Лято горещо настава, МАРТенче щедро усмивки раздава- тема 3

• 41 328
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
Жеран, и аз дърпям сополи по цял ден - баткото, малкия и после пак наново ooooh! Не ти изглежда да има секрет, а после хърка в легнало положение, защото това е задна хрема, стичат се назад. Колкото и да ти е гадно - дърпай здраво и това е, за тяхно добро го правим. Аз пръскам разтвор в носа, оставям го 5-10 сек. да си поеме въздух, после дърпам от двете ноздри, пак го оставям да си поеме въздух и ако има нужда дърпам по още веднъж Wink

Баткото не обичаше замразена кърма. Ако е много гледен изяждаше 50-100мл и това е. Дано да имате повече успех и днес да е било само настроение!

Дописвам: Диди, за Биогаята няма ограничение според мен. Аз я бях спряла, но бебчо акаше доста рядко последния месец. Не знам точно какво му помогна... Смених млякото (с Лактана био), попътувахме, почнах и Биогая и сега е по-добре.

# 586
Да Сис , от три дена давам и има ефект.Просто не знам колко продължително се дава и тр ли да се прави почивка.Понеделник ще питам педи да ми е спокойно. И стискам палци да се оправяте бързо с тези хрема. Аз с баткото сега се борим с едни стафилококи,но при него вече е хронично и му сложиха диагноза стафилококов артрит , че треперя и за малката.

# 587
И ние сме любители на листата на дърветата  Laughing  Даже и направих клипче на телефона как ги гледа в захлас онзи ден, то и вятър имаше и беше като запленена.

# 588
Jeran, т.к аз също веднъж се изцеждам още от началото и имам наблюдения върху цвета на кърмата и при мен, но от близо месец стана видимо по-прозрачна. Но това не му се е отразило на хранителния режим. Предполагам много топлото време е причина за това кърмата да е по-рядка. Не е задължително да не му харесва замразената кърма, може просто да не знае как да пие от биберон ( като моя Бебо). И само ни остава да се надяваме, че ще дойде време в което ще се научат и пропият от биберон.., иначе трудът ни е отишъл на вятъра Wink

# 589
И моето момче не може вече да пие от шише. Предполагам, че при голям глад ще пропие. Дано да не се налага де, пупу. Аз не цедя, знаете вече, че мразя помпата Mr. Green
Снощи в 4 сутринта беше 28 градуса вкъщи ooooh! Днес се очаква 39 градуса в София, не знам как ще издържим, нямаме климатик или вентилатор...
И аз вадя по някой сопол всеки ден, но не хърка. Още от началото е така, няма хрема, но има секрет - по веднъж всеки ден правя процедурата. Много му е гадно - това и чистенето на ушите. Изпада в истерия направо, миличкия ми Confused

# 590
  • Германия
Ох, а ние в тая адска жега ще се женим днес! Не знам как ще издържим всички

# 591
Хубав, хубав ден, Тео bouquet (въпреки жегите).

Днес ще се крием вкъщи ooooh!

# 592
Ние сме навън, на сянка е по-добре от къщи. Но към 11 тръгваме обратно.
Хубав ден на всички, дано оцелеем, а в понеделник ще се разхлаждаме.

# 593
  • София
Теоо, супер новина! Да кажеш после как е минало! Simple Smile

И ние днес няма да излизаме за пореден път. Мъжа ми чел някъде, че това лято ще бъде най-горещото от няколко години насам. Началото на август температурите щели да достигнат 48-9 градуса....... Tired

# 594
Да бе Shocked Ужас!

Нещо не дочетох на Тео поста  - да си изкарате супер, въпреки жегата! Simple Smile

Ох, и аз искам да подпишем, ама чакам мм да повдигне въпроса, за да не се разстройвам като каже, че не е подходящ момента Rolling Eyes

# 595
  • Германия
Мерси момичета! Дано всичко мине добре! Оказа се че и малка сватба струва много време, нерви и пари!

Електра, дано и тм повдигне скоро въпроса

# 596
Teo, весел празник.
Ние през октомври ще правим кръщенка, искахме и венчавка в църква, че имаме само в общината, но поповете в няколко църкви се правят на важни и отказват, с предтекста, че не можело така. Трябвало в отделни дни.
Честно казано не ми се занимава със сватби пак и оставям нещата така. Така или иначе един път правихме сватба, трябваше още тогава и в църква да отидем, но карай.

# 597
Тео, щастлив и прекрасен празничен ден!

И ние ще се крием вкъщи днес, предишните дни излизахме по парковете, но днес ще си стоим на климатика. Не знам баткото как ще го понесе, сигурно накрая на деня съвсем ще подивее. Дано не става толкова топло, направо ще се изнесем ако е така.

# 598
Момичета, днеска не знам къде ще се крием от жегата, направо се чудя какво да правя цял ден.
Даже като ходихме на пазар за малко да ми стане лошо.
Ще задам едни малко тъп въпрос-всъщност какво е предназначението на кошарата, освен че е удобно преносимо легло за гости и път, че може да си играе бебето в нея като сяда, без да я прескача, знам ли, чудя се дали ми е нужно такова нещо,и какви са й ползите, а искам да си взема и съм си харесала ето тази

Моля, мамите, които вече са ползвали и имат и по-големи дечица да кажат удобни ли са и влизат ли им в употреба,че много се чудя. То, аз,че ще я взема, най-вероятно ще я взема, защото не мога да се сдържа Laughing

Последна редакция: сб, 01 юли 2017, 12:26 от Мис Каролин Бингли

# 599
Ами това са ползите, Мис, за други не се сещам Simple Smile
Много е симпатична, наистина. Иначе тя нали е до определени килограми, така че не знам за колко голямо дете ще става.

Аз не искам изобщо сватба. Искам само да подпишем и вместо сватба да отидем на почивка Laughing

Дописвам за мамите без климатик: открих начин за разхлаждане. Пръскам завесите с пулверизатор отвреме навреме. Засега не се усеща ужасната жега, дори ми е почти прохладно, а малкият заспа като къпан Simple Smile

Последна редакция: сб, 01 юли 2017, 13:39 от Elektra.13

Общи условия

Активация на акаунт