И ето Юни стана, за море се стяга ОКТОМВРИйчето с мама!- тема 15

• 65 981
  • 755
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Моят успява да излезе от чувала, като Худини е, мама му стара  Crazy

Joy Joy Joy

Я, Pure_nature оцеляла  Laughing

Като каза тичане, все си представям като от "Спасители на плажа" - една страхотна мадама се носи по брега, вятър вее косите. А на практика аз ако почна да тичам, ще е тюлен, който бърза. Щото няма тренинг, пък и му тежи и целулит си има, затова ще е някакво патешко ходене по пясъка.  Crazy

Ей, дробчета. Даже взех точно, за да давам и ги забравих във фризера. Хубаво, че писа.

# 256
Мискинки,гнойна ангина ще лепнете с тоя сладолед бе Laughing
Че ква връзка има кафето със целолита. Аз съм наркоманка и пия кафе вместо вода и никога не съм имала  newsm78 За сол и тлъсто,тестено,газирано съм по съгласна,ма за кайвето Rolling Eyes

# 257
Аз вкарах целия глутен. Общо две седмици.

На Рафи сладоледът е страхотен.

Мисис, моята комбинация от дробче, спанак, картоф, морков, пресен лук и магданоз не се прие много добре  Mr. Green

# 258
Кристи ще ми напишеш ли моля те по колко дни си давала от вид, кога и по колко? Готови каши ли ползва или как?
Кафето прави целулит и го маха, триеш с утайката и готово  Mr. Green
Поли какво стана с твоята операция?
Как върви ремонта? bouquet

# 259
Какво масло давате на малчовцител, освен тая гнусотия Гхи, дето вече е в контейнера?

И аз го зарязах това, уж обезмаслено, пречистено, нъц. Краварката в левия ъгъл или зехтин.

За глутена, че аз в момента го въвеждам.
Започнах с овесена каша на Хип, първи ден 4 ч.л., после 8 ч.л., после започнах направо 100 гр да му правя, омиташе всичко и така 7 дни.
В момента взех една каша на Babylove c три вида зърнени и давам нея за следобедна закуска всеки ден+колкото плод изяде. Мислех цял месец да давам, но вече ми се вижда излишно, три седмици макс.

После и аз подпуквам млечните. Peace

# 260
Благодаря Помбер.
Роузи ти даваше овесени ядки, нали?
За закуска ли?
Дъщерята спи само в поза жабче, Simple Smile

# 261
Chuby, аз започнах смело с пълна доза (150 мл вода със съответното количество каша), но беше овес. После дадох спелта. След това пет зърна, заради ръжта и ечемика и накрая чиста пшеница за пет дни (другите бяха по три). Ползвам готови каши, които смесвам със 60 гр плодово пюре за вкус.

# 262
Кристи какви марки бяха кашите?
Сутрин или следобед ги даваше?
Педито каза да не се спичам с този глутен, ако имало проблем ще получи диария, нищо повече.
Вие защо решихте да давате дробчета?

# 263
И аз приключих с глутена, давах овес (Hipp), спелта и пшеница на Holle. Около месец го давах, но си въвеждах и  други нови неща през това време.

cristi, как се измъква от чувала, бе!?   Shocked hahaha

Аз 7 часа обикалях с френките днес и с бебоците, много готино беше!  newsm44

# 264
Забравих, кашата я правя с АМ, с вода не ще това диване. Laughing

И аз мисля, че малко се прекалява с тоя глутен, замислих се какъв е смисълът да се въвежда отделно овес, ръж, спелта, пшеница, като в крайна сметка глутенът навсякъде си е глутен.

За дробчетата, не е ли карантия това, бре?!

# 265
Hipp и Holle са моите пет вида. Давах само сутрин, към 10.00 или както дойде, тоест второ хранене за деня. Дробчета давам, защото са вкусни, имат 17г протеин на 100 гр, доста калий, магнезий, желязо, селен, фосфор и други работи.

Chuby, твоята педиатърка не е у ред. Цьолиакията води до ред други проблеми. Първият линк, който ми попадна:
http://purvite7.bg/neponosimost-kam-gluten-pri-bebeta-i-m/

Съдържанието на глутен не е еднакво навсякъде.

Адинко, де да го знам. Всяка сутрин е без чувала, изправен в кревата Crazy Разкопчава отгоре и се изхлузва...ма иначе ципът не е мръднал Mr. Green

Помбер, той и езикът се води карантия, ама е едно от най-чистите неща Grinning

# 266
Момичета, влизам само да кажа, че днес ни изписаха и сме си у дома. Нямам време и сили да разкажа сега всичко, през което преминахме. Имаме нужда да се възстановим от травмата да лежиш в държавна болница в България, защото си беше шок и ужас. Бебо е много щастлив, че си е у дома, а аз два пъти повече. Дано лошото никога повече не ни застига.

# 267
Ели,радвам се,че сте вкъщи.  Hug Дано всичко е зад гърба ви.

# 268
Ели  bouquet
Кристи педито каза, че ако бебето има непоносимост към глутен ще получи диария още първите три дни. Това каза.
Тя си повръща след ядене ако веднага се засили да пълзи или да беснее. По точно част от храната излиза заедно с лигите и.
Умирам за сън, ММ я пое, аз заспивам.
Просто съм неадекватна вече.

# 269
Мога ли да давам каша сутрин, преди обедното хранене, вместо следобед? Питам, защото лятото съм с баткото по цял ден навън и ми е трудно да бъркам каши в парка. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт