Ясновидци/врачки - тема 33

• 186 102
  • 732
  •   1
Отговори
# 480
Това някаква рекламка ли е ?

https://bg-bg.facebook.com/people/%D0%92%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BD … %D0%B0/1337149295

Защото изглежда е същия профил на https://bg-bg.facebook.com/people/%D0%A0%D0%B5%D0%B9%D0%BA%D0%B8 … F/100014565664222

А когоато почват да стават много профили ми се струва рекламна кампания  #Crazy newsm78 Rolling Eyes

# 481
Здравейте,
на 22 септември ходих при една жена от Вършец. По принцип снаха ми и майка й са супер доволни от нея. Много неща, които и аз ги знам, са казани от нея и са факт. Последното, което беше казала на снаха ми лятото е, че пи раждането, което беше на 14 септември, ще има два екипа и така и стана. Та аз веднага, разбира се, се затичах към Вършец. Като цяло съм доволна, защото аз общо взета имах два въпроса. На единия в началото не ми даде ясен и конкретен отговор, И аз все въртях темата към този ми въпрос, но накрая ми повтори нещо два пъти, така че да ми стане ясно точно какъв е отговора й на единия ми от въпросите. За другия ми въпрос трябва време да мине. Много интелигентна жена, бивша медицинска сестра. И тъй като съм с операция на крака и затова я питах. Каза, че я е видяла и е успешна, надявам се да е така. Така казват и от болницата. Няма телефони никакви. Каза ми, че й пречат на способностите й. Приема от понеделник до петък от 14 ч до 17 ч. Пари не взема никакви. Носи се само нещо сладко, което го взема. Както не приема и на големи Християнски празници. Определено бах бих отишла. Трябва човек да отиде с кафе. Може от кафемашина да си го вземе. Аз предпочетох да си го направя вкъщи. Не гледа в чашата или в бурканчето, а само те кара да отпиеш и си задаваш въпросите. Това е от мен.
А как да я намеря? Ако ходиш скоро-пиши да отидем заедно! Как се казва не видях също...
Исках да питам дали някой се обади на елвира, тъй като вече е октомври.

Не знам дали ще ходя скоро. Казва се Снежа. Живее до едно училище. Който и да питаш ще те упъти. Пиши ако ходиш. Може и лични. Simple Smile
До кое училище-във Вършец само едно ли има?Близо ли е до някаква друга забележителностт-за по-лесен ориентир?

# 482
  • София
Здравейте,
на 22 септември ходих при една жена от Вършец. По принцип снаха ми и майка й са супер доволни от нея. Много неща, които и аз ги знам, са казани от нея и са факт. Последното, което беше казала на снаха ми лятото е, че пи раждането, което беше на 14 септември, ще има два екипа и така и стана. Та аз веднага, разбира се, се затичах към Вършец. Като цяло съм доволна, защото аз общо взета имах два въпроса. На единия в началото не ми даде ясен и конкретен отговор, И аз все въртях темата към този ми въпрос, но накрая ми повтори нещо два пъти, така че да ми стане ясно точно какъв е отговора й на единия ми от въпросите. За другия ми въпрос трябва време да мине. Много интелигентна жена, бивша медицинска сестра. И тъй като съм с операция на крака и затова я питах. Каза, че я е видяла и е успешна, надявам се да е така. Така казват и от болницата. Няма телефони никакви. Каза ми, че й пречат на способностите й. Приема от понеделник до петък от 14 ч до 17 ч. Пари не взема никакви. Носи се само нещо сладко, което го взема. Както не приема и на големи Християнски празници. Определено бах бих отишла. Трябва човек да отиде с кафе. Може от кафемашина да си го вземе. Аз предпочетох да си го направя вкъщи. Не гледа в чашата или в бурканчето, а само те кара да отпиеш и си задаваш въпросите. Това е от мен.
А как да я намеря? Ако ходиш скоро-пиши да отидем заедно! Как се казва не видях също...
Исках да питам дали някой се обади на елвира, тъй като вече е октомври.

Не знам дали ще ходя скоро. Казва се Снежа. Живее до едно училище. Който и да питаш ще те упъти. Пиши ако ходиш. Може и лични. Simple Smile
До кое училище-във Вършец само едно ли има?Близо ли е до някаква друга забележителностт-за по-лесен ориентир?

Близо е до център, има една главна улица. Сега взех адреса улица Дончо Станчев № 20.

# 483
  • София
Моля избягвайте огромните цитати.

# 484
  • София
Здравейте, без дс искам изтрих последното получено съобщение относно Снежа от Вършец. Ника на потребителката започва с английско Р. Нека му го изпрати пак, за да й отговаря. Сори Simple Smile

# 485
 На въпроса колко взема Валя за восъколеенето - отговарям - 10 лв, също така и 10 лв е за зареждането на водата.
Може ли координати на Валя?

0887456546 от гр. Ямбол, но до края на месеца ще приема само съботите.

# 486
  • Стара Загора
Здравейте,преди малко звънях на Денка от Стара Загора,но не приема понеже цила зле.След това звъннах на Ваня,но номера е грешен,ако някой може нека ми даде актуален.Благодаря предварително.

# 487
Може ли някой, който е ходил при Емилия от Пиротска да сподели дали има сбъдната прогноза . Аз бях при нея юни месец,срока който ми предрече  мина преди два месеца, а  беше много убедителна.

# 488
Някой беше ли при Ваня Спасова скоро? Интересувам се от мнения за нея. ✌

# 489
Може ли някой, който е ходил при Емилия от Пиротска да сподели дали има сбъдната прогноза . Аз бях при нея юни месец,срока който ми предрече  мина преди два месеца, а  беше много убедителна.
Аз ходих при Емилия пролетта, но и на мен срока с предсказаното изтече и не се сбъдна за сега.

# 490
Аз лично съм разочарована .Нещата който ми каза не станаха .На моя приятелка каза че ще заживее с мъж ,но въпросния господин я заряза
 заради  момиче което е по младо от него с 20 г.и сега живее с нея.
Еее как да съм доволна.Нещата стават точно обратно.

# 491
Точно обратното и при мен! Съжалявам, че го казвам, защото Емилия е мила и се опитва да помогне, но щом съм още тук и продължавам да търся -сами си правете изводите.

# 492
Току що се връщам от Вършец. Снежа няма да работи поне още 30 дни, защото е починал съпругът й-на 25.09. Като поразпитах из града-познават я и казват, че взима кой колкото остави като пари и горе-долу познавала.
На самата къща няма номер, та няколко пъти обиколих с кафенце в ръка и накрая един човек ми я посочи-стара, тухлена и е на пряка на "Дончо Станчев".  Peace

# 493
Момичета,
Някой скоро да е посещавал Пепа от Хаджи Димитър и да има сбъднати прогнози?
Ходила съм при нея отдавна, преди около 4 години и сега анализирам срещата си с нея. Спомням си, че до този момент никоя врачка не ме е впечатлявала с толкова много подробности за настоящето, като тя. Имам и няколко сбъднати прогнози, които към онзи период ми се струваха невероятни, но са вече са факт.

# 494
  • София
Добро утро Simple Smile
Май открих нова звезда. Онзи ден случайно срещнах една приятелка, с която не съм се виждала отдавна. Заговорихме се дали скоро е хосила някъде, за да ми преоръча. Сподели ми за една жена Диди, която, била много добра. Гледа на карти и прави нумеролгия. Обясни, че вижда и настоящето, а не само за бъдещето да ти говори.
Каза ми, че й се е случвало да й каже нещо и то същата вечер да се случи. Което много ме заинтригува. Приема в София, в Борово, зад Бесо. Таксата й е 40 лв. Аз имам час за четвъртък при Ваня Спасова, ама сега много ме засърбяха ръцете и там да отида. Знам, че като ти гледат на кафе трябва да мине поне един месец до другото кафе. А някой знае ли с гледането на карти как седи въпроса, защото и двете гледат на карти?

Общи условия

Активация на акаунт