В НДК и южният ме научиха и врабчетата. Зъби имаме два долни и мисля всеки момент и горните ще излязат. Давам усилено хомеопатия и се опитвам да си пазя нервите.
В НДК и южният ме научиха и врабчетата. Зъби имаме два долни и мисля всеки момент и горните ще излязат. Давам усилено хомеопатия и се опитвам да си пазя нервите.
Моят юнак пълзи, обикаля из къщи, пък аз чистя някакви занемарени кътчета. Като тръгнеш на инспекция с него по пода, друга е перспективата
Мисля тази седмица да стигнем на преглед, че не сме ходили отдавна. 

Направо не ме оставя мен вечер, мислех, че е заради тая настинка дето я прихвана, но може и пак скок да е. Снощи заспа рано-рано към 8, но после 12, 2, 3, 3:30 и спрях да броя. Освен това заради възпаление на ухото казаха да не го кърмя легнал, а по-изправен, иначе се стичала кърма в ухото. Не знам дали е вярно, но двама УНГ го казаха о гледам поне сега да го прилагам, та съвсем тегаво стана с нощните кърмения. Млеконадоят и при мен се качи и тека като лейка
имаше ли отново проблем? Бързо да се прибирате у дома без забележки по изследванията.
Препоръчани теми