Ясновидци/врачки - тема 33

• 187 420
  • 732
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Здравейте, понеже доста от вас ми писаха на лично за координати на Диди, станах малко като "рекламно лице", но моля да споделите и вие, какво е станало при вас. Отделно ако ви даде на един ходжа тел и идва към София той, моля да споделите също. Относно какво търся при гледачка или врачка и т.н искам ако някой познава такава, която гледа и най-важното вижда на кафе да сподели. Мисля, че на кафе се виждат повече неща, на картите в много общо и леко казано ми е като картина, която е абстрактна. Благодаря.

# 571
Хаха и аз дадох на доста хора кординатите на Диди, така че очакваме и вашите мнения.
Какъв ходжа? Нещо съм изпуснала 😦

# 572
Аз съм се запътила към Джемилето от Пловдив. Едвам я открих по телефона-и двата номера изключени. Сега е момента да споделите опита си от нея.Smiley

# 573
Може ли и на мен координатите на Диди

# 574
  • Пловдив
Аз съм се запътила към Джемилето от Пловдив. Едвам я открих по телефона-и двата номера изключени. Сега е момента да споделите опита си от нея.Smiley
Ще чакам ,като идеш да споделиш .

# 575
  • София
Споделете за Джемиле, познава ли, на какво гледа

# 576
  • София
Аз ходих вчера при Диди, не съм доволна, определено налучкваше и следеше за реакции. Много хаотично нахвърля някакви несвързани неща, които няма вариант да се случат. Пример давам, каза ми че ще купувам ново жилище и ще се местя, а аз съм новодомец и още даже ремонтирам жилището си, нито имам намерение нито желание да се местя. Каза че брат ми има шанс да се събере с жена си, а тя има връзка от 2 години с друг мъж и е бременна в момента.... И за моите лични неща не позна нищо. Нарочно я оставих да говори, за да видя как се ориентира...еми не можа и не взимам под внимание прогнозите, които направи. В един момент каза, че съм имала негативно влияние и да съм отидела да ме изчистят, или при някаква Гюкчен в София или при ходжа в Момчилград. Оттам нататък каквото и да питах, тя само повтаряше : " иди да те изчистят, иди да те изчистят".
Та ала бала беше цялата работа, хвърлих 40 лева през прозореца

# 577
В един момент каза, че съм имала негативно влияние и да съм отидела да ме изчистят, или при някаква Гюкчен в София или при ходжа в Момчилград.

Отделно ако ви даде на един ходжа тел и идва към София той, моля да споделите също.

Здравейте,
Диди и на двете ви ли е казала, че имате магии?

# 578
  • София
На мен да, но вижте само къде ме праща :

https://www.youtube.com/watch?v=lWegr15An8M

Клипове и статии, че тази Гюкчен е шарлатанка има още колко искате. Е това сериозно ли е? За мен двете са в комбина и при никаква Гюкчен няма да ходя, нито пък при момчилградски ходжа. Тази Гюкчен дори да говори не може, хората имали "визбуларни" проблеми...За мен тази Диди е шарлатанин също и не приемам и една нейна думичка на сериозно. Тя не видя реални факти и случили се неща, тръгнала прогнози за бъдеще да ми прави и то негативни...за да отида видиш ли да се изчистя...

# 579
  • София
Здравейте ,
може би някъде в темите има коментари за въпросната Гюкчен ( ако правилно изписвам името й ) , която е позиционирана някъде в кв. Редута , но моля за инфо от преки ползватели не нейната услуга , има ли доволни , моя приятелка има час при нея и се чудя дали да не я спра ?!?!

# 580
  • София
А някой да е ходил при нумероложката Стефка в Бургас, била е в предаването на Венета Райкова. Ще съм в града до края на седмицата и се чудя дали да си запиша час при нея.

# 581
Има ли някой, който е посетил Джемиле. И ако да, доволни ли сте или не. Може и на лични. Питам, защото съвсем се обърках. Преди две седмици се обадих на леля Искра. Каза ми оттук-оттам неща. Не останах много очарована. Може и да греша. Не знам вече. Но едната ми казва така ще е, а другата няма да е така по въпроса , който ме вълнува най-много в момента. Интересното е, че и при двете срокът е един и същ , само че... ОХ.От казаното от Джемиле, досега се случиха две от нещата. Ама за другото има още време, а аз не виждам как ще се случи да е в моя полза. И се лутам ли, лутам. Не знам вече до кого да се допитам, защото при мен има значение и финансовата страна. Съвети и мнения приемам на драго сърце.

# 582
Ти ходила ли си лично при Джемиле? Е аз днес се опитах да стигна до нея, но виждайки къде съм попаднала се уплаших сред толкова цигани...не че искам да обиждам, но това е друг свят. Имам снимки и се радвам, че успях да се измъкна оттам без никакви последствия, освен няколко проклетисвания от местните тумби дечурлига. Съжалявам, че няма да мога да дам отзиви. По късно ще кача снимките.

# 583
Да.Ходила съм.Първият път бях ужасена.Заведе ме мой приятел.Но тя каза,пе вече е късно да ми гледа и ми каза кога да отида.Ходих няколко пъти,даже и сама.Много са отзивчиви и щом си стигнала до там е трябвало да продължиш.У нея е много чисто и спретнато.Дано се престрашиш.

# 584
  • София
В кой квартал е Джамиле в Пловдив? Мисля, че преди време бях споделила в темата за посещението на моя приятелка при Джамилето. Не е от Столипиново, а от един друг ромски кварта....забравих името. Simple Smile   Май Изгрев беше.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт