Лято горещо настава, МАРТенче щедро усмивки раздава- тема 3

• 41 326
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
  • В чуден свят с четири Слънца
Ние имахме кошара с две нива, още от най- големия батко. Ползвахме я много малко като преносимо легло. Най- много съм я ползвала като към шестия месец започваха да се изправят и да падат назад, пазеше ги от нараняване. И разбира се като трябваше за малко да оставя бебето на безопасно място. Но най-полезната и функция беше отвора с цип, от където лазещото бебе можеше да си влиза и излиза само. Разбира се, ако мама му е отворила ципа. Само жалко, че я продадох точно преди да разбера, че чакаме Георгия. Сега се чудя дали да взимам нова, че то с трима батковци с кака, бебата сама не остава😀

# 601
Кошарата я ползвам само и единствено като преносимо легло на баткото. Като ходи на гости при родителите ми спи в нея и тя стои предимно при тях. Това се случва сравнително често, не винаги е всеки уикенд, но през уикенд гледат да го взимат. Като пътуваме си я взимаме и няма да се притеснявам къде ще спи. Наскоро махнахме преградата на неговото легло и сега е с преносима преграда, така че може би няма да ни трябва всеки път. Но като тръгнем нанякъде ще трябва да купим и за дребната. Не ми харесва идеята да спи по цяла нощ в количката и предпочитам да си има легло и тя.

Тази, която си избрала, е много красива, но аз не бих взела такава с колела. Предпочитам да е стабилна на четири крака. Иначе кошарите са много леки и пренасянето не е проблем и без колелата. По-добре да я видиш на живо, преди да поръчаш, защото по принцип този тип легла са паянтови и е хубаво да се прецени на място - това мисля аз и затова и още не сме купили, няма кога да се замъкнем до магазин.

# 602
Ами, аз вече я поръчах  Joy
Няма да е излишно като ходим някъде, а на майка ми ако я оставям на горния етаж да има къде да спи. Абе, взех я аз щото е много красива, ама хайде....то просто не можах да се сдържа, а и на намаление беше, нямаше как.Не ме притеснява,че е на колела, ако нещо не я ползваме, ще я подаря или ще я продам.

# 603
Хехе, ами със здраве да си я ползвате дълги години тогава Simple Smile А колелата може и да се окажат полезни, дай отзиви като пристигне.

# 604
Хехе, ами със здраве да си я ползвате дълги години тогава Simple Smile А колелата може и да се окажат полезни, дай отзиви като пристигне.

Благодаря, ще дам. Чак дълги година надали, до 15 кг са.

# 605
Тео , пожелавам ви много семейно щастие , разбиратвлство и любов  bouquet
Без кошарата не знам какво щях да правим. В апартамента я местя постоянно с мен -в хола , кухнята,. Откакто започна да се върти съм спокойна, че няма да падне от дивана , от спалнята.В шезлонг не иска да стой.Трябва да се върти :На вилата я изкарваме на двора, на терасата. Абе удобство. Нашата е с колелца от едната страна ,  има спирачка и е много стабилна.Но те съветвам и аз да избереш хубава марка и да я видиш. Както е писала малък трънлив храст мн са паянтави.

Последна редакция: сб, 01 юли 2017, 16:14 от dididg

# 606
Е, то 15 кг. стана наскоро малкият батко на 3г., а големият на 6 г. беше толкова😀

# 607
И аз да пожелая на Тео,че забравих много семейно щастие, честита сватба и да си изкарате прекрасно!  bouquet

И аз заради това искам да взема-заради двора, място за игра да има, тъкмо се чудех стават за двора, но ето Диди, спомена,че я ползват там.
Благодаря ви момичета. Сега гледам роклички за кръщене-нищо не харесвам, я кажете в София хубави магазини с много избор.

