И ето Юни стана, за море се стяга ОКТОМВРИйчето с мама!- тема 15

• 65 997
  • 755
  •   1
Отговори
# 270
Аз от доста време така я давам. Сутрин мляко, след това каша, после пюрето. Даже мисля, че е по-добре, тъй като през деня изразходва енергията и не се надундва толкова. Simple Smile

Ели, радвам се, че сте си в къщи!  Hug

# 271
# 272
Може, аз редувам, че пък сутрин съм навън. Все тая е, няма проблем Peace

# 273
Здравейте момичета!
Забелих пишката.Миналата седмица един приятел вика по смело  нищо не правиш иначе ,и аз бях стигнала до средата на главичката и днес хоп -изскочи -леле такова пищане ударих #Crazy
Мъжа вика ти като не си виждала Mr. Green
Ели, радвам се ,че сте вкъщи , всичко лошо да е зад гърба ви Hug

# 274
Ели, радвам се, че сте си вкъщи.  Hug

Шо, голямо щастие! И аз я чакам да я видя главичката, но нещо не ми се получава номера...  hahaha

Кристи,  Joy  аз затова ни чувал слагам, ни друга завивка ...  hahaha

И аз съм "за" дробчетата, колко много ги обичам...

Пош, и аз понякога давам кашата сутрин, понякога следобед. Единствената разлика при нас е, че ако съм я предложила малко по-късно следобяд и след нея вечерното мляко спи един час повече.  hahaha

# 275
Аз реално давам два пъти каша - сутрин глутен и следобед елда/царевица/просо/ориз/тапиока. Когато вкарам млечните, сутрешната ще отпадне и ще е попара.

# 276
Абе Лид ,акъла си изкарах ,то реално (аз не съм специалист) ама главата е баш накрая  Rolling Eyes
Обаче май по добре сега да  забелваме ,защото една приятелка живееха в Англия и не го забелих,и сега детето е на 8 г и май само хирург Tired

# 277
  • София
Да бе, ангина, как ли пък не  Laughing (Карала съм лято ангини и съм ги лекувала със сладолед  Laughing )

Давам овесени ядки. Варя ги, пасирам, давам с плод или с масло и сирене. Днес сварих, че не бях давала от 2 седмици.

Днес дадох пъпеш. Много се хареса. Аз си смятам глутена за въведен вече. Взех си една каша на Блевит с 5 зърна. Много ми хареса.

Йееее, Ели са вкъщи!  Hug

Sho_82 Браво за смелостта Simple Smile Аз се подмотвам. Уж се опитвам, ама нещо и мен ме шубе. Ама забелязвам, че младежът взе да се кефи.  Laughing

# 278
Мисис,  Joy
Моят не се кефи още, даже не ни позволява много много да го пипаме, само се самообарва иначе  Joy

Шо, и аз мисля, че сега е по-добре да се случат нещата, лошото е, че на мен не ми се получават.

Глутен мисля да започна другата седмица.

# 279
На мен глутена не ми е много ясен ? Давах овесена каша на Хип ,после какво още да дам или мога дирекно с попара да почна след овеса ?

# 280
Чуби,напредваме с ремонта. Сложихме дограма,днес майстори ми идват да правят отоплителната система. Щото тук в Гаврово са ръгнали да санирват блоковете и всички майстори заети и работят след работното си време и е малко кофти.Злъчката кротува за сега,ма да не дърпам дявола за опашкката......Изморена съм много и с нетърпение чакаме се нанесем в мечтаният Наш си дом Simple Smile
Пък Герганището къв номер ми врътна нощес,жива ще я одера . Заспа тя към 22.30, събуди се след един час и иска да играе,кво беше туй, не знам.Хммммм ще играе пръчка по гъзо Joy
И да ви кажа пък,че мой познат получи непоносимост към глутена на дърти години. Не се шашкайте много Simple Smile

# 281
Сестра ми нали е докторица и не може да си обясни какво го демонизираха тоя глутен и всички майки се шашкат от него.
Аз почнах с овес, после взех спелта каша, по идея на Кристи, след това ще дам пшеница и туй то.

# 282
Аз се шашкам, защото знам с моя приятелка какво се случи (страшен проблем с червата) и нейното просто не е живот.

# 283
По принцип глутенова непоносимост може да се развие и на 20,30 години и да няма връзка със захранването. За съжаление средата, в която живеем е толкова скапана, че.... Ето аз съм на 30+години, цял живот си живея на едно място и тази пролет такава поленова алергия ме тръшна, че едвам дишах и оцелях, а досега никога, ама никога не съм имала. Ко беше тва чудо....

# 284
Да, абсолютно си права, но за бебе хептен ме е страх. Как беше - страх лозе пази  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт