Хламидия - тема 4

• 94 145
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Здравейте,може ли да ми помогнете с разчитането на резултата?

Няма Хламидия

# 586
Благодаря! И аз така си помислих, но една лекарка упорито иска да я лекува с този резултат, според нея е изкарана преди. Объркана съм, ако някой има опит с подобна случка моля да сподели.

# 587
Здравейте, включвам се и аз при вас
На приятеля ми му откриха хламидия лекува се с 1 курс азитромицин 1гр, на мен ми изписаха по 1 грам сумамед 3 пъти седмично - 1ви, 7ми и 14 ден. Не правим секс в момента. Въпроса ми е кога най-рано мога да направя контролен тест? 14 дни след последния АБ рано ли е? Мисля да си пусна кръвен на 14тия ден и след месец да посетя отново гинеколог за още едно тестване - адекватно ли ви се струва?

# 588
  • България
Благодаря! И аз така си помислих, но една лекарка упорито иска да я лекува с този резултат, според нея е изкарана преди. Объркана съм, ако някой има опит с подобна случка моля да сподели.
Интересно,коя е тази лекарка? Обикновено аз уцелвам все такива, които не зачитат кръвните изследвания, дори да са +. С какво иска да те лекува?

# 589
С Азитрокс като за начало, с много имуностимуланти. Каза, че лечението ще продължи 3 4 месеца. Днес имам час за друга лекарка, защото резултата не ми изглежда такъв че да се тъпча с лекарства 4 месеца, и все пак не съм лекар затова ще видя днес, дано няма нужда от това лечение. 😕

# 590
Здравейте може ли дами помогнете имали нещо претиснително?

# 591
  • София
Здравейте може ли дами помогнете имали нещо претиснително?
Скрит текст:
Здравей!
Няма Хламидия

# 592
Благодаря ти, много преди един месец бях пил аб, дали се е отразило на изследването, или ако имах Стара инфекция иг. Г да ли ще да я покаже?

# 593
  • София
Благодаря ти, много преди един месец бях пил аб, дали се е отразило на изследването, или ако имах Стара инфекция иг. Г да ли ще да я покаже?
Нямаш стара инфекция.
Ако си имал Хламидия и АБ е бил достатъчно силен за да я унищожи, може и да го е направил.
Зависи от АБ и схемата на прием.

# 594
Благодаря ти от сърце, приятна спокойна вечер.

# 595

Здравейте
Това са моите резултати казаха ми, че са положителни обаче въпросът ми е след като е толкова над показателите страшно ли е ?
Понеже след като започнах да задавам въпроси отговора беше просто,че не е страшно да си пия хапчетата и нищо повече
А се притеснявам,че може да е много сериозно 😬

# 596
  • България

Здравейте
Това са моите резултати казаха ми, че са положителни обаче въпросът ми е след като е толкова над показателите страшно ли е ?
Понеже след като започнах да задавам въпроси отговора беше просто,че не е страшно да си пия хапчетата и нищо повече
Какво ти изписаха да  пиеш?

# 597
Здравейте, опитваме се да правим бебе и срещаме затруднения с тази задача. На своя глава с четене реших да си пусна изследване за хламидии. Ето резултатите от днес и доста се ошашках, моля да ми дадете коментар, преди още да успея да стигна до лекар.В този случай вероятно и мъжа ми трябва да пусне изследване, за да се види и при него как са нещата?

Група Показател   Вид материал       Резултат   Измерителна единица   Референтна област   Метод

Anti-Mullerian Hormone   S        0.076       ng/ml     0.027 - 5.470     ECLIA

Chlamydia tr. IgG_CLIA   S       32.90       AU/ml     0 - 11     CLIA
Интерпретация на резултата: <9.00 отрицателен 9.00-11.00 гранични стойности, нова пробa след 1-2 седмици >/=11 положителен

Chlamydia tr. IgA_CLIA   S       9.98       Index     0 - 6     CLIA
Интерпретация на резултата: <5.00 отрицателен 5.00-6.00 гранични стойности >/=6 положителен

# 598

Здравейте
Какво ти изписаха да  пиеш?
Изписаха ми сумамед 500мг и се оказа доста трудно за намиране /всъщност още не съм открила /

# 599
Добър вечер, моля за мнение че толкова съм шашнат и паникйосан.
Имам едно бяло течение и сякаш червени петна върху пениса, пуснах тестове за цифилис, жив, уритрален секрет, хламидия всичко е отрицален и ми каза утолога че нищо ми няма. Въпросът ми е следния преди около 1 месец бях пил антибиотик дали може да се е отразило върху изследванията.

Общи условия

Активация на акаунт