Пюр, ако за мен питаш как сме със съня - да не дърпам дявола, но откакто въведох стриктни часове за хранене малкият човек започна да ги спазва като часовник само след втория ден. Спря да се буди нощно време, освен с някое друго примрънкване, което ми се вижда, че се дължи на никнещи зъбки и сега и аз си почивам през нощта. Не обикалям като блудна кокошка.

Кристи, супер играчки! И аз съм ги загледала, само за Уокър много се чудя да купувам ли от тези дървените или някои от тези с джиджавките отпред за игра. А да нямаме новина при теб, а?
Ние също сме на климатик в стаята, в която не сме. И често се плацикаме.

Взех му и надуваем басейн, който пълня на балкона и към обяд го оставям да се измори там, за да има добър следобеден сън.
Бяхме на море. Снощи се върнахме. Носех си мои пюрета, но не бяхме и за дълго време и имах достъп до хладилник и в колата. Иначе ме е тъмна Индия как ще се храним ако решим да идем за повече време, защото той не яде никакви купешки пюрета.
Мисис, успех на изпитите! Ти кога ще споделиш онзи сън?

Чуби, качи снимката тук, а не само на Кристи да я пращаш!!!

Хубава и успешна седмица!
ПС: Забравих да спомена за смрадливите топчета - складирам напиканите в обикновен кош, предназначен само за тях и ги изхвърлям ежедневно. А нааканите в торбичка и на балкона. Изхвърлям ги до няколко часа.
Манджата и водната мъгла, не схванатия врат
Къде бяхте на море? Какви стриктни часове? И какъв детски басейн? Много имаш да разправяш

Бях се докарала с 15 изпита и курсови работи. Оставих си само 3 за следващия семестър, голяма смрад са ми. За мен е страхотен резултат.
Само една защита имам в събота