Ясновидци/врачки - тема 33

• 186 312
  • 732
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте ,някой има ли координати на Роси Демисяр

# 301
Здравейте,

Чета ви, тъй като и аз се съветвам с гледачки от време на време  Blush и мисля че помага, особено когато човек е отчаян от нещо, знае че то ще се оправи, има някаква яснота.

Исках да ви споделя за една жена от Пловдив с която контактувам от около две години и която има доста попадения. Също така е малко като духовен учител.

Тя е в Пловдив, но може да се говори с нея и по телефона.

Ако има заинтересувани казва се Елена и мога дам координати на лични.

поздрави

Марина

Здравейте пиша от тел .и нещо не мога да се справя бихте ли ми дали координати номер?на лични.Благодаря

И аз бих искала координати. Писах Ви и лично съобщение. Благодаря!

# 302
Здравейте!  Преди  няколко години ми бяха дали телефон на Марина от Овча купел - гледала на кафе,но  не се свързах с нея, телефона й беше закрит. Много моля,ако някой има нейни координати да ми ги изпрати.Прочела сам почти всички теми,но за нея  няма  нищо. Благодаря ви предварително.

# 303
Искам да попитам някой ходил ли е при Ходжа Назифе и ползвам ли е услугите и за гледане или правене на ритуал за любов.  Моля за мнение и каква е таксата

# 304
Искам да попитам някой ходил ли е при Ходжа Назифе и ползвам ли е услугите и за гледане или правене на ритуал за любов.  Моля за мнение и каква е таксата

Не се занимавай с глупости! Няма бяла и черна магия. И идея си нямаш колко скъпо ще платиш за подобен ритуал, и то не в пари!

# 305
Някой скоро свързвал ли се е с Божидара? Контактът с нея само по е-мейл ли е?

# 306
Дайте имейл на Божидара, за да се свържа с нея.
По имейл се свързах с Елвира но ми каза че не гледа онлайн.

# 307
Дайте имейл на Божидара, за да се свържа с нея.
По имейл се свързах с Елвира но ми каза че не гледа онлайн.
bojidara_todorova@outlook.com

А Елвира как гледа - на импулсния телефон ли? И кога е включен този телефон, през работни дни?

# 308
На импулсния телефон не съм звъняла писах на имейл и ми каза, че онлайн не гледа и да търся друг който гледа онлайн.
А НЯКОЙ ДА ЗНАЕ В   ПЛЕВЕН ИМАЛИ ДОБРИ ЯСНОВИДЦИ И ГАДАТЕЛИ, МОЛЯ ИМАМ СПЕШНА НУЖДА

# 309
На импулсния телефон не съм звъняла писах на имейл и ми каза, че онлайн не гледа и да търся друг който гледа онлайн.
А НЯКОЙ ДА ЗНАЕ В   ПЛЕВЕН ИМАЛИ ДОБРИ ЯСНОВИДЦИ И ГАДАТЕЛИ, МОЛЯ ИМАМ СПЕШНА НУЖДА

Обади се на Елена. Говорих с нея по телефона. Има попадения.

# 310
  • плевен

Обади се на Елена. Говорих с нея по телефона. Има попадения.

Коя е Елена? Може ли номер?

# 311
Каква е таксата на Елена

# 312
Каква е таксата на Елена

Няма такса.Каквото решиш да изпратиш. Жената е много отзивчива. На мен ми хареса. В понеделник ще изпратя 30 лв, толкова е таксата на повечето ясновидци в София.

# 313
Каква е таксата на Елена

Няма такса.Каквото решиш да изпратиш. Жената е много отзивчива. На мен ми хареса. В понеделник ще изпратя 30 лв, толкова е таксата на повечето ясновидци в София.

Всичко , което съм имала да кажа по казуса Елена съм го казала на обща! Много моля , спрете с личните съобщения от типа "Ама какво ти позна?" Взех телефона и от тук. Споделих, че жена:rage:та се ориентира добре в ситуацията и е добронамерена. Спрете с тъпите въпроси на лична. Няма да се изповядвам какво точно ми е казала. Не ми влизайте с бутонките в личното пространство, не ми е приятно! Ако някой има смислен въпрос за нея, да заповяда, ще му отговоря! Scream

# 314
За Елена  Андреева ли става на въпрос към нея ли да се обърна телефон за връзка може ли

Общи условия

Активация на акаунт