И ето Юни стана, за море се стяга ОКТОМВРИйчето с мама!- тема 15

• 65 676
  • 755
  •   1
Отговори
# 645
Плодове съм дала: ябълка, круша, банан, сливи, праскова и кайсия.
Онзи ден й предложих малко пъпеш и й хареса.
Днес дадох домат.
Успешно въведох и каша от пшеничен грис и до седмица почвам попарата.
Нещо вече хич не иска мляко, не знам защо тъй.
Имаме три зъба. Два долу и един горе.
Иначе е с огромна коса, поти се доста, та се чудим дали да не я подстрижем, ама има много яки къдрици и не ми се ще.
Лази като змей, чудя се вече за проходилка.
Слагате ли вече на гърне?

Последна редакция: ср, 28 юни 2017, 23:18 от Анонимен

# 646
Пош явно се наяжда като не иска мляко, моята още си го търси.
И тя се поти, окръцках я малко.
Помбер и аз се чудя да и дам малко ягодки. За домати, патладжани чакам да станат от градината и давам.
Много гледа мама на голямото гърне, да направи девет месеца и мисля да почвам.

# 647
  • София
Купих гърне, но още нямам стратегия за ползването му  Mr. Green Той все още не стои седнал сам, съответно да го сложа на гърнето не се получава особено. То се върти, изхлузва и ме гледа странно.

Големите работи се вършат сутрин веднага след събуждане.. (няма шанс да стана), на обяд, докато го храня (отказвам да го храня на гърнето  Crazy ) и .. все такива неподходящи моменти.

Майка ми се изказа компетентно иначе  Crazy - вече да не ползвам бодита, щото ще ми е трудно да го слагам на гърне, време е за панталонки.. дори нямам представа как си ги мисли тия работи за бебе, което дори не стои седнало. Че те всичките панталонки едва ги обувам, а на гърнето трябва да е с разтворени крачета... А и да пускам водата, за да го уча. Ама с коя ръка да го държа не е ясно.  Crazy Та, гърнето е прибрано докато измисля стратегия или поне почне да си стои седнал.  Simple Smile

# 648
Аз ще чакам за гърнето доста. Освен да тормозя и себе си, и детето, друго няма да постигна в момента.

# 649
Фиффи, ние сме едните неозъбили се Ама ръфаме Блек Ангъс  hahaha
Докато плюе храната, блек ангъс-а само може да му дам да помирише Mr. Green

Аз от 3-4 месец практикувам някакъв модифициран вариант на ЕБХ, държах го над мивката преди, сега над голямото гърне. Явно не му харесва да е наакан, щото аз сигнали не разпознавам, но той стиска, докато не го заведе някой в банята, за да пусне бомбата. Е понякога и в движение пуска, зорът е голям. От април някъде около веднъж на седмица пуска в памперса, броя го за успех. Ама ми се иска и на гърне, че много тежък. Купих му едно, то дойде голямо и търся сега с по-малък разкрач.

# 650
Моят ака, докато го храня. Ако го сваля от стола, да събуя и сложа на гърне, отиде и манджата, и лайното Crazy Затова чакам по-добри времена Grinning

# 651
Аз слагам на гърне,имам малко сполучливи попадения, но в общи линии,не върви. Гледа ме с много мръсен поглед, като я сложа Laughing  Mr. GreenТо е въртене,сукане и мрънколене.
Вие сега в горещото с какво мажете,мляко или некво оливо newsm78
Купих и едно хубаво хидратиращо мляко заслед баня,дали бъркам???????

# 652
Гледам, че си говорите за "големи работи", та да се включа и аз. Вече втори месец се мъчим с тоя запек. То не бяха кила круши, сливи, чайове, разхлабителни сиропи... И нищо. Тоест, не е нищо. А дарадонки. Малки, кози дарадонки. Половин час напъване и накрая дарадонка с големината на нокът на кутре. Егаси. На каквъ доктор трябва да я заведа, щото се изчерпах вече.
И бай дъ уей, тоя запек ни връхлетя в момента, в който и купих гърнето.  Confused

# 653
Шоши, а банан и ориз даваш ли?

Поли, аз още си мажа с Мустела Стелатопиа, ама вече веднъж на 2-3 дни, основно след плуването.

# 654
Аз с нищо не мажа. Като се роди, имаше един период с изпръхнала кожа на дланите и стъпалата, плесках с на Веледа лосиона, ама да е било 10 пъти най-много. После се излющи, а и стана жега и спрях. Вие защо ги мажете, суха е кожата ли? Тук влажността е висока и май помага за хубава кожа, в България буквално от летището ми се бяха напукали устните, изнежила съм се Laughing

# 655
Крис, нито банан, нито ориз давам точно поради тая причина. Сега и кашите ще спра. Големи количества храна, и накрая по няколко дарадонки. Как пък баш моя умрял метаболизъм е наследила...

# 656
Шоши, лоша работа тогава  newsm78

Фиффи, на моя от плуването му се изсушава кожата.

Между другото, тази вечер го загледах колко са му черни краката, в сравнение с останалото тяло  Joy Нали са все на слънце, макар че го мажа фанатично. А аз се морих днес с някакъв бронзант и звънци  Crossing Arms

# 657
Фифи и аз бях спряла да я мажа,но гледам в големите жеги взе да ми се зачервява по вратлето и кървавичките. И като бацвам тва мляко,като че ли вече няма зачервявания.

# 658
В жегата, по-добре с мляко, отколкото с олио.
На местата, дето се поти повече (сгъвки, врат), може малко бебешка пудра да ръсваш.

# 659
Аз не мажа с нищо. Ако видя,че й е суха кожата да,но нямаме проблеми.
За гърнето-тя ака всяка сутрин и може би ще почна да я слагам. Само да купя,че още нямаме. А и си личи като почне да се напъва,та ще хващам момента. Иначе днес нали заради зачервеното дупе седя без памп,не пишка много безразборно,но едва ли ще успявам.  Mr. Green Малки са още.

Общи условия

Активация на акаунт