И ето Юни стана, за море се стяга ОКТОМВРИйчето с мама!- тема 15

• 65 967
  • 755
  •   1
Отговори
# 180
Лека момичета!
Аз тихичко да се похваля, ноо  днес малкото човече хапна мааалко повече от вчера, е не е цяла доза, но и на това съм довална.Стискайте ни палци да се свършва с тая серия, че ще лудна.

# 181
Бански взех шорти и блуза с дълъг ръкав и аз от H&M, а от Next цял с къс ръкав. Вторият ми се струва по-практичен, като го знам моето шило, блузата ще е на главата след 3 минути и половина. В H&M ми харесаха шапките за плаж, че са отзад със сенник Simple Smile да пази на вратлето, аз все се дупя нещо да търся в пясъка и вратът ми там редовно става черен, черен.

# 182
Дай линк за късия ръкав!

# 183
Сега се сетих (щото като бяхме в България направих едно 17 поръчки, за ужас на мъжа ми), че банскито беше не от next.co.uk, a от фешъндейз. Нашият десен го няма, но ето този е със същата кройка..и ми харесва повечв Whistling

# 184
И аз тези дни ще стягам кервана за Шипка и Велико Търново.Само се притеснявам,че ще давам купешки пюрета ,а бебка не ги уважава много.Чудя се и какви плодове да взема освен банани  newsm78.Ще взема и инстантни каши,термуси с вряла вода ...пък ще моля в ресторантите да ми топлят млякото.

# 185
Устина,ела у дома бе,ще му сговня на чавето манджи Mr. Green
Вие се тюхкате кво пончо или бански,аз с моите цомби и г*з де ще си търся бански,идея си нямам. Няма бански за горски мечки и тюлени май newsm78
Знам,че много ви липсвам,ма съм заета и тичаме с мъжо по апартамента,кат изоглавени...... Баси и ремонта и чудото #2gunfire

# 186
Поли,ще намина щом каниш  Laughing
Оффф и аз умувам нещо за цял бански...ама пусти срам незнам как ще се чувствам на плажа с моята изваяна фигура  Joy

# 187
Да, Чуби там. Но жените са си прави - в първия момент не знаят какво му е на детето, а и в такава ситуация мястото на майката не е вътре да всява паника. Не ги обвинявам смятам, че постъпиха напълно адекватно и бързо реагираха. Както и да е, важното е, че всичко е наред.

Фиффи, не ми отваря линка. Ох, аз нищо още не съм купила, а както тръгваме винаги в последния момент мисля, че трябва да се организирам.

Поли, липсваш маймуно. Пиши ни по-често! И такива мечешки работи да си ги нямаме - сега кой знае как си се вталила.  Hug

Краси, радвам се много.  Hug

# 188
Лид,ни ми са подмазвай Laughing
Още помня кво направихте миналите седмици с Крис и миситу Laughing

# 189
https://www.fashiondays.bg/p/Детски-слънцезащитен-бански-костюм-Момчета-next-4106663-8/ те го те, така става ли? Копирайте си го целия адрес и в нов таб, че заради българския се чупи.

# 190
Не съществува  Mr. Green

# 191
Малката  вчера беше по-спокойна .Давах 4пъти дентокид .Зъбчето за колко време избива цялото момичета.Люлях я гушната в мен на люлката и голяма радост.От днес вече вика мама мама  Heart Eyes

# 192
Фиффи линка не се отваря , душо.
Лид редно е било след като го оправят да ти обяснят и да знаеш какво да правиш. В МД бебешките акушерки ни предупредиха и ни обясниха.
Поли и ние сме така, тази година няма почивка - ще приключим живот и здраве с къщата.
Днес - телешко, прие се. После мисля да дам един път агнешко и приключвам с месото.
Наред е глутена.
Да питам след овесените ядки как давахте ръжта? Като каша ли или като печиво?

# 193
Поли,  Party Hug

Фиффи, аз го отворих. Мнооогооо е сладурски. Heart Eyes
Май такъв ще взема.

Чуби, не съм почвала глутен все още.

Ани, радвам се.  Heart Eyes

# 194
  • София
Юхууу  Hug

Вие се тюхкате кво пончо или бански,аз с моите цомби и г*з де ще си търся бански,идея си нямам. Няма бански за горски мечки и тюлени май newsm78

Няма бански за тюлени, ама има платнища из рибарските магазини  Mr. Green За там съм се запътила.

Банският за дребосъцитее страхотен. Ето линка:

https://www.fashiondays.bg/p/%D0%94%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B … 0-next-4106663-8/

Общи условия

Активация на акаунт