И ето Юни стана, за море се стяга ОКТОМВРИйчето с мама!- тема 15

• 65 958
  • 755
  •   1
Отговори
# 150
.

Последна редакция: сб, 10 юни 2017, 19:12 от помбер

# 151
Хахах и мойта майка е на мнение, че тва със захранването е идиотщина, ама не ми мрънка и сстриктно спазва каквото съм казала да дава. Simple Smile И да и при нас играчките са много, дрехите също... хахах
И аз съм доволна, че се занимава с часове самичка. Като се събуди примерно (докато спи и махам играчките и оставям само 2 биби), докато я видя да и дам играчките, се занимава като си сменя бибите и си ги разглежда.  Joy Лошото е, че много и кибича в стаята (моята бивша стая, явно не ща да се разделям с нея  Mr. Green) и ще вземе да свикне да съм и вечно пред очите, та от днес започнах да се изнасям чат-пат. Simple Smile
За седенето, педиатърката ми се поскара що още не можела да сяда....та сега я държа повече седнала, тя не е нещо, ама просто я мързи.  hahaha Що да седи, като може да лежи!?  Joy
Днеска изкарахме 6 часа по площадките и съм труууууп, но съм много щастлива, разбрахме се с 3 бивши съученички с бебоци да се видим другата седмица, та ще има социални контактиииии!!!  Crazy

# 152
Ох, момичета, и аз съм труп, ама от пазар. То не беше Вис Виталис, Дундио, Декатлон, Икеа, Кауфланд. В повече ни дойде, но успяхме да свършим всичко запланувано и да купим почти всичко необходимо за почивката. Другата събота сме на кръщене на децата на наши приятели и няма да имаме време да се занимаваме с това, та бая задачи отметнахме преди морето. Малкият се сдоби с 2 броя пончо за плажа, бански боди с УВ защита, басейн, играчки за плажа, шапка и какво ли още не. Купихме диск с детски песнични за колата, че дълъг път ще е. Абе, само да е жив и здрав и дано успеем да тръгнем и котка не ни мине път.

# 153
Откъде взе пончотата?  Grinning

# 154
Ад ми е.....Мойта започва да плаче няма и секунда и се захваслва ....три пъти ми го направи  ..яде всичко много настървено от зъбите от билки може ли да се захваслва ?

# 155
Откъде взе пончотата?  Grinning

Крис, бях си заплюла икейското, но беше свършило, а доставка ще има чак след 22.06. Купихме едно пончо от Декатлон за 26лв и едно от Лидл за 12лв май беше. Да ти кажа, почти еднакви са, нищо че едното е двойно по-скъпо. Във Вис Виталис и Дундьо изненадващо за мен нямаха.

# 156
Замислихте ме с това пончо, та, гледах снимки в нета, но ми се вижда изключително непрактично. Каква му е идеята за плажа, че нещо не я включвам?
Помбер, защо си изтри коментара?

# 157
Аз мисля, че ще ми е удобно с него да подсушавам малкия. И в момента хавлииката му за баня е такъв тип с качулка, за да му бърша главата, пончото седи като на духчето Каспър само че. Това от Декатлон е с тик так копче и се захваща под мишниците. Универсален размер са и ще му е широчко, ама и за догодина ще става, когато вече ще върви и надали ще стои по друг начин мирен при подсушаване. Само нахлузваш през главата и си стои с него докато попие водата. Виждала съм в Гърция на плажа, че за бебоци масово ги ползват, а и мои приятелки ползват. Ще опитам.

# 158
На мен ми харесва, защото може да виси с хавлията.

# 159
Хммммм, замислихте ме  newsm78
Едит: голям СмислоФфф съм тая вечер, ама сън не ме лови, много се наспах сутринта   Laughing утре ще ми излезе през носа или още тази нощ, Патето започва репертоара! Лека нощ!  bouquet

# 160
Крис, замислих се, че в Джъмбо сигурно също ще има, ама там нямах сили да ходя, винаги много време и енергия хабим и се напрягам.

Лека, Пюър, да е спокойна нощта!

# 161
Някой захранвал ли е с пъдпъдъчи яйца? Мисля утре да въвежда жълтък, взех едни органични кокоши, но и пъдпъдъчи грабнах. Знам, че при тях няма салмонела, четох и че не алергизират, но все забравям да питам ЛЛ..

# 162
Ели, аз не видях в Джъмбо. Ама може и просто да съм ги пропуснала  Rolling Eyes

# 163
Добро утро от нас!
Лид, благодаря, че питаш за нас.Малкия е все така, почти нищо не иска да яде, чак като види шишето с мляко и почва да плаче.Крив е до няма и къде, ама милия ми той е направо геройче-зачервено гърло, запушен нос, един зъб напира да пробива, и за капак афти...... CryЗа афтите ни изписаха Анафтин за мазане, не че успявам да намажа нещо де,но взех да мажа бибата и давам да цока.
Иначе му купихме къси панталонки и бодита от Лидъл, дано са сполучливи и да изкарат лятото.Пончо и аз исках да му купя за морето, но не съм обикаляла да търся в наше село Simple Smile. Айде намрънках се подобаващо и чакам Чуби да ме сиктирдоса...затова ви оставям и ще си направя двойно кафе.

# 164
krassi, как сте се подредили... Sad  Дано по-бързо да се оправя малчо!  Hug

Маслото как го давахте? Аз мисля в пюрето, разтопено на водна баня леко, а после като дам сирене - в топли попара или макаронки. Simple Smile

Упорито вече спим по корем през нощта, на мен ми е много некомфортно, не издържах и 3 пъти ставах да обръщам...не че имаше особен смисъл.  Mr. Green
Аз тая година май ще пропусна пончото, засега не мисля да я къпя в морето, страх ме е да не лепне някой ротавирус.

Общи условия

Активация на акаунт