И ето Юни стана, за море се стяга ОКТОМВРИйчето с мама!- тема 15

• 65 969
  • 755
  •   1
Отговори
# 195
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте, загубих се последно време, но малкото човече не ми дава миг покой. Лази и неиска да седи нито в кошарата, нито в леглото. Единственото време, когато е спокоен е в количката, но да не спирам да обикалям Sad В НДК и южният ме научиха и врабчетата. Зъби имаме два долни и мисля всеки момент и горните ще излязат. Давам усилено хомеопатия и се опитвам да си пазя нервите.

# 196
Здравейте , и аз се изгубих! Обикалям ту южния, ту борисовата, чак до най-вътрешните пътеки зад зоопарка и до руското посолство . Пеят птички и мирише на истинска гора. Беба спи и е голям кеф. Сега съм седнала с една бира и това чудо спи в мене. Нещо обърнахме нещата и не ще да спи отделно. Лошо ми се пише! Вашите бебчовци колко килограма и см станаха?
Че нещо сме понадебеляли и да си свера часовника

# 197
  • София
Ехей, радвам се да ви видя  Laughing

Браво на децата Simple Smile Моят юнак пълзи, обикаля из къщи, пък аз чистя някакви занемарени кътчета. Като тръгнеш на инспекция с него по пода, друга е перспективата  Laughing

При нас вече се заспива сам. Само трябва да го сложа в леглото. Сам си придърпва биберона, завива се и си заспива. Дори се дразни като се опитвам да го приспа, та не се и натискам особено.

Теглих го в нас с мен на кантара. Излезе 10 кила.  Crazy Мисля тази седмица да стигнем на преглед, че не сме ходили отдавна.

# 198
Юху Simple Smile
Нз моя колко кг,но тези дни само цока и се обузил яко.
Зомби съм,нз зъби ли излизат още ,но от 3-4 дни положението е много трудно..Рев нощем ,само цокане(съответно пак вдигнах млекодобива) абе... Много тегаво положение.
Имаме си обаче малко кученце в двора и децата се забавляват яко  Flutter

# 199
Sho нашите пак се засякоха май Simple Smile Направо не ме оставя мен вечер, мислех, че е заради тая настинка дето я прихвана, но може и пак скок да е. Снощи заспа рано-рано към 8, но после 12, 2, 3, 3:30 и спрях да броя. Освен това заради възпаление на ухото казаха да не го кърмя легнал, а по-изправен, иначе се стичала кърма в ухото. Не знам дали е вярно, но двама УНГ го казаха о гледам поне сега да го прилагам, та съвсем тегаво стана с нощните кърмения. Млеконадоят и при мен се качи и тека като лейка hahaha

# 200
Вчера вместо за морето стегнахме кервана за детската неврология на педиатрията. Хоспитализираха ни, правят изследвания, днес ЕЕГ. Утре ще коментират на визитация. Радвайте се на децата си, пък макар и мрънкащи и ревящи, само да са здрави!

# 201
Ееее Ели тъжно ми стана като прочетох,бързо да оздравява бебчето и да се прибирате удома .  HugГледах банските в h&m харесаха ми ,може да си взела или с боди да е.Мойта пие само 110 мл нз как да я накарам да го пие ,а каша и пюре яде.

# 202
Ели  Hug
Стискам палци бързо да се прибирате в къщи!

# 203
Eли, какво му е? Shocked

# 204
Ели ,дано всичко се развие по най-благоприятния начин,мила Hug

# 205
Ели, мила  Hug
Какво казват лекарите? Защо се налага хоспитализация?
Бързо да се оправя мъникът и да ви изписват.  Hug

# 206
  • София
Ели, хоспитализацията заради изследванията ли е?

Всичко ще е наред! По-добре да ги направите, за да знаете. Пиши, като можеш.

# 207
Оффффффф бе Ели Shocked bouquet
Бързо пиши какво му е на детенце Whistling

# 208
Еххх, Ели, пиши  Hug имаше ли отново проблем? Бързо да се прибирате у дома без забележки по изследванията.
Ние сме на селото при свекъра и познайте, отново има болен, той самия, и отново е забравил да сподели. Бясна съм му. Този път личи, че е настинка, но бива ли? Много ми е напрегнато, като трябва да идваме тук. Супер мръсно е, ходят с обувките от вън, имат и животни, няма къде да пусна детето да се въргаля, двора е орасъл с купища строителни и други отпадъци. Налага ни се да я гушкаме и държим през повечето време, а той не спира да обяснява, как детето ни работи и ни хитрее, за да се възползва от нас. Оф, измрънках се, но не искам да мрънкам на ММ, ще оцелея днес и утре си заминаваме с детето. Той вижда всичко и разбира, все чисти и подрежда, но няма какво да направи.
Хайде дами, хубав и слънчев ден  bouquet

# 209
Пюър, много добре те разбирам.Миналата седмица трябваше да отидем на рожден ден на свеки..И двама болни.
Взех си децата и тръгнах #2gunfire
А после да видиш ,колко съм била лоша...Ми че те не ме познават колко мога настина
Като не се разбират"право куме ,та у очи"

Общи условия

Активация на акаунт