И ето Юни стана, за море се стяга ОКТОМВРИйчето с мама!- тема 15

• 65 957
  • 755
  •   1
Отговори
# 165
Някой който е ходил скоро в Джъмбо дали е видял да има малки басейнчета?

# 166
Има басейнчета от малки до огромни.

# 167
"благодаря ви за подкрепата"..... Sad

# 168
"благодаря ви за подкрепата"..... Sad
newsm78

# 169
анита, за захласването и духвай в личицето, за друго не знам. И моята се захласваше като по-малка, сега вече рядко, и това правех, тя си поемаше дълбоко въздух и продължаваше с реването. Simple Smile  Peace

P.S. Предлагам някой като има въпрос, особено пък по-важен, да пише най-долу под мнението си с големи букви и болднато - ВЪПРОС, и след това питането, защото иначе из коментарите се пропускат и забравят много неща.  Peace

# 170
Анита, аз съм се захласвала като бебе, от много плач. Казват, че с по-емоционалните хора е така. Аз го имах това захласване до пуберитета. Държали са ме изправена и са се опитвали да ме успокоят.
Не ми се вярва да е от тия билки в хомеопатията.

Въпрос към приготвящите пюрета сами. Как приготвяте броколи и чушки?

# 171
posh аз всичко правя на пара, брокли на розички, чушката на ленти и като я извадя, беля ципата. Време точно не мога да кажа, че ги пробвам с вилицата. Понеже не ползвам пасатор, трябва доста да омекне броколито, че  да може да се смачка и е леко неапетитно жълтеникаво. Смятам за него да пусна пасатора тоя път и да го оставя по-сурово, пък и за да стане по-кремообразно (даже мляко ше налея). Като имам време, слагам чушката във фурната, завивам в торбичка и после беля.

Между другото на пюре моето бебе не ще и да помирише броколи, а розичка ако дам, сам си пасе с кеф.

# 172
posh_ броколи деца на розички и попарвам чушките режа и попарвам за 10 Мин и двете. Не махам ципата .броколи обожава  и мойта .Иначеси ме много страх от задаване,захласване,падане .Странното беше ,че не се дра да плаче дълго , а започна докато я спокоя нямаше и минута и спря да диша тъкмо я успокойх и пак ....сърцето ми спря Sad

# 173
 Hug
И мен ме е страх от същите неща, то всяка майка сигурно я е страх. Simple Smile Единственото, което можем да направим е да се информираме какво да правим в такава ситуация. Май и по-назад бях писала, според мен си припомняй често какво се прави в тези случаи, за да можеш да си максимално сигурна в себе си и да не изпаднеш в паника.  А пък дано не се случва, разбира се! Simple Smile Peace

# 174
Ад ми е.....Мойта започва да плаче няма и секунда и се захваслва ....три пъти ми го направи  ..яде всичко много настървено от зъбите от билки може ли да се захваслва ?
Ани, и Иво при рев се захласва така, много често се случва при бебета и малки деца.Аз духам силно в лицето та да се поеме по-бърза въздух.

# 175
Adinko87,posh ,krasi благодаря четох че и пръскане с вода помага да се стресне Hug

# 176
Ани, дано да не ти се случва повече.
На мен ми се случи веднъж на втория ден след раждането. Бяхме още в болницата,  малкият се захласна и посиня.... тичах към акушерките,  те го взеха и ми затвориха вратата под носа... най-дългите 5 минути в живота ми... накрая ми казаха,  че се е захласнал,  но не ми обясниха какво да правя в такава ситуация...после четох в интернет.

Краси,   Hug дано бързо минат тези гадини,  но бъди упорита с мазането. Малкият имаше два пъти млечница и знам колко е тегаво,  но това е единственото спасение. Днес поне храни ли се вече? При нас още след две-три намазвания и имаше ефект спрямо храненето.

И аз съм "за" предложението на Адинко. При по-важен и изискващ бърз отговор въпрос да се оцветява в черно.

Броколи или впрочем всичко зелено вкъщи се мрази.  ooooh! Иначе го правя на пара за 15 минути и после пласирал. Чушка все още не съм давала.

Адинко,  и масло не съм давала. Но иначе мисля да слагам малко ГХИ към попара/пюре.

Последна редакция: нд, 11 юни 2017, 21:11 от Iid

# 177
Аз даже не знам какво е захласване Embarassed

# 178
Лид това в болницата дето плати осем бона ли?
Когато се захласне я вдигам на рамо и започвам да се люлея с нея. Поема си въздух и продължава пронизително да реве. Прави го, когато много и се спи, а не иска да заспи и вече не става и да се разсънни.
Кристи захласване е, когато бебето от рев не може да си поеме въздух. Спира да диша и трябва или да му духнеш в лицето, да го гушнеш, за да се изплаче и да си поеме въздух.
Пош вече не беля чушките, варя всичко 15 минути и пасирам.
Ели от къде е банския с УВ защита?
Пончото според мен е хипер удобно.
Ще драснеш ли списъка на кервана?
Краси - ай, сиктир си мрънкяла  Mr. Green
Сички ви уважих. Малко филмче и лека 🌃

# 179
На мен май не ми се е случвало newsm78

Бански с UV 50 аз взех от ХМ, много са сладурски. Има шапки и аква обувки в същите разцветки Joy

Още беля чушки, май го разглезвам диването Thinking

Общи условия

Активация на акаунт