И ето Юни стана, за море се стяга ОКТОМВРИйчето с мама!- тема 15

• 65 975
  • 755
  •   1
Отговори
# 210
От тази нощ Патето спи с летен чувал, огромен й е, но върши работа, така и така ставам да мажа венци и да й показвак как се лежи, когато реве, но поне не ставах на всяко въртене да я завивам. Маха си чаршафа с едно движение и цялата е отвита, от глава до пети.
Скрит текст:
Аз за днес си реших проблема, на друг етаж сме, а след дрямката отиваме навън, после на госи в другият град при свекървата, а когато се приберем ще е време за сън, а аз ще се катурна барабар с Патето още в 21. Хич не ми се слушат едни и същи речи и теми, знам му репертоара.
Аз май ще дремна  Mr. Green

# 211
  • София
Добро утро!

Pure_nature Разбирам те  Hug Я легни да поспиш, и без това си уморена от това, че детето те работи цял ден.  Mr. Green

Sho_82 Добре си постъпила. На никой не му пука колко си добра, когато децата са болни и ти трепериш над тях. Особено на болните сега им е все тая, няма и да се сетят за теб.

Моят герой повърна малко в проходилката. После бръкна с пръстче да разгледа какво е това  Mr. Green След това си изчисти пръстчето в седалката. После се обърна рязко и с лакът замаза всичко. Е, прах.  Mr. Green

# 212
Хахаха Роузи, човека е експериментатор, всичко трябва да се провери Crazy

# 213
Ели, дано всичко е наред Hug
И мойта свекърва зарази детето, уж била оздравяла, а накрая малкия страда Tired

# 214
Много е неприятно това със заразяването,аз затова много, много не давам​ да се идва и съответно ходи по гостита Mr. Green Кофти звучи ,ама като ми се разболеят мое чудо

# 215
Ели бързо да се оправи малката шушка, стискам палци!
Пюър, Ели, прави сте, не давайте никой, никога да ви диктува за децата ви.
Ние не спим, вече направо съм все тая.
Дано оживея след зъбите и.

# 216
Съчувствам на всички с тези зъби, а си мислех, че коликите бяха зле.
Кафе за всички! И търпение!

И нещо смешно, всеки път, в най-пиковите гадости, колики, сега зъби, се появява някой познат и казва, "Абе що не си родите второ?!"  Laughing Laughing Laughing Търся остър или тъп предмет под ръка Joy

Последна редакция: вт, 13 юни 2017, 15:54 от помбер

# 217
  • Sofia, Bulgaria
след тия колики и зъбите.... трябва да получа амнезия, за да се престраша за второ 😄 ще чакм внуците

# 218
след тия колики и зъбите.... трябва да получа амнезия, за да се престраша за второ 😄 ще чакм внуците
hahaha hahaha hahaha

# 219
Казват, че се забравяло... Не знам дали е така, но аз помня до най - малката подробност дългите ревливи нощи / сутрини до 4 - 5 сутринта на тъмно на "стола на мъченията" (така си го кръстихме с мъжо) до абсорбатора. Главата камбана, а челядта се дере. Помня зверските колики, литрите сълзи и сополи, мои и нейни, а подозирам и на мъжо, сега ще запомня и зъбите, и невероятния факт, че щерката спи 8 часа на денонощие, разпокъсани от ревове, хлипания, пърдежи и разни други бебешки терзания. Всичко помня. Да ми е жива и здрава, обожавам я, но когато един ден ме помоли за братче или сестриче, съм подготвила снимков и видео материал защо няма да си има братче или сестра,нито куче, котка, хамстер, папагал... Може би костенурка. Плюшена.

# 220
Аз пък искам много второ дете, надявам се син.  Heart Eyes
Независимо от цялата пачанга, която не знам защо си спомням с умиление и радост, а и как бързо, бързо излетя времето.
Даже сме планирали с ММ живот и здраве след две години да стартираме задачата.
Истината е, че въпреки всичко, никога не съм била по-щастлива. Парадокс, но факт.

Свекърва ми и свекър ми още дуднат колко трудно бебе е бил ММ, но сега е мъж за чудо и приказ. Може би и за това не идват да видят внучка си, но загубата е само тяхна.
Уникално нещо са децата, въпреки всичко.  Heart Eyes

# 221
Чъби, пожелавям и на теб, и на всички смелчаги, които искат второ / трето / четвърто дете, да им се случи скоро! Ако и мен ме навести щъркела отново, няма да го върна, ама няма и да тръгна да му свиркам и да идва  Joy

# 222
Повечето приятели, които да имали трудни първи бебета обикновенно получават като отплата на изплатената си карма втори доста кротки бебета.  Laughing Laughing Laughing
Но каквото дойде.
Много е важно за майката да има помощ и разбиране от близките си, защото иначе се преуморява тотално.
Аз поне в това отношение съм голяма късметлийка. Ако не беше така, точно сега нямаше и да помисля за второ.  Crazy

Днес я натъпках с дентокинд и бочко гел. Ако и тази нощ съм на черешата, утре поне ще имам отмяна.
Че и не ще да яде от тия зъби, само любимите и - днас за първи път не си дояде пюрето и рева със сълзи докато не спрях да и го давам. Горе има три тръгнали зъба, които яко дерат лъжиците и явно и причиняват голям дискомфорт.
Как се хранехте по време на зъбите?

# 223
Аз искам 3 newsm56 ама.. не знам дали ще мога да издържа още 2 бременности и раждания. 200 инжекции за човек, дето му става лошо като се убоде на карфица + 46 часа нормално раждане (40 без упойка newsm43) на 4кг бебе. Ама ще отпочнем надявам се с още едно и ще видим. Поръчала съм на ММ да се концентрира и да мисли за мадамка hahaha

Мойто като никога досега не е спало цяла вечер, ни колики ни впечатлиха, надявам се и зъбите да минат без супер стрес.

# 224
И аз искам второ. За трето обаче се отказах Mr. Green

Елиииии, обозначи се Confused

Общи условия

Активация на акаунт