# 608
Тео, хубав празник!!! Здраве, семейно щастие и много разбирателство!!! ❤
 Днес за първи път виждам жилки кръв в акото на бебко, панирах се доста. Звъннах на сестр ми, тя е медицинско лице пък и има две дечица, та да я питам дали да тръгвам към спешното, но някак си успя да ме успокои , казва , че може нещо, което аз съм яла да не му е повлияло добре. Запек не е имал. Само сутринта пропусна искането, но пък в 12 и после в 13ч навакса яко.В Гугъл търсих, излезна ми мама Галка през 2009г писала за подобен случай, но минало. Та се поуспокоих и съм на щрек само да ака. За цял ден направи 3 дремки за по 10минути, и само едно жално пее. Чак сега се успокои, дано поспи добре.
 Правих днес пак проба със замръзената кърма, Мусле май напразно ще отиде труда. Изнервя се от биберона , аз му пръскам с шишето поглъща я , не я плюе, но извива главата назад и се изнервя. Пак ще я изхвърлям. И някак си ми секна желанието за цедено, макар че ми отнема 10 минути, ама сама хамалогията с парене на помпата ще ми остане май 😏
Казах , че спи ли, е вече е буден, сега откара на 20минути дремка. 😐

# 609
Жеран, не може ли да звъннеш на педиатъра му? Просто, за да те успокои.
Не се ядосвай за изцедената кърма, ще правиш пюретата с нея Wink

# 610
  • София
Тео, честито  bouquet

Jeran, дали ако опиташ по-голяма дупка на боберона или с друга форма няма да има ефект?
И моя малчо не иска да пие вода от шишето. С много насилвания и залъгвания от сутринта до сега е изпил 60мл. Той не е свикнал, защото е само на кърма, но жегите са адски и кърмата ми е мн гъста, та ме е страх да не се обезводни. 

Електра, това с пръскането на завесите е хитро, само че не мога да се възползвам, защото ние сме само с щори.

Ние мислим утре да се качим на Витоша, може би на Златните мостове. Малко се притеснявам за височината, защото четох, че децата не са свикнали и трябва да се спира да се правят почивки. А ние миналата седмица ходихме до Дендрариума и не сме правили. Някой има ли опит?

Друго все се каня да питам. Има ли някоя от вас, която да е все изнервена? Аз съм страшно нервна. С мм постоянно се джафкаме, пък и като цяло много неща ме дразнят. Сякаш съм в омагьосан крък и някакво едноибразие ме е налегнало, което имам чувството, че няма край.

И последно да се похваля, че и моя бебок, най-накрая се обърна по корем. Сутринта мм вика - ти ли го обърна? И аз като го видях мн се зарадвах. От тогава цял ден само това прави.

# 611
Тео, весел празник! Дълги години да имате хармония, взаимна любов, уважение и подкрепа❤ И като многодетна майка, да пожелая много дечица да огласят къщата ви😀

# 612
Мис,  не трябва ли кръстника да облече детето?  Все пак виж на Майорал , имат вече намаление .Тази лятна колекция им е повече официална.Аз вчера купих рокличка с 50 %намаление.За кошарата няма да си сбъркала, ще видиш какво удобство е особено в къща.
162 аз сама не се понасям. Но знам , че при мен е от жлезата и се старая да не си го изкарвам на мм и баткото. Хубавото е , че беба ме успокоява.Като усетя нервната вълна  излизам с нея сред природата или се усамотяваме в спалнята.
Дописвам Мис виж и на Next те имат официални рокли , има една  екрю с дантела мн ми се струва подходяща.

Последна редакция: сб, 01 юли 2017, 21:02 от dididg

# 613
Да,трябва.Обаче аз имам изисквания и предпочитам аз да си я избера.Макар,че съм сигурно,че кумата ми ще избере хубаво рокля. И две рокли трябват и без това,така че трябва да търся отсега,защото като се знам,много трудно ще харесам нещо.Много е неприятен проблема със ЩЗ.Познати са ми казвали,че не могат да спят по цели нощи,на др.ден се чувстват като парцали,криви са и сърдити,ядът много малко храни,на всеки 6 м. изследвания,косопад,трудно забременяване.Дано да ти стане по-леко и ако трябва и можеш нещо да си пиеш- няма лошо, да си по-спокойна.

Последна редакция: сб, 01 юли 2017, 21:25 от Мис Каролин Бингли

# 614
Електра, тук нямаме никаква връзка с педи, взима се час и чакаш. Но на следващото акане всичко е ОК , та се надявам да не се повтори.
 162, виж за по-голяма дупка не съм се сещала, че тази наистина и мъничка. Ще пробвам 👍🏽

Общи условия

Активация на акаунт