Ясновидци/врачки - тема 33

• 186 346
  • 732
  •   1
Отговори
# 225
  • София
За Начков не съм чела отзиви, между него и Емилия кой ще ми препоръчате или са различни

# 226
За Начков не съм чела отзиви, между него и Емилия кой ще ми препоръчате или са различни

Обиколила съм всички в списъка, които са в София и в крайна сметка останаха те двамата. Аз лично се въздържам да препоръчвам, които и да е било, защото смятам че това е въпрос на енергии и напасване.

# 227
Да напиша коментар за Емилия от Пиротска.Пролетта ходих при нея някой неща се развиха напъло противоположно от това което ми наговори.
АЗ НЕ СЪМ ДОВОЛНА от Емилия /пиротска/

# 228
Да напиша коментар за Емилия от Пиротска.Пролетта ходих при нея някой неща се развиха напъло противоположно от това което ми наговори.

Прегледах ти постовете. Занимаваш се с Таро и Ленорман.  Нещо не ми е ясно защо ходиш при каквито и да е врачки?Smile

# 229

Прегледах ти постовете. Занимаваш се с Таро и Ленорман.  Нещо не ми е ясно защо ходиш при каквито и да е врачки?Smile
Честно казано и аз това се чудя ........ newsm78

# 230

Честно казано и аз това се чудя ........ newsm78

Таня от Люлин гледа на Ленорман. Няма такса, така че ако искаш мини да я преслушаш. Предполагам, че ще ти е интересно. Иначе не ти я препоръчвам, защото като навлезе в историята ти, започва да си навързва нещата по логика и се оплита.  Това съвсем сериозно и добронамерено ти го предлагам, не е ирония. Що се отнася до Емилия, вярвам ти.Не при всеки нещата се получават. Вчера говорих с момиче, което познавам от форума и се познаваме лично. Имам и пълно доверие на това, което казва. Та тя е много  доволна от Сирма, а същата при мен е пълен провал. Имаш ли обяснение? И двете казваме истината. Явно с нея и Сирма енергиите сработват, а при мен не.

# 231
Записах се при Сирма за неделя. Реших да се пробвам пак. Може пък аз да не съм права и този път нещата да сработят. От година и половина не ми е гледала по скайпа, нещата са много променени и ми е любопитно дали ще хване ситуацията. Абе шашави сме си в тоя форум! Sweat Smile Начело с мен , разбира се!:satisfied:

# 232
  • София
Записах се при Сирма за неделя. Реших да се пробвам пак. Може пък аз да не съм права и този път нещата да сработят. От година и половина не ми е гледала по скайпа, нещата са много променени и ми е любопитно дали ще хване ситуацията. Абе шашави сме си в тоя форум! Sweat Smile Начело с мен , разбира се!:satisfied:

Коя Сирма? Тази от област Бургас ли? Или нова звезда?

# 233

Коя Сирма? Тази от област Бургас ли? Или нова звезда?

Да. Аз не съм доволна,   но тъй като от две момичета вече чувам добри неща, реших да се пробвам пак. Какво са 30 лева, за да си задоволиш любопитството? Laughing

# 234
  • София
Писала съм и преди - доволна съм от Сирма!

# 235
Писала съм и преди - доволна съм от Сирма!

При мен нещата преди време се развиха обратно на нейната прогноза, но ти си третата потребителка доволна от нея и то от хората, за които съм сигурна,че изказват почтено мнение, а не правят реклама на някой. Така че може да съм я уцелила в моменти , когато не е била във форма, а може и повредата да е в моя телевизор - просто не сработваме заедно. За това и реших да опитам отново.Това, за което мога да гарантирам е, че никога не отказва да отговори на спешен въпрос по телефона.

# 236
  • София
Наистина трябва да има някакво "сработване", усещане....Мился, че е много важно ти самия да си готов някой да ти гледа, важно е да не си настроен негативно и да се репчиш веднага щом ти каже нещо врачката, да си в настроение, да си спокоен,  врачката да е в настроение.....Нещата са обвързани.

# 237
Наистина трябва да има някакво "сработване", усещане....Мился, че е много важно ти самия да си готов някой да ти гледа, важно е да не си настроен негативно и да се репчиш веднага щом ти каже нещо врачката, да си в настроение, да си спокоен,  врачката да е в настроение.....Нещата са обвързани.

Аз даже съм чувала, че не трябва да носиш скъпоценности по себе си, докато ти гледат, защото били някакъв вид енергийна защита. Не знам дали е така. 

# 238
  • София
Сигурно е така. Аз нося минерални камъни. Досега не съм сваляла накитите си при гледане.

# 239

Абсолютно съм съгласна!

Общи условия

Активация на акаунт