Хламидия - тема 4

• 94 140
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
За възпаление - да, но не и каква е причината, за това възпаление.

А възможно ли е да е насочващо към такава инфекция? Ако всичко друго е отрицателно?

# 571
  • София
За възпаление - да, но не и каква е причината, за това възпаление.
А възможно ли е да е насочващо към такава инфекция? Ако всичко друго е отрицателно?
Да, възможно е.
Едно по едно, отмяташ различни евентуални патогени.
Ако не е Хламидия трахоматис, може да са Урея-/ Микоплазми ...

# 572
Здравейте и от мен,
Искам да попитам дали може да препоръчате някой добър специалист за лекуване на Хламидии?

# 573
  • България
Здравейте, нека да пишем и обменяме опит, без нападки и обиди. Нека всеки да може да изразява свободно мнението си, а пък който иска да го приема, който не желае - не.
Всички се борим  с една и съща гадост , а се налага да си пишем и обменяме опит на ЛС, а така е много по-трудно и не достига до всички.
Ето аз взех поредния си отрицателен ДНК тест и венеролога ми каза, да не се притеснявам.
Как да не се притеснявам като кръвните ми показатели са се повишили и от отрицателно ИгМ е станало +. Останалите ИГ , също са положителни.
И аз търся добър специалист.

# 574
Здравейте, в сряда ще ми взимат секрет за Фемофлор плюс в Геника, като най-вече го правя, за да проверя за Хламидия, Мико и Уреаплазма. Въпроса ми е, да пуснем ли мъжкия пакет изследвания в Геника и на мъжа ми или да си спестим 170 лв, тъй като каквото и да излезне при мен е ясно, че ще се лекува и той? Освен това за хламидия и трите кръвни показателя IgA, IgМ и IgG ли да пуснем? И трябва ли те да се пускат рано сутрин и на гладно?

# 575
Здравейте от месец август имам някакви бели парцали в урината.Пуснах си урина имаше завишени стойности на левкоцитите но няма бактерия.Ходих на гинеколог ,уролог пих два антибиотика.Пускахме изследване на секрет и там нямаше бактерия.Ходих на нефролог и тя се съмнява за хламидия сега в сряда ми предстои да си няправя изследване със влагалищен секрет.Искам да попитам освен това да си пусна ли и кръвен тест,защото ако имам хламидия сигурно ще е от вече 3 месеца.

# 576
Звучи като гъбички, по-добре си пусни пакет femoflor в геника има ги всички гадинки.

# 577
Пак ли е със влагалищен секрет изследването

# 578
с вагинален и цервикален секрет
https://www.genica.bg/tests/463

# 579
Благодаря ви за съвета и това ще пробвам,че много се проточи вече проблема.

# 580
След мисед кухо яйце ме посъветваха да направя изследване за хламидия, уреаплазма и Микоплазма.
Възможно ли е да имам / или партньора ми да има/ при положение, че сме заедно от 17 год., имаме едно дете и нямаме оплаквания?! 🙄🤨 Нямам основание да смятам, че ми е изневерявал.

# 581
Здравейте, момичета!
Моля ви да ми помогнете с разчитането на резултатите.
Мислите ли, че трябва да посетя лекар при стойностите, които показва резултата?

# 582
  • София
Според мен резултата е отрицателен.

# 583
  • България
Отрицателен е , да . Откога мечтая за такъв Simple Smile

# 584
Здравейте,може ли да ми помогнете с разчитането на резултата?

Общи условия

Активация на акаунт