Ясновидци/врачки - тема 33

• 186 092
  • 732
  •   1
Отговори
# 405
А тази Теди Куцева има ли познаваемост !
А за този ливанец за първи път чувам . Shocked

За Теди - това казвам: едно момиче беше писало, че е доволно, демек има познаваемост.
А за мъжа - то е било в стара тема, аз понеже разглеждам и назад и съм се объркала, че сега е писано. Ето оттук: http://old.bg-mamma.com/?topic=600614.msg19622325#msg19622325. Махмут/Махмуд. Ама е било доста отдавна.

Незнам, намерих го в тази тема, една дама беше дала координати и мнение за него. Преди това не съм чувала за него.
Когато му се обадих най-близката свободна дата беше 26.09.17 и се съгласих. Предвид таксата му от 10.00 лева, мисля, че няма какво да губя, освен отделенето време. Ще видим...
Поздрави

Добре, благодаря ти Simple Smile Ще очакваме отзиви. Пък аз май ще пробвам с тази Валерия и после ще пиша.

Последна редакция: нд, 17 сеп 2017, 10:42 от Grethenata

# 406
  • Пловдив
И аз благодаря !

# 407
Издирвам жена, чието име не помня, гледа в жилището си в София, кв. Хаджи Димитър, но НЕ е Пепа. Жилището се намира близо до шоурума на Мерцедес. Жената е възрастна, пълна ... Това само мога да кажа за нея. Някой да се сеща случайно?

# 408
Доволни ли сте от Карла, винаги ли след като ти е гледала подържа връзка с Вас и се интересува как вървят нещата, от това което ти е казала. Защото с мен подържа връзка и се интересува как вървят нещата. Доволна съм от това но се интересувам да ли и с други е така

# 409
Някой свързвал ли се е с Елвира  в последния 1 месец? Ако да, кажете как успяхте? На импулсния телефон никой не отговаря.

# 410
Някой свързвал ли се е с Елвира  в последния 1 месец? Ако да, кажете как успяхте? На импулсния телефон никой не отговаря.

Нали имаше някакъв мейл? Тя добра ли е?
Аз звънях на Валерия Христова, обаче май вече не гледа, защото два от телефоните като че ли са спрени, а на третия затваря.

# 411
Не отговаря на е-мейл. Не знам дали е добра, има противоречиви мнения, но съм склонна да пробвам. Също съм склонна да пробвам отново с Лаура Вардеварян. Преди години каза неща, които бяха точно обратно на възможностите ми. Но се оказа права.

# 412
Не отговаря на е-мейл. Не знам дали е добра, има противоречиви мнения, но съм склонна да пробвам. Също съм склонна да пробвам отново с Лаура Вардеварян. Преди години каза неща, които бяха точно обратно на възможностите ми. Но се оказа права.

Може ли малко информация за тази Лаура? Контакти, къде приема, каква й е таксата...такива неща? Simple Smile

# 413
Може ли малко информация за тази Лаура? Контакти, къде приема, каква й е таксата...такива неща? Simple Smile
Преди доста години я посетих, имах визитка, трябва да я потърся. Сега намерих 2 телефона в нета, не знам дали са актуални. Не знам къде приема вече. Таксата й е 20 лв., така прочетох. Преди няколко дни една съфорумка писа във форума за нея. Ако се включи да разкаже, ще е полезно. Четох, че и някакви ритуали правела, за които иска доста лични данни, но мен тази част не ме вълнува. В ясновидството беше точна. Тогава не знаех на кой свят съм , каза неща, които ми се виждаха непосилни, но няколко години по-късно ги направих с осъзнатост и желание, толкова много се преобърна животът...

# 414
Ще съм благодарна като намериш актуален телефон, да го споделиш. Също ще се радвам, ако съфоромката се включи с инфо. Simple Smile

# 415
  • София
Здравейте Simple Smile
Отдавна не съм писала, но Ви чета с интерес. Искам да споделя малко от моя опит от 2012 г. досега. Много съм обиколила, при много съм ходила и на много съм се обаждала. Ходя и пиша оттогава в един и същ тефтер. Днес намерих време да го прелистя. Записвала съм се дати и имена, при които съм ходила. В кратък извод мога да напиша, че на мен със сигурност ми е познала много добре само Ваня Спасова от жк. Лагера, София. Почти 100 %.
Хубав ден от мен Simple Smile

# 416
Здравейте Simple Smile
Отдавна не съм писала, но Ви чета с интерес. Искам да споделя малко от моя опит от 2012 г. досега. Много съм обиколила, при много съм ходила и на много съм се обаждала. Ходя и пиша оттогава в един и същ тефтер. Днес намерих време да го прелистя. Записвала съм се дати и имена, при които съм ходила. В кратък извод мога да напиша, че на мен със сигурност ми е познала много добре само Ваня Спасова от жк. Лагера, София. Почти 100 %.

Може ли повече информация за нея. Телефон, такса, как гледа. Може и на лични

# 417
  • София
Здравейте Simple Smile

Може ли повече информация за нея. Телефон, такса, как гледа. Може и на лични

През 2015 г., лятото, взимаше 50 лв. , гледа на три вида карти. Телефона трябва да го има на първата страница.

# 418
Здравейте,
Някой може ли да ми даде координати на Мишо от Враца?

# 419
Извинявай те, но отново искам да попитам някой може ли да микаже дали Тони Панова от Пловдив (Тракикя) все още гледа на карти таро? Бях ходила при нея 2007 година и ми позна много неща, но после се наложи да се преместя и изгубих връзка с нея. Ще съм ви много благодарна!

Общи условия

Активация на акаунт