И ето Юни стана, за море се стяга ОКТОМВРИйчето с мама!- тема 15

• 65 657
  • 755
  •   1
Отговори
# 660
Даа пишкането моя никак не го впечатлява. Взела съм многократни пелени, уж за по-проветриво в жегите, а и да му е мокро и да се усеща. Ми хич не му пука от мокрото Simple Smile Спрях ги сега, че е хладно, а и беше болен, но само да оздравее и леко да се затопли почваме пак. Мисля по вътрешни пелени да го оставям (пропускат) и по-често да сменям, пък ще видим Flutter

# 661
За гърнето и аз ще изчакам още.Ще се пробвам чак до година,когато се стопли времето.
Дайте идея за закуска на вън!Сега сутрин в 7 е пила мляко,а закуската й е към 10 ч.,няма как да правя попара на вън и се чудя да взема ли инстантна каша.Вчера обяда си го хапна рано към 11 ч и не ми се иска и днес пак да и го дам тогава.Ще гледам до 11 -12 вече да сме се прибрали,че го дават 39 градуса.Още от сега не се диша.

# 662
И аз това се чудя. В 11 трябва да съм навън, а той точно тогава трябва да яде  Thinking

# 663
На Слънчо има готови каши в бурканче, нооо са с мляко, за туй на мен все още не ми вършат работа.

# 664
Влизам бързичко да ви почерпя с по една виртуална боза Mr. Green
Живи и здрави да са всички именници.
Стойте си у вас до климатиците,днес ще е марнайс градуса над нулата Simple Smile

# 665
Крис, нито банан, нито ориз давам точно поради тая причина. Сега и кашите ще спра. Големи количества храна, и накрая по няколко дарадонки. Как пък баш моя умрял метаболизъм е наследила...

Спри кашите, банан, ориз,ябълка, абе всичко запичащо. Моят също се запече с тия каши с глутен, само чакам да въведа кисело мляко и да му правя с него разни бъркочи.

Сложи авокадо с зеленчуковото пюре и капки зехтинец.

И дай пюре от тиква (закуска 10:30ам, например или следобедна)

Трябва да отпуши, а да и Бейби Прокомбо в сутрешното мляко. Peace

# 666
Добро утро, мацки!
Аз пък още не съм купила гърне, все отлагам и май трябва да купя вече.Ама и ние акаме по време на манджа и незнам как ще се нагодим Simple Smile.Аз от една седмица не го мажа, защото е много топло и си мисля, че му е некомфортно, иначе мажа с лосион Мустела.
Лид, басейна се одобри и чак врещеше като го вадех  Laughing
Поли, пих едно кафе за твое здраве и за всички именници.Честит Петровден!
Днес май ще си стоим вкъщи, че е ад навън Sad.Пазете се и вие.

# 667
Кристи,взех готова каша в бурканче на Бебивита с грис и много и хареса.Тъкмо се прибрахме и ще вкарвам дечурлигата в банята,а като заспят и аз ,че не се трая.

# 668
Прота, аз активно си търся лятна количка до 5 кг, че отивам към дископатия вече Laughing
Днес мислех да разгледам тези в Хиполенд, но се замотахме и стана адска жега за излизане.
Някой с лятна Maclaran?

# 669
Моята лятна е Hauck Lima. Лека е, има пълно легнало, доволна съм. И цената й е прилична.

# 670
Честит имен ден на всички именници! Бъдете здрави и благословени!

Поли, хубав съвет за седенето вкъщи, но ние сме в 14 на очен лекар.  Sad

Краси, и дребният реве винаги когато се усети, че водният рай приключва. Последните дни се плацика по три/четири пъти на ден и е доволен.  Laughing

Гърне още не съм купувала, но май е време да я свърша тази задача. Ще разкажа после.  Joy

Шошши, при нас има леко подобрение откакто всяка сутрин давам Био баланс бейби и въведох овес. Доколкото знам овесените ядки спомагат за перисталтиката. Ти давала ли си? Дано бързо да се оправи коремчето. А и как сте с течностите? Вкъщи мислех да не давам сокове, но се принудих да започна като дори си купих нова сокоизтисквачка - разреждам сок с вода и така го лъжа да пие, че плодовата вода от варенето на плодовете му писна явно вече.

Аз лятна количка нямам. Не знам и дали ще купувам. Мисля, че не ми трябва поне засега.

Хубав и усмихнат ден.

# 671
Аз накупих шишета за пиене и неще и неще да пие от тях.Накрая съвсем случайно го пробвах с обикновенна сламка и взе че пропи вода.Сега се разхождам с 0,5л. шише от минерална със сламка  Laughing

Последна редакция: чт, 29 юни 2017, 13:44 от krassi14

# 672
  • Пловдив
Идвам да почерпя,че РД имах и ИД днес,кой с каквото му е кеф-ребра,сладоледи.... Wink
Не съм писала от 3-4теми,затова "накратко"
Ние сме добре,качва си по половин килограм всеки месец и по 1,5-2см.Захраних на 7месеца,хапва си всичко,аз не ги мисля разните алергии.Кърмя още ама със зор,че много материал и все съм с хиперлактация,запушване,блистери...Нооо поне до годинката ще стискам зъби.Ааа няма зъби девойката
Шоши давай овесени ядки,но само 2пъти седмично,също и тиквички.Имахме същия зор и това помага+слагане на гърне.Явно там й е по-лесно и вече го ползва активно.
Днес лятна манджа на фурна-картофи,морков,тиквичка,чушка,
домат,лук и магданоз.Следобяд смути от пъпеш и черешки  chef
Прохладен ден от нас

# 673
Здраеейте момичета ние хапваме попара в 10 и излизаме преди или след нея Държа завеси и щори спуснати климатика ме страх да не настине.Снощи от 21до 23 съм я приспивала то не игра.накрая я съблякох по боди и това бебе умря от кеф смя се пляска Simple Smile между 12 и 18 не я водя на вън

# 674
Мажа с лосион на Бочко.
Излизаме само сутринта до 12 ч и се движим по сенките.
Гърне ще купим от Икея, седи от два месеца, играе седнала, къпем седнала, готова е.
Стратегия имам, но ще видим дали ще сработи.
Шошши освен храна против запек са сибиотици, движението и масажи. Говори с консултантката по хранене, какъв режим да въведеш. Запека е голям проблем за бебето и трябва да намериш решение.
Следобед пак се къпем на балкона.
На всички именици честито.

Общи условия

Активация на акаунт