.  Имах и то два пъти, но също така два пъти помятах.  Преди седмица се обадих притеснена за леля ми - не си вдигаше телефона повече от 48 часа. Жената ми каза -утре на обяд ще имаш новина за нея.
 На другия ден леля ми звънна от друг номер и каза, че телефона е блокиран.  Преди години ми каза, че ще се омъжа за приятеля ми, аз не вярвах. Така стана. Знам, че ще изляза лоша ако на някой се каже нещо, което няма да стане. Тя гледа на кафе, където познава повече, но на мен никога, защото заради сърцето не пия. Не бе и целта да правя реклама, както се опасявам, че ще помислят хората. В Бургас като тийн съм чувала покрай леля ми положителни истории за ясновидци. Тогава обаче не се вълнувах и не съм запомнила имена.
Другото което е, че моята софийска позната не знам дали ще се съгласи да изтипосам телефона ѝ. Все пак това е личният ѝ номер. Дала съм номера на две или три съфорумки. Но въпреки това, не смятам, че е редно да го изтипосам тук. Тя си работи и не си изкарва  прехраната с гледане и ритуали. Затова. Flowers Hibiscus

Последна редакция: пт, 29 сеп 2017, 09:49 от Анонимен

# 463
Моля, спрете да ми пишете на лични. Чувствам се неудобно да отказвам. Ако има някой доволен от хората, на които дадох телефона ѝ, нека накрая да ѝ го запишат тук.  Ако ли няма, нека да напишат, че жената, за която споменавам аз, не става и до тук да се спре. Ще се върна и ще си редактирам  коментарите.
Приемам писане  на лични само по въпроса за свястна тук в Пловдив, защото в момента търся разваляне на магия на дом. И да няма задължителна
в определен размер, такса, защото ММ ми отряза категорично  бюджета за такова нещо.

# 464
Моля, спрете да ми пишете на лични. Чувствам се неудобно да отказвам. Ако има някой доволен от хората, на които дадох телефона ѝ, нека накрая да ѝ го запишат тук.  Ако ли няма, нека да напишат, че жената, за която споменавам аз, не става и до тук да се спре. Ще се върна и ще си редактирам  коментарите.
Приемам писане  на лични само по въпроса за свястна тук в Пловдив, защото в момента търся разваляне на магия на дом. И да няма задължителна
в определен размер, такса, защото ММ ми отряза категорично  бюджета за такова нещо.

Щом имаш сериозен проблем, не е ли най-добре да се обърнеш към тази жена, която и преди ти е помогнала? Пътят от Пловдив до София не е толкова дълъг.

Общи условия

Активация на акаунт