Ясновидци/врачки - тема 33

• 186 371
  • 732
  •   2
Отговори
# 195
Jonasbg, при кого ходи на регресия?

Да, това е много съществено, трябва да мислиш и за себе си, за своята позиция към всичко случващо се и потребностите ти:
... хора, на които искам да подам ръка, пък те винаги злоупотребяват. За щастие напоследък започнах да режа такива много бързо, защото опитът ме научи че те още повече ми изпиват енергията и един ден те са харесвани и приемани след като съм им повдигнал самочувствието, а омразата остава за мен, че дори и се обръщат и те срещу мен... време е да избера себе си и аз да съм си на първо място.

# 196
Влизам във форума за да ви пиша макар и с мъка. Това което Виолета ми каза преди две седмици ми се случва в момента. Исках да бъде откровена с мен и вътрешно се надявах, да не е права. Но уви, не ми се пише повече, дано всяко зло е за добро и успея да продължа напред. Лек ден ви желая.
Каквото и да е това лошо нещо дано е поправимо.

# 197
Някой ходил ли е при Геновева от Лозенец....Препоръчаха ми я при нея е пълно, но искам отзиви от хора който са ходили. Странно е да няма нито един коментар тук за нея

# 198
За Емилия от Пиротска-в момента, може и да ти допадне казаното и да си кажеш-да, познава и т.н. както аз ,после ще останеш леко разочарована, когато видиш как времето минава, а обещаното сякаш бяга от теб!
Моля някой с пресни отзиви за старата любимка елвира?

# 199
  • София
За Емилия от Пиротска-в момента, може и да ти допадне казаното и да си кажеш-да, познава и т.н. както аз ,после ще останеш леко разочарована, когато видиш как времето минава, а обещаното сякаш бяга от теб!

Тъкмо днес и звънях, но беше много сънена и ми смотолеви нещо. Не ми допадна нещо ......, изградих си стена преди да отида и май ще пропусна.

Коя е Елвира ??????

# 200

Тъкмо днес и звънях, но беше много сънена и ми смотолеви нещо. Не ми допадна нещо ......, изградих си стена преди да отида и май ще пропусна.

Коя е Елвира ??????

Чудна работа! Емилия става около 8ч. Ти в колко и се обади та беше сънена?

# 201
  • София
Ами към 11:25 часа, каза мол ви след 17 часа, защото съм сънена и съм в спалнята и аз шах и мат, в смисъл такива подробности, но ми звучеше наистина сънена и едвам говореше жената, не знам
Ще ми дадеш ли инфо за Елвира, наистина имам нужда на някои отговори спешно и се чудя при кой да отида

# 202
Ами към 11:25 часа, каза мол ви след 17 часа, защото съм сънена и съм в спалнята и аз шах и мат, в смисъл такива подробности, но ми звучеше наистина сънена и едвам говореше жената, не знам
Ще ми дадеш ли инфо за Елвира, наистина имам нужда на някои отговори спешно и се чудя при кой да отида

Днес говорих с Емилия в 9.45 и беше съвсем будна, приготвяше да се ходи към офиса си.  Имаше час в 11ч. Не знам какво си чула, но живеем съвсем наблизо. Обикновено ходя у дома и , и знам разписанието.

# 203
Laughing Момичета, да не бъркате Емилиите, нали имаше две (най-малко...).

Някой скоро да е бил при Цеца от Надежда? Ако може да сподели актуална информация.

# 204
  • София
Давам телефон, на който съм звъняла - 0889461635. Говорим за Емилия на пиротска, поне добри отзиви за нея чух, а може и нещо да съм объркала, надявам се по тел да прецените и да ми кажете

# 205
  • София

Това не е вярна информация! Емилия не се държи така! Не се подвеждайте по този пост!
  Mr. Green #2gunfire

# 206
Телефонът е на Емилия от Пиротска, да, но такова разминаване в разказите...

# 207
  • София
Не е за първи път да има разминаване с действителността в тази тема.  newsm78 Не е коректно така!

# 208
Laughing Момичета, да не бъркате Емилиите, нали имаше две (най-малко...).

Някой скоро да е бил при Цеца от Надежда? Ако може да сподели актуална информация.

Не, не ги бъркаме. Говорим за Еми от Пиротска. При Емилия от Люлин не бих стъпила втори път. Просто имах проблемна среща днес. От 9,15 до 9,45 говорих с Вальо, а след това с Еми.  Та ако някой иска да каже например, че тази сутрин Вальо е бил махмурлия, да знае, че и с него говорих.Smile Между другото и двамата познаха изхода от срещата. Оправих се с малък рушвет. А колкото се отнася до Елвирка, тя се покри. Мое лично подозрение е, че сега се подвизава като Божидара. При Цеца не съм ходила повече от година. Имаше попадения, но крайния изход на ситуацията не го позна.

# 209
  • София

Това не е вярна информация! Емилия не се държи така! Не се подвеждайте по този пост!
  Mr. Green #2gunfire

Абе хора, аз исках да се видя с жената, защо си мислите, че подвеждам някого. Веднага търсите скрит мотив, изобщо не я познавам, даже мъжът ми беше до мен и аз отначало си мислех, че нещо не съм разбрала или чула правилно

Общи условия

Активация на акаунт