И ето Юни стана, за море се стяга ОКТОМВРИйчето с мама!- тема 15

• 65 728
  • 755
  •   1
Отговори
# 75
Хахаха,Кристи,разби ме!Аз си мисля,че сме изостанали с материала  Joy
Иначе се научи на боц преди месец и го правим като игра и се забавлява.Чао дава от около седмица.Повторението му е майката.Като папагал съм.
Обаче на пляс ,пляс ръчички не ги пляска една в друга ,а като и кажа се пляска по крачетата.Още е щуричка.
Лелелеее,реших да мия банята и станах вир вода от тичане при нея,че такъв рев му удари,че не ме вижда...сега съм гроги,а цял ден ме чака...

# 76
При нас пляска с ръце като му кажа "бравооо" и си върти ръчичките като му пея "хей, ръчички". В момента се учим на "здрасти" и да маха, ама за сега безуспешно.
Момичета, ние започваме с изследвания. На педиатърката ни и се стори странна тази история със задавянето със слюнка и не приема за чиста монета обяснението на екипа от спешна помощ. Даде направление за кръв и урина, като излязат резултатите и за невролог. Имам и пълно доверие и ще направим всичко, което казва, за да сме спокойни и да изключим опциите да не се окаже нещо по-сериозно.
Каза да се пият адски много течности, защото в жегите бебетата могат да се дехидратират много бързо. Каза да купим чувал тънък колкото чаршаф и само с него да го завиваме, по боди с къс ръкав или потник. Ще изследваме витамин Д, за да изключим варианта за рахит, тъй като мен обилното потене ме притеснява. Снощи бяхме на гости на едни приятели и беше вир вода, цялата му главичка беше мокра.

# 77
Ustina, хич не сте изостанали! Simple Smile Аз като папагал повтарям "мама", ама не ще да си извърти езика да проговори, само ми се смее.  hahaha
Eli, стискам палци да е наред всичко! Simple Smile

# 78
Вундеркинди си имате, браво  Simple Smile

Ели, за Д се взима венозно кръв, да си знаеш.

Абе Innerlane къде изчезна?

# 79
Някоя препоръка за детски невролог да дадете? Имаме направление, но може и да не го ползваме, стига да ни приемат другата седмица. Малкият има допълнително здравно осигуряване към Булстрад, мисля да звъня на тях да му запишат час. Ако някой може да даде изпитано име, казвайте.

# 80
Аз имах, ама трябва да си разровя записките. Нали моят беше с по-силно изразен мускулен тонус, та се бях подготвила. Ще проверя по-късно.

# 81
Мерси, Крис. Не е спешно, ние и без това трябва да идем с резултатите от кръвта и урината, а то ще отнеме време.

# 82
На мойта миша долното зъбче се усеща леко боде.  Heart Eyes Пощуряла е от игра на едно място не седи и много и се кефя колко е игрива Simple Smile Ели и на нея и става мокра главата ,но си го обяснявам от много игра и борене !?  Rolling Eyes

# 83
Ели, стискам палци всичко да е наред.  Hug

Кристи, гадно време не, направо шлякано...  #2gunfire
Кой ядоса слънцето да си признава без бой?  Laughing

Поли,  Joy

Как се въвежда зрял боб? Само малките бобчета или и зелената шушулка?

# 84
  • София
Добро утро! И n0richka се затри...

Ustina Браво на детето! Хубава идея ми даваш, да го уча на "здравей" и "чао". Подмятах днес ръчичките му, гледа ме любопитно  Laughing

От 2 дни е във вихъра си на скачане в бънджито. Ама скача с пълни сили  Laughing Май тепърва го преоткри  Laughing

eli_dzh Да пишеш после какви са резултатите.

Поли,  hahaha

# 85
Привет и от нас Simple Smile.
Ели, дано всичко е наред с изследванията и да не се повтаря никога годната случка.
И аз пляснах миналия ден малчо по ръчичката, а той се хили като зелка и понечи да отвърне, дивак си е и туй то.Иначе го карам да пляска с ръчички, но още му е трудно.Аз още се боря с неяденето и приемам съвети как да го накарам да си пие млякото, много е малък да отказва мляко Sad.

# 86
Краси ,имам същия проблем  Sad
Вчера пак заспа гладна ,без да пие мляко.ММ и е дал към 12 мляко и го е изпила в просъница.Тази сутрин пак с мъка изпи 110 мл.Иначе пюрета и каши лапа като за световно.Много се притеснявам,тъй като не искам да й давам още КМ.Гадно е времето и вали много,за да посетя педиатърката и да й искам съвет.

# 87
При нас днес отказва и пюретата, само 2 бисквити успях да пробутам и вече съм се отчаяла.Утре ще ходим при педиатъра, до тогава ще ми се пръсне сърцето....

# 88
При нас неяденето е ден два преди да избие зъбче,но поне мляко не отказва. То си й личи.   Blush И нощем си се буди и се чудя вече с това нощно ядене ко да я правя.
Дано и при вас мине тоя период.  Hug

# 89
Ходихме при педиатърката, потънах в земята, дяволчето не спря да реве!) То не рева всъщност, а вика и пищя с цяло гърло!  ooooh!
7850, 69см сме.
Гледа я там долу...нищо не каза, аз се поуспокоих, ама въпреки това тая седмица мисля да я водя в МД да я оправят, не ми е спокойно така. Sad
krassi , Ustina , много кофти това с отказването на мляко...дано да е нещо от зъби и да е само период. Единственото, което ми хрумва е да смените АМ. Даже гледах, че Хумана 3 е с банан и ванилия примерно, сигурно повече ще се харесва, ама пък то е от 10ти месец. Иначе аз имам зелена светлина за млечните, включително и кисело мляко, така че може би в краен случай може да го въведете бързо бързо....и разни млечни каши. Ама вече ако и това се отказва наистина не знам. Sad

Общи условия

Активация на акаунт