Хламидия - тема 4

• 94 162
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Извинете за въпроса,но как стоят нещата със секса по време на лечението 🤔
Без секс, докато трае лечението

# 616
Само докато се взимат хапчетата или 3 месеца докато не се отиде на контролен преглед 😬
(С кондоми не е ли вариант )

# 617
  • София
Само докато се взимат хапчетата или 3 месеца докато не се отиде на контролен преглед 😬
Само докато трае лечението, 10-15 дни, зависи от схемата на прием, назначена от лекаря.
Трябва да се лекувате и двамата.
За кондома - ти си решаваш, ти си преценяваш риска.
При терапия + секс, има опасност щама да мутира ( предавате си го един на друг/различни среди и условия на развитие + действието на АБ и т.н.) , а тогава той става по-труден за лечение.

# 618
ще публикувам видео с което се надявам да помогна на някой в диагностиката на заболяването,Подчертавам не е реклама https://youtu.be/Jjw9fFlOTPM   https://www.vbox7.com/play:aaa8ed57

# 619
  • София
Моля, анонимният модератор, който без съобщение трие мненията ми да ме изключи от темата за Хламидия - 4, наистина вече спама ми идва много.

За съжаление докато не се създаде Хламидия - 5 тема ще получавам информация за новите мнения.

В тази връзка моля ви или създайте 5-та тема или ме изключете от 4-та тема.

# 620

Това със изследването след 3 месеца е пълно безумие! Ако случайно терапията не помогне и не сте убили патогена? Отново се развива и пак лекуване. Чел съм статия на професпрка по гинекология която казва, че стара (хронична) инфекция се лекува с 3 антибиотика по 15 дни, през 15 дни.

# 621
Моля, анонимният модератор, който без съобщение трие мненията ми да ме изключи от темата за Хламидия - 4, наистина вече спама ми идва много.

За съжаление докато не се създаде Хламидия - 5 тема ще получавам информация за новите мнения.

В тази връзка моля ви или създайте 5-та тема или ме изключете от 4-та тема.

Напротив останете тук....Вашият опит с борбата за някой може да е ценен. Така , че споделяйте

# 622
  • София
Скрит текст:
Това със изследването след 3 месеца е пълно безумие! Ако случайно терапията не помогне и не сте убили патогена? Отново се развива и пак лекуване. Чел съм статия на професпрка по гинекология която казва, че стара (хронична) инфекция се лекува с 3 антибиотика по 15 дни, през 15 дни.
Контрола се пуска, най-рано 40 дни, след терапията - Иг.А, Иг. М и Иг.Г.
Няма хронична инфекция - има стара, лекувана или стара нелекувана инфекция.
Колкото и да е стара инфекцията ( от преди 5-10 год. и нелекувана) при една подходяща терапия и спазване на всички правила тя може да се излекува за 10-15 дни с един АБ ... както се получава най-често.
Когато има стара, лекувана неуспешно инфекция - терапията е много по-дълга и много по-сложна, защото патогена е станал резистентен, на един или няколко АБ, щама е мутарал и затова и терапията е много, много трудна.
Има много, много момичета/двойки, които успешно са се излекували с една терапия и при контролата Иг.-те падат до отрицателни стойности.
Почти няма лекар, от клиника по репр. медицина, който да предприема АРТ процедура, при високи нива само на Иг.Г, да не говорим за активна инфекция.

# 623
  • България
Опасявам се,че при мен може да е мутирал,тъй като от няколко години се лекувам ,бяха спаднали нивата и сега пак са вдигнати.Ходих,както казах при венеролог,според която,след като psr Теста е отр.,всичко е наред. Не знам вече какво да предприема.

# 624
ще публикувам видео с което се надявам да помогна на някой в диагностиката на заболяването,Подчертавам не е реклама https://youtu.be/Jjw9fFlOTPM   https://www.vbox7.com/play:aaa8ed57

Същото ми каза и моят лекар ,щом секрета е чист значи всичко е наред 😊

# 625
Опасявам се,че при мен може да е мутирал,тъй като от няколко години се лекувам ,бяха спаднали нивата и сега пак са вдигнати.Ходих,както казах при венеролог,според която,след като psr Теста е отр.,всичко е наред. Не знам вече какво да предприема.

Моят венеролог- Елена Петрова -Александровска Болница - при която са ходили момичета от  форума, каза същото чист секрет значи няма нищо, да не казвам какво каза за кръвните като скринингов метод.Не благонадежни !!! Виж в нета телефона на д-р Динчо Георгиев-гинеколог , питай го за кръвните и него.

# 626
  • София
Аха. Отново реклама. Вещицата това ли е в крайна сметка истинското ти име? Гледай какво съвпадение най после да се запознаем. Дай поне малко по скрита реклама с 9 те броя мнения от които 8 рекламни.

# 627
Какъв Ви е проблема с мен????  Не търпите мнение различно от Вашето???Четете какво пишат момичетата, за мнението на лекуващите ги лекари!

# 628
Здравейте, ноември имах пункция и като ми пуснаха кръвни в новата клиника излезе, че имам някаква стара инфекция, положително Игг. Предполагам, че е поне от преди 7-8 год., понеже при мъжа ми го няма. Според док. е отишла нагоре-тръби или матка и пречи за забременяване. Никога не съм имала оплаквания и съответно не съм го лекувала. Назначи ни доксациклин-аз го пих 10 дни, а мъжа ми 7 дни профилактично. Сега чакам да мине около месец след лечението, за да пусна пак кръвни в същата лаборатория. Ако съм се излекувала трябва Игг да е спаднало, нали така? Или направо да е отрицателно вече. Надявам се да е ок, за да направим трансфер януари. Междувременно с ММ нямаме контаки откакто разбрахме, страх ни е, аз четох за някакви реинфекции и се притеснявам дали съм се излекувала...Дано като отида при док. да ме успокои, че всичко е наред и да действаме. Нова година-нов късмет Simple Smile

# 629
  • България
NIA 2019,правила ли си цветна снимка(лапароскопия) на тръби.? Това ли е причината за инвитро.Дано да няма при теб,но при мен най-вероятно тази година беше нанесла поражения на тръбите и не мога  да забременея естествено.Затова пък казвам,че благодарение на хламидията си имам близначки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